APOTEKAONLINE
Korpa

Anemija

ANEMIJE na sajtu www.apotekaonline.com sadrži kompletnu ponudu preparata i dijetetskih suplemenata koji ce Vam pomoći u borbi protiv anemije.

Anemija najčešće ima dva uzroka koji su nedostatak gvožđa (sideropenijska anemija) i nedostatak vitamina B12 (perniciozna anemija).

Trudnice, deca tokom faze ubrzanog rasta i razvoja, prevremeno rođene bebe i vegetarijanci su u većem riziku od pojave malokrvnosti.  

Anemija ili malokrvnost je stanje koje se karakteriše smanjenim nivoom hemoglobina u krvi i/ili smanjenim brojem eritrocita. Eritrociti su crvena krvna zrnca koja se stvaraju u koštanoj srži, a nakon sazrevanja cirkulišu u krvi. Glavna uloga eritrocita u organizmu je prenos kiseonika do svih organa. Hemoglobin je protein koji ima ulogu da vezuje i prenosi kiseonik do udaljenih organa, od kojih su naročito važni mozak, srce I mišići. Zbog smanjenja broja crvenih krvnih ćelija ili pada hemoglobina ovi organi se ne ishranjuju adekvatno, zbog čega osoba koja pati od anemije može imati simptome u vidu umora, slabosti, malaksalosti, nedostatka energije, nesvestice, vrtoglavice, nedostatka vazduha, lupanja ili ubrzanog rada srca i druge simtpome.

Ako imate problem sa anemijom, u ponudi imamo tablete za anemiju, kapsule za anemiju, kapusle za decu za anemiju.

Tablete za anemiju

Kod nas možete naći više proizvoda ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: globifer forte tablete za anemiju, betavitevit b12 neuro tablete za anemiju, calcidin tablete za anemiju.

Globifer forte tablete za anemiju

Globifer forte je dodatak ishrani u slučajevima kada uobičajena ishrana ne obezbeđuje dovoljnu količinu gvožđa. Nizak nivo ili ispražnjene rezerve gvožđa u organizmu dovode do pojave vrtoglavice, slabosti i zamora.

Gvožđe pomaže normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i sintezi hemoglobina. Gvožđe je neophodno za obavljanje velikog broja vitalnih funkcija u čovekovom organizmu koje onda direktno zavise od njegovog dovoljnog unosa. Esencijalno je za biosintezu hemoglobina i neophodno za normalno stvaranje crvenih krvnih zrnca.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Globifer forte, povećava količinu gvožđa i hemoglobina u organizmu, mogu ga koristiti i trudnice i dojilje, preporučuje se i deci.

Betavitevit b12 neuro tablete za anemiju

Betavitevit B12 neuro + vitamin B6 sublingvalne tablete su formulisane na bazi vitamina B12 i B6, čija se upotreba preporučuje kod nedostatka i povećanih potreba za ovim vitaminima.

Blagi nedostatak vitamina B12 je prilično česta pojava, zato što je ovo vitamin vrlo složene strukture i teško se resorbuje u organizmu. Starenjem se sve teže resorbuje u organizmu, pa je njegova suplementacija neophodna kod ljudi preko 65 godina starosti, a sve češće se preporučuje osobama koje se hrane vegetarijanski i makrobiotički jer su oni su posebno skloni deficitu ovog vitamina.

Preporučuju se za pravilno funkcionisanje nervnog sistema i adekvatno odvijanje psiholoških funkcija, kod hroničnog umora i malaksalosti, kod perniciozne anemije, za normalno funkcionisanje imunskog sistema i zaštitu ćelija od oksidativnog stresa.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Betavitevit b12 neuro tablete, smanjuje umor i iscrpljenost, odličan je za imunitet, kod nedostatka vitamina.

Calcidin tablete za anemiju

Calcidin je preparat za snažne kosti na bazi kalcijuma (1 tableta sadrži 600 mg), vitamina K (37,5 mcg) i vitamina D (2,5 mcg).

Kalcijum izgrađuje koštano tkivo i zube i daje im čvrstinu.

Vitamin D3 doprinosi apsorpciji kalcijuma i održavanju njegove fiziološke koncentracije u krvi.

Vitamin K povoljno utiče na zdravlje koštanog tkiva.

Kapsule za anemiju

Kod nas možete naći više proizvoda ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: ferrofol kapsule za anemiju, anafarm ad3 vit kapsule za ameniju, aronija strong protect kapsule za anemiju.

Ferrofol kapsule za anemiju

Ferrofol sadrži helirano gvožđe (gvožđe bisglicinat) koje omogućava maksimalnu apsorpciju sa odličnom gastrointestinalnom podnošljivošću. Namenjeno ženama u reproduktivnom dobu, ženama koje planiraju trudnoću, trudnicana, sportistima, davaocima krvi, osobama koje ne unose dovoljno gvožđa ishranom.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Ferrofol kapsule, sadrži gvožđe bisglicinat koje omogućava maksimalnu apsorpciju, bez nuspojava kao što su mučnine i ne izaziva konstipaciju. Za žene u reproduktivnom.

Anafarm ad3 vit kapsule za ameniju

Preparat AD3 vit je dijetetski proizvod - dodatak ishrani. Sadrži prirodne vitamine A i D3 koji doprinose održavanju normalne funkcije imunološkog sistema. Vitamin D doprinosi održavanju normalnih kostiju, zuba i funkcije mišića. Vitamin A doprinosi održavanju normalne kože i sluzokože, normalnih funkcija vida. Namenjen je za decu uzrasta starijoj od 3 godine i odraslima.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Anafarm ad3 vit kapsule, sadrži prirodne vitamine, odličan je za održavanje kostiju, zuba kao i funkcije vida.

Aronija strong protect kapsule za anemiju

Aronija strong protect je dodatak ishrani na bazi suvog ekstrakta ploda aronije. Kapsule aronije sadrže ekstrakt sušenog ploda Aronija Melanokarpe i koriste se kao dopuna zdravoj ishrani i kao preventiva. Preparati aronije namenjeni su celoj populaciji. Prednost se daje pacijentima obolelim od dijabetesa i kardiovaskularnih bolesti. Naime, Aronija je snažan preparat u prevenciji i borbi protiv diabetes mellitusa tipa 2.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Aronija strong protect kapsule, kapsule su odlične, pomažu najbolje pomažu onima koji imaju problem sa dijabetesom.

Kapusle za decu za anemiju

Kod nas možete naći više proizvoda ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: baby guard dha kapsule za anemiju, bebytol d3 kapsule za anemiju, calivita lion kids c za anemiju, cinkić imuno tablete za anemiju.

Baby guard dha kapsule za anemiju

Babz guard dha namenjen je kod beba od 1. dana i decu za održavanje normalne funkcije mozga, normalnog razvoja vida, kao i za prevenciju rahitisa i deficijencije vitamina D. Takođe je namenjen za bebe koje se hrane majčinim mlekom ako majka nije koristila DHA suplemente, bebe koje se hrane veštačkom hranom, mešanom hranom kao i prevremeno rođena deca uz konsultacijom sa nadlažnim lekarom.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Baby guard dha kapsule, odličan je za bebe da unose što više vitamina, odličan je i efikasan.

Bebytol d3 kapsule za anemiju

Vitamin D3 pripada grupi vitamina rastvorljivih u mastima. Sintetiše se prirodnim putem u koži, gde pod uticajem sunčeve svetlosti iz neaktivnog provitamina D prelazi u aktivni Vitamin D3. Primenjuje se u prevenciji od druge nedelje nakon rođenja jer njegov nedostatak može uzrokovati demineralizaciju kostiju, razvoja krhkih i lomljivih kostiju i oboljenja koje se naziva rahitis.

Proizvod se preporučuje svoj deci od četvrtog meseca do kraja prve godine kod sve novorođenčadi na prirodnoj ishrani.Ukoliko je beba na ishrani adaptiranim mlekom proizvod se preporučuje odmah čim beba pređe na ishranu adaptiranim formulama u količini većoj od dva obroka dnevno.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Bebytol d3 kapsule, odlične su za bebe za zdrav razvoj kostiju i zuba, sadrži vitamine, bez ukusa su i mirisa.

Calivita lion kids tablete c za anemiju

Calivita su žvakaće tablete za decu predškolskog i školskog uzrasta, napravljene od prirodnih sastojaka, s efikasnom apsorpcijom zahvaljujući kelatnom obliku. Lion Kids C je ukusan preparat za žvakanje koji nije štetan za zube i koji smo dizajnirali posebno za dečje potrebe. Ne sadrži šećer, već prirodni zaslađivač ksilit, koji umanjuje rizik od karijesa i pomaže zdrav razvoj dečijih zuba. Veoma je važno omogućiti telu koje raste intenzivan razvoj u svakom trenutku, imajući u vidu da je vitamin C od esencijalnog značaja ne samo za formiranje kostiju već i za optimalno funkcionisanje nervnog sistema i normalne strukture kože.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Calivita lion kids c tablete, prirodan preparat i jako ukusan što će se deci svideti, preparat je za žvakanje koji nije štetan za zube i koji smo dizajnirali posebno za dečje potrebe.

Cinkić imuno tablete za anemiju

Cinkić imuno je dodatak ishrani koji sadrži cink i vitamine A, C i D, koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.

Cink doprinosi normalnim funkcijama imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa 1, koristi se za ublažavanje simptoma i skraćenje trajanja prehlade, važna uloga u formiranju kostiju 2, skraćuje trajanje i intenzitet dijareje 3, pomaže aktivaciju vitamina A u procesu vida.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Cinkić imuno tablete, sadrži vitamine, odličan je za imunitet kod dece, kao i za prehlade i grip.

Brend: ESI Šifra proizvoda: 25041138

FERROLIN C RASTVOR

Ferrolin C rastvorFERROLIN C je dijetetski dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C i folnom kiselinom u obliku rastvora, pije se posle obroka nerazblažen.Bez neprijatnog metalnog ukusa, karakterističnog za druge preparate gvožđa (veoma je prijatnog ukusa limuna), dobro se podnosi pa se pre..
Cena: 
799,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 2016

FERROFOL KAPSULE

FERROFOL KAPSULEOpis proizvoda:Delotvornost proizvoda MaxMedica FerrofolFerrofol sadrži helirano gvožđe (gvožđe bisglicinat) koje omogućava maksimalnu apsorpciju sa odličnom gastrointestinalnom podnošljivošću.Namenjeno ženama u reproduktivnom dobu, ženama koje planiraju..
Cena: 
813,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: 25041166

FERROLIN C KAPSULE

FERROLIN C kapsuleFERROLIN C je dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C, folnom kiselinom i vitaminom B12 u obliku kapsula.Veoma dobro se podnosi pa se preporučuje i trudnicama.Ne boji zube i ne izaziva mučninu.Ferrolin C kapsule se preporučuju i starijim osobama, ženama u trudnoći i..
Cena: 
779,00 RSD
Brend: PHARMA SWISS Šifra proizvoda: 2407su1349

GLOBIFER FORTE + TABLETE

Globifer Forte + je dodatak ishrani u slučajevima kada uobičajena ishrana ne obezbeđuje dovoljnu količinu gvožđa. Nizak nivo ili ispražnjene rezerve gvožđa u organizmu dovode do pojave vrtoglavice, slabosti i zamora. Pored gvozdja Globifer Forte + u svom sastavu ima folnu kiselinu i vitamin B12.DODA..
Cena: 
3.299,00 RSD
Brend: PHARMA SWISS Šifra proizvoda: 20160684

GLOBIFER FORTE TABLETE

GLOBIFER FORTE TABLETEOpis proizvoda:Gvožđe pomaže normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i sintezi hemoglobina. Gvožđe je neophodno za obavljanje velikog broja vitalnih funkcija u čovekovom organizmu koje onda direktno zavise od njegovog dovoljnog unosa. Esencijalno je za biosintezu hemoglob..
Cena: 
3.299,00 RSD
Brend: PHARMA SWISS Šifra proizvoda: 20160668

GLOBIFER PLUS TABLETE

GLOBIFER PLUS TABLETEOpis proizvoda:Globifer plus je pomoćno lekovito sredstvo,namenjeno lečenju anemije uzrokovane nedostatkom gvožđa. Nizak nivo ili ispražnjene rezerve gvožđa u organizmu dovode do pojave vrtoglavice,slabosti i zamora.Preporučuje se:Osobama sa dokazanom sideropeničn..
Cena: 
2.799,00 RSD
Brend: MED EQ Šifra proizvoda: 20161555

NATABIOL TABLETE

NATABIOL TABLETEOpis proizvoda:Natabiol® je optimalna formula za majku i bebu pre i u toku trudnoće i dojenja. Uz pravilno izbalansiranu ishranu tokom trudnoće, umerenu aktivnost i upotrebu Natabiol® tableta omogućava se pravilan rast i razvoj deteta i  sprečava  nastanak ..
Cena: 
1.139,00 RSD
Brend: ADRIEN GAGNON Šifra proizvoda: 20220005

ADRIEN GAGNON CALCIUM MAGNESIUM VITAMIN-D ZINC TABLETE

Adrien Gagnon Calcium Magnesium Vitamin D Zinc tablete su dodatak ishrani na bazi kalcijuma, magnezijuma, vitamina D i cinka.Delovanje:Doprinosi normalnoj funkciji kostiju, zuba i mišićaSmanjuje umor i napetost i povoljno utiče na metabolizam stvaranja energije Povoljno utiče na nervni sistem i pren..
Cena: 
2.851,00 RSD
Brend: ADRIEN GAGNON Šifra proizvoda: 20220008

ADRIEN GAGNON OMEGA 3 ENRICHED FORMULA KAPSULE

Adrien Gagnon Omega 3 Enriched Formula kapsuleAdrien Gagnon Omega-3 Enriched Formula obezbeđuje omega 3 masne kislenine iz ribljeg uljamorske ribe.Delovanje: Izvor omega-3 masnih kiselina za održavanje dobrog zdravlja Doprinosi smanjenju upale i pomaže u održavanju zdravlja zglobova D..
Cena: 
1.612,00 RSD
Brend: ADRIEN GAGNON Šifra proizvoda: 20220016

ADRIEN GAGNON VITAMIN B12 SUBLINGVALNE TABLETE

Adrien Gagnon Vitamin B12 sublingvalne tablete su dodatak ishrani na bazi vitamina B12. Adrien Gagnon Vitamin B12 sublingvalne tablete doprinose rastu novih ćelija, razvoju i funkcionisanju nervnog tkiva, značajan je za metabolizam folata, doprinosi regulaciji hormonskog sistema,  podstiče sint..
Cena: 
2.448,00 RSD
Brend: ALKALOID Šifra proizvoda: 20160731

ALKAKAPS BETA CAROTENE

ALKAKAPS BETA CAROTENEOpis proizvoda:Beta karoten se u organizmu transformiše u vitamin A koji deluje na vid, pravilan rast i razvoj organizma, kao antioksidans štiti organizam od slobodnih radikala, štiti kožu od štetnog dejstva UV zraka i omogućava koži da pravi..
Cena: 
1.170,00 RSD
Brend: ANAFARM Šifra proizvoda: 20160588

ANAFARM AD3 VIT KAPSULE

ANAFARM AD3 VIT KAPSULEOpis proizvoda:Preparat AD3 vit je dijetetski proizvod - dodatak ishrani. Sadrži prirodne vitamine A i D3 koji doprinose održavanju normalne funkcije imunološkog sistema. Vitamin D doprinosi održavanju normalnih kostiju, zuba i funkcije mi&sc..
Cena: 
519,00 RSD
Brend: GOODWILL PHARMA Šifra proizvoda: BR-48645

ARONIJA 100% PRIRODAN SOK

Aronija 100% prirodan sok bez dodatnog šećera, aroma, boja i konzervanasa.Crnoplodn aornija ( lat. Aronia melanocarpa) izuzetno je lekovita i korisna biljka i predstavlja bogat izvor : antioksidanasa, flavonoida, vitamina ( a,b, c, e, k, p, pp, folna kiselina) i minerala (Fe, K, Ca, Mn, M..
Cena: 
1.599,00 RSD
Brend: RAZNO Šifra proizvoda: BR-4569

ARONIJA SOK 700ml

Sok aronije je lekoviti i okrepljujući napitak koji se preporučuje kako starijim tako i mlađim osobama. Nema neželjenih propratnih efekata, povoljno deluje na imunološki sistem, na otpornost organizma i poboljšava krvnu sliku.Sok je blago pasterizovan, bez dodatka vode, &scaro..
Cena: 
3.440,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS Šifra proizvoda: 5641561

ARONIJA STRONG PROTECT KAPSULE

Aronija strong protect je dodatak ishrani na bazi suvog ekstrakta ploda aronije. Kapsule aronije sadrže ekstrakt sušenog ploda Aronija Melanokarpe i koriste se kao dopuna zdravoj ishrani i kao preventiva. Preparati aronije namenjeni su celoj populaciji. Prednost se daje pacijentima obolelim o..
Cena: 
1.399,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 252 (17 strana)