APOTEKAONLINE
Korpa

INNVENTA PHARM

Innventa pharm je farmaceutska kompanija osnovana 2011. godine sa sedištem u Beogradu.
Osnovna misija naše kompanije je uvođenje i promocija inovativnih farmaceutskih proizvoda – lekova, medicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata koji imaju klinički dokazanu efikasnost i bezbednost, i koji poštuju stroge kriterijume kvaliteta po kojima smo prepoznatljivi.
Trenutno poslujemo na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Albanije i Slovačke, sa tendencijom daljeg širenja na tržišta istočne i zapadne Evrope.
Formirali smo jedinstveni Innventa brend portfolio zahvaljujući saradnji sa renomiranim partnerima iz Španije, Grčke, Italije, Argentine, SAD-a…
Poseban fokus je stavljen na terapijske grupe i indikacije iz oblasti urologije, ortopedije, fizijatrije, ginekologije, endokrinologije i ORL.
Innventa timom, koji se sastoji od pažljivo odabranih, visoko profesionalnih, motivisanih i iskusnih stručnih saradnika, rukovodi tim menadžera sa dugogodišnjim iskustvom u farmaceutskoj industriji.
Naš tim odlikuje jedinstvena Innventa organizaciona kultura, profesionalni pristup klijentima, partnerima i stručnoj javnosti, i izražen timski duh. To nam omogućava brz rast i dostizanje ambicioznih ciljeva koje sebi postavljamo.

Brend: INNVENTA PHARM Šifra proizvoda: 20160886

INNVENTA R-LIPOINN

R-LIPOINN® je namenjen osobama sa dijabetesnom polineuropatijom. To je jedini preparat u našoj zemlji koji sadrži natrijum-R-lipoat koji se u organizmu metaboliše u aktivni metabolit alfa-lipoinske kiseline, što ovom proizvodu značajno povećava efikasnost u odnosu na druge slične proizvode.S..
Cena: 
1.430,00 RSD
Brend: INNVENTA PHARM Šifra proizvoda: 2016

INNVENTA DIART

DIART® je medicinsko sredstvo koje predstavlja intraartikularnu injekciju sa hijaluronskom kiselinom. Na ovaj način se pacijentima sa osteoartritisom omogućava bolja pokretljivost zgloba, smanjuju se upala i bol u zglobu i usporava se dalje napredovanje bolesti.Sastav: DIART sadrži napunje..
Cena: 
11.874,00 RSD
Brend: INNVENTA PHARM Šifra proizvoda: 2016

INNVENTA LUPRINN KAPSULE

LUPRINN® sadrži suvi ekstrakt šišarica hmelja koji deluje povoljno na simptome menopauze. Aktivna komponenta proizvoda dobijena iz ekstrakta šišarica hmelja, 8-prenilnaringenin je najpotentniji fitoestrogen koji pokazuje izraženu estrogenu aktivnost, i ima strukturalne sličnosti i profil delova..
Cena: 
1.347,00 RSD
Brend: INNVENTA PHARM Šifra proizvoda: 2016

INNOVAG VAGINALNE OVULE

INNOVAG® vaginalne ovule predstavljaju prirodno rešenje za bakterijske i gljivične vaginalne infekcije, ublažavaju svrab, peckanje i neprijatne mirise.Jedinstvena formulacija sa snažnim antiseptikom – hlorheksidinom.INNOVAG® vaginalne ovule vaginalne ovule sa zaštitnim, obnavljajućim i umi..
Cena: 
1.530,00 RSD
Brend: INNVENTA PHARM Šifra proizvoda: 2016

INNVENTA D-MANOZINN PROTECT

D-MANOZINN® Protect predstavlja jedinstvenu kombinaciju d-manoze, korisnih bakterija u zaštićenoj formulaciji Synbio® (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei) i saharomicete (Saccharomyces boulardii). Ovaj proizvod ima povoljne efekte na urinarni i gastrointestinalni trakt, kao i na imuno..
Cena: 
1.480,00 RSD
Brend: INNVENTA PHARM Šifra proizvoda: 20161173

INNVENTA FORTICOLINN

FORTICOLINN® sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide i kalcijum-laktat optimizovan za lečenje osteopenije i osteoporoze. Peptidi su nastali iz posebnog, visoko kontrolisanog procesa hidrolize kolagena tipa I.Sastav: Aktivni sastojci u 1 kesici dnevne doze (6,16 g): FORTIBONE® - bioaktivni kol..
Cena: 
2.155,00 RSD
Brend: INNVENTA PHARM Šifra proizvoda: 20160887

INNVENTA FORTINN

FORTINN® je prvi preparat u Srbiji koji u svom sastavu sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide. Kolageni peptidi se koriste u savremenoj terapiji osteoartritisa i dovode do osetnog poboljšanja zdravlja zglobova.Sastav: FORTINN®  se sastoji od 5g specifičnih bioaktivnih kolagenih peptida g..
Cena: 
3.900,00 RSD
Brend: INNVENTA PHARM Šifra proizvoda: 201608872

INNVENTA FORTINN GEL COLD

Fortinn® gel COLD efikasno ublažava bol i ukočenost – gel sa efektom hlađenjaFortinn® gel COLD sa efektom hlađenja u svom sastavu sadrži visoku koncentraciju aktivnih komponenata: ekstrakt timijana (Thymus vulgaris), ekstrakt hajdučke trave (Achillea millefolium), mentol, kamfor, metil-salicilat, pa..
Cena: 
919,00 RSD
Brend: INNVENTA PHARM Šifra proizvoda: 20160883

INNVENTA GRAMINN

 GRAMINN® predstavlja jedinstveni čist ekstrakt polenovog praha raži, Secale cereale, koji dokazano ublažava simptome benignog uvećanja prostate  i poboljšava funkciju prostate. Sastav: G63® (Graminex® G60® Flower Pollen Extract™ i Graminex GFX™ 7% Flower Pollen Extract™) je stan..
Cena: 
1.800,00 RSD
Brend: INNVENTA PHARM Šifra proizvoda: 20161175

INNVENTA GRAMINN® supozitorije

GRAMINN® supozitorije su medicinsko sredstvo indikovano kao dodatna terapija lokalnih simptoma (peckanje, bol) povezanih sa akutnim i hroničnim prostatisom, problemima sa hemoroidima i pojavom analnih fisura i fistula.Aktivni sasatojci: GRAMINEX® NAXTM 7% (ekstrakt polena raži), Natrijum-hijaluronat..
Cena: 
1.750,00 RSD
Brend: INNVENTA PHARM Šifra proizvoda: 080220211813

INNVENTA IMUNITINN MR TABLETE

IMUNITINN® MRIMUNITINN® MR je hrana za posebne medicinske namene, na bazi zelenog čaja, korisnih bakterija Lactobacillus rhamnosus i vitamina D, za potrebe ishrane osoba sa oslabljenim imunitetom, kod virusnih infekcija, blagih i umerenih simptoma gripa.Zašto IMUNITINN® MR?✓ Sprečava nast..
Cena: 
977,00 RSD
Brend: INNVENTA PHARM Šifra proizvoda: 2016

INNVENTA INSTYLAN

INSTYLAN® je medicinsko sredstvo koje sadrži sterilni rastvor sa hijaluronskom kiselinom namenjen za irigaciju (ispiranje) mokraćne bešike. Direktnim ubrizgavanjem hijaluronske kiseline u mokraćnu bešiku obnavlja se zaštitni sloj zida bešike i prevenira nastanak novih oštećenja. Na taj način se reg..
Cena: 
7.004,00 RSD
Brend: INNVENTA PHARM Šifra proizvoda: 20161175

INNVENTA LARINGINN

LARINGINN® je proizvod koji sadrži biljna ulja koja oblažu usnu duplju i sluzokožu ždrela. To pomaže da sluzokoža ostane vlažna i elastična, smanjuje nelagodnost i bol, smanjuje osećaj grebanja u grlu i osećaj trenja, a time se olakšava i gutanje hrane. Sastav: LARINGINN®  predstavlja..
Cena: 
752,00 RSD
Brend: INNVENTA PHARM Šifra proizvoda: 20166615a

INNVENTA LONGUPINN

Topikalni sprej za efikasnu kontrolu prevremene ejakulacije Longupinn® sprej sadrži tečnu emulziju lagane teksture na bazi aktivnih principa izolovanih iz ekstrakta ploda žutog drveta Zanthalene® i ulja karanfilića koja muškim spoljašnjim genitalnim organima daje dugotrajan i prijatan osećaj zadov..
Cena: 
1.800,00 RSD
Brend: INNVENTA PHARM Šifra proizvoda: inn01

INNVENTA NATTOKINN - 10 KAPSULA

Nattokinn® predstavlja prvi prirodni oralni fibrinolitik.Nattokinn® u svom sastavu sadrži natokinazu, prirodni fibrinolitički enzim koji ispoljava višestruke korisne efekte na kardiovaskularni sistem: razgrađuje krvne ugrušake, blokira slepljivanje trombocita, smanjuje krvni pritisak, deluj..
Cena: 
1.047,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 28 (2 strana)