APOTEKAONLINE
Korpa

Oprema za dojenje

Oprema za dojenje
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF430/10

AVENT MANUELNA PUMPICA ZA IZMAZANJE - NATURAL

Avent manuelna pumpica za izmazanje - natural ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje.Pakovanje:Manuelna pumpica sa stalk..
Cena: 
6.498,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF330/20

AVENT RUČNA PUMPICA ZA IZMAZANJE

Avent ručna pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje.Pakovanje:Manuelna pumpica sa stalkom za flašice..
Cena: 
6.498,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF254/13

AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 100KOM

Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni imaju jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom.Karakteristike:Ultra tanki tuferi.Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali.Dermatološki ispitani.Pakovanje:100 komada..
Cena: 
1.398,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF254/24

AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 24KOM

Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni imaju jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom.Karakteristike:Ultra tanki tuferi.Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali.Dermatološki ispitani.Pakovanje:24 komada..
Cena: 
625,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF254/61

AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 60KOM

Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni imaju jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom.Karakteristike:Ultra tanki tuferi.Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali.Dermatološki ispitani.Pakovanje:60 komada..
Cena: 
900,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF396/11

AVENT NATURAL ELEKTRIČNA PUMPICA - (RECHARGEABLE)

Avent natural električna pumpica - (rechargeable) održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku bradavica.BPA Free.Uđite u novu eru izmazanja uz savršeno uravnoteženu usisa i stimulacije bradavica, a sve to inspirisano prirodnim načinom na koji bebe sisaju.Izdvojite više ml..
Cena: 
23.004,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF153/13

AVENT SILIKONSKE BRADAVICE (MEDIUM)

Avent silikonske bradavice (medium) napravljene su od tankog, mekog, nežnog silikona, bez ukusa, ne upija mirise, štite upaljene i bolne bradavice tokom dojenja.Karakteristike:Zaštita bradavica tokom dojenja.BPA free.Prečnik: 21 mm.Pakovanje:2 komada..
Cena: 
1.099,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF619/05

AVENT VIA ŠOLJE SA POKLOPCIMA

Avent via šolje sa poklopcima via je raznovrstan sistem za čuvanje majčinog mleka koji štedi prostor.Istu šolju možete koristiti za ceđenje i čuvanje mleka i hranjenje.Savršeno za čuvanje hrane u frižideru.Pakovanje:5 sterilizovanih VIA šolja (180ml).5 VIA poklopaca...
Cena: 
1.098,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF618/10

AVENT VIA ŠOLJE SA POKLOPCIMA I ADAPTERIMA

Avent via šolje sa poklopcima i adapterima via je raznovrstan sistem za čuvanje majčinog mleka koji štedi prostor.Istu šolju možete koristiti za ceđenje i čuvanje mleka i hranjenje.Savršeno za čuvanje hrane u frižideru.Vrh adaptera odgovara Natural liniji flašica i pumpica.Pakovanje:10 steriliz..
Cena: 
2.226,00 RSD
Brend: CANPOL BABIES Šifra proizvoda: 12/201

CANPOL ELEKTRIČNA PUMPICA ZA IZMAZANJE EASY START

Canpol električna pumpica za izmazanje easy start je električne pumpica za izmazanje za veoma efikasno, temeljno i tiho izmazanje.Karakteristike:Poseduje tri stepena usisne snage (Natural, Express i Strong).Tri stepena usisne snage pumpice zadovoljiće potrebe svake mame.Dok pumpa grudi masira i..
Cena: 
9.324,00 RSD
Brend: CANPOL BABIES Šifra proizvoda: 26/751

CANPOL GRUDNJAK ZA DOJILJE BELI CLASSIC - 75A

Canpol grudnjak za dojilje beli classic - 75a su napravljeni od 100% pamuka koji ne iritira osetljive bradavice tokom dojenja.Karakteristike:Zahvaljujući elastičnim korpama, možete koristitiuloške namenjene dojiljama, unutar grudnjaka, da bi zaštitili svoj donji veš od curenja mleka.Grudnjak ima zak..
Cena: 
1.688,00 RSD
Brend: CANPOL BABIES Šifra proizvoda: 26/755

CANPOL GRUDNJAK ZA DOJILJE BELI CLASSIC - 75B

Canpol grudnjak za dojilje beli classic - 75b su napravljeni od 100% pamuka koji ne iritira osetljive bradavice tokom dojenja.Karakteristike:Zahvaljujući elastičnim korpama, možete koristitiuloške namenjene dojiljama, unutar grudnjaka, da bi zaštitili svoj donji veš od curenja mleka.Grudnj..
Cena: 
1.688,00 RSD
Brend: CANPOL BABIES Šifra proizvoda: 26/759

CANPOL GRUDNJAK ZA DOJILJE BELI CLASSIC - 75C

Canpol grudnjak za dojilje beli classic - 75c su napravljeni od 100% pamuka koji ne iritira osetljive bradavice tokom dojenja.Karakteristike:Zahvaljujući elastičnim korpama, možete koristitiuloške namenjene dojiljama, unutar grudnjaka, da bi zaštitili svoj donji veš od curenja mleka.Grudnj..
Cena: 
1.688,00 RSD
Brend: CANPOL BABIES Šifra proizvoda: 26/763

CANPOL GRUDNJAK ZA DOJILJE BELI CLASSIC - 75D

Canpol grudnjak za dojilje beli classic - 75d su napravljeni od 100% pamuka koji ne iritira osetljive bradavice tokom dojenja.Karakteristike:Zahvaljujući elastičnim korpama, možete koristitiuloške namenjene dojiljama, unutar grudnjaka, da bi zaštitili svoj donji veš od curenja mleka.Grudnj..
Cena: 
1.688,00 RSD
Brend: CANPOL BABIES Šifra proizvoda: 26/767

CANPOL GRUDNJAK ZA DOJILJE BELI CLASSIC - 75DD

Canpol grudnjak za dojilje beli classic - 75dd su napravljeni od 100% pamuka koji ne iritira osetljive bradavice tokom dojenja.Karakteristike:Zahvaljujući elastičnim korpama, možete koristitiuloške namenjene dojiljama, unutar grudnjaka, da bi zaštitili svoj donji veš od curenja mleka.Grudn..
Cena: 
1.688,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 41 (3 strana)