APOTEKAONLINE
Korpa

EUCERIN

Baza lekovite masti, Eucerit, otkrivena je pre više od 100 godina, pokrećući malu revoluciju i postavljajući temelje za budući uspeh Beiersdorfa. Danas kompanija nudi niz visoko efikasnih proizvoda za negu kože pod imenom Eucerin. Dermokozmetički proizvodi zasnovani su na najnovijim naučnim saznanjima i promovišu zdravu, blistavu kožu. Dermatolozi i farmaceuti to znaju - i zato preporučuju Eucerin.

Brend: EUCERIN Šifra proizvoda: 12356

EUCERIN ACUTE LIP BALM BALZAM ZA USNE

Jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka u Eucerin Acute Balsamu za usne čini ga visoko delotvornim rešenjem za izrazito suve, grube ili ispucale usne. Eucerin balsam za usne je takođe pogodan za upotrebu na perioralnoj regiji oko usana i oko usta i za tretman stanja kao &sc..
Cena: 
869,00 RSD
Brend: EUCERIN Šifra proizvoda: 240573

EUCERIN ANTI REDNESS DNEVNA KREMA PROTIV CRVENILA 50ML

Eucerin AntiREDNESS dnevna krema protiv crvenila je posebno razvijena za crvenu-preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi. Važno je zaštititi kožu od intolerancije i alergijskih reakcija, pa je stoga Eucerin AntiREDNESS dnevna krema protiv crvenilaprečišćena formulaci..
Cena: 
2.410,00 RSD
Brend: EUCERIN Šifra proizvoda: 240572

EUCERIN ANTI REDNESS DNEVNA KREMA PROTIV CRVENILA SA ZELENIM PIGMENTIMA 50ML

Eucerin AntiREDNESS dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima je posebno razvijena za preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi. Naneta nakon čišćenja trenutno umiruje iritaciju i prikriva vidljivo crvenilo. Ova inovativna formula kombinuje dva aktivna sastojka -SymSitiv..
Cena: 
2.410,00 RSD
Brend: EUCERIN Šifra proizvoda: 241366

EUCERIN ANTIPERSPIRANT INTENSIVE SPREJ 30ML

Eucerin Antiperspirant intensive sprej je namenjen osobama koje pate od prekomernog znojenja. Njegova jedinstvena 72-časovna formulacija daje pouzdanu, dugotrajnu zaštitu od obilnog znojenja i neprijatnog mirisa. Pogodno za osetljivu kožu.Delovanje: Sadrži visoke koncentracij..
Cena: 
1.277,00 RSD
Brend: EUCERIN Šifra proizvoda: 241367

EUCERIN ANTIPERSPIRANT STRONG ROLL ON 50ML

Eucerin Antiperspirant Strong Roll-On  je stvoren za ljude koji se jako znoje. Pogodan je za primenu na osetljivoj koži, koži koja se brije, a ima svež miris koji odgovara i ženama i muškarcima. Svojstva:Pogodno za osetljivu kožu.Delovanje: Sadrži visoku koncent..
Cena: 
1.127,00 RSD
Brend: EUCERIN Šifra proizvoda: 17449

EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE BOGATA HIDRATANTNA KREMA ZA LICE 40ML

Eucerin AQUAporin ACTIVE bogata hidratantna krema za lice je inovativna hidratantna krema koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. Koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana koža je glatk..
Cena: 
1.195,00 RSD
Brend: EUCERIN Šifra proizvoda: 242115

EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE BOGATA HIDRATANTNA KREMA ZA LICE 50ML

Eucerin AQUAporin ACTIVE bogata hidratantna krema za lice je inovativna hidratantna krema  koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. Koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana koža je glat..
Cena: 
2.255,00 RSD
Brend: EUCERIN Šifra proizvoda: 242126

EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE HIDRATANTNA KREMA ZA LICE SA SPF25 I UVA ZAŠTITOM 50ML

Eucerin AQUAporin ACTIVE hidratantna krema za lice sa SPF25 i UVA zaštitom je inovativna hidratantna krema za lice koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. Istovremeno ona štiti kožu od oštećenja koja izazivaju UVA i..
Cena: 
2.478,00 RSD
Brend: EUCERIN Šifra proizvoda: 242124

EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE KREMA ZA NEGU PODRUČJA OKO OČIJU 15ML

Eucerin AQUAporin ACTIVE krema za negu područja oko očiju je inovativna hidratantna krema za negu područja oko očiju koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini je mekom, glatkom i blistavom. Ona takođe smanjuje pojavu nadutosti i tamnih kolutova oko očiju. Koži je potreb..
Cena: 
1.899,00 RSD
Brend: EUCERIN Šifra proizvoda: 242125

EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE LAGANA HIDRATANTNA KREMA ZA LICE 50ML

Eucerin AQUAporin ACTIVE lagana hidratantna krema za lice je osvežavajuća hidratantna krema koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini kožu mekom, glatkom i blistavom. Našoj koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana..
Cena: 
2.255,00 RSD
Brend: EUCERIN Šifra proizvoda: 23145

EUCERIN ATOPICONTROL ACUTE KREMA 40ML

Eucerin AtopiControl Acute Krema za akutnu negu prekida začarani krug upalnih stanja sa svrabom i pruža umirujuću negu. Njena blagotvorna svojstva omogućavaju smanjenje upotrebe hidrokortizona tokom upalnih stanja. Klinički je dokazana njegova kompatibilnost sa atopičnom kožom kod odraslih, d..
Cena: 
1.708,00 RSD
Brend: EUCERIN Šifra proizvoda: 83565

EUCERIN ATOPICONTROL BALZAM 250ML

EUCERIN ATOPICONTROL BALZAM 250MLBalsam za telo za svakodnevnu negu sa likokalkonom A, ceramidima i shea buterom namenjen za atopičnu kožu.Delovanje:Eucerin AtopiControl Balsam je balsam za telo za svakodnevnu upotrebu koji je posebno formulisan da umiri i intenzivno hidrira iziritiranu kožu koja s..
Cena: 
2.240,00 RSD
Brend: EUCERIN Šifra proizvoda: 83551

EUCERIN ATOPICONTROL BALZAM 400ML

EUCERIN ATOPICONTROL BALZAM 400MLBalsam za telo za svakodnevnu negu sa likokalkonom A, ceramidima i shea buterom namenjen za atopičnu kožu.Delovanje:Eucerin AtopiControl Balsam je balsam za telo za svakodnevnu upotrebu koji je posebno formulisan da umiri i intenzivno hidrira iziritiranu kožu k..
Cena: 
2.500,00 RSD
Brend: EUCERIN Šifra proizvoda: 14234

EUCERIN ATOPICONTROL KREMA ZA NEGU LICA 50ML

Eucerin AtopiControl Krema za negu lica je lagana, lako upijajuća krema za svakodnevnu upotrebu, za neaktivne faze ("intervale"). Kada dođe do upalnih stanja, Eucerin AtopiControl Kremu za negu lica trebalo bi koristiti kao kozmetički dodatak Eucerin AtopiControl Acute..
Cena: 
1.376,00 RSD
Brend: EUCERIN Šifra proizvoda: 14235

EUCERIN ATOPICONTROL LOSION ZA NEGU TELA 250ML

Redovnom upotrebom Eucerin AtopiControl Losiona za negu tela ublažavaju se svrab i osećaj zategnutosti i koža postaje meka i vidljivo glatkija. Klinički je dokazana kompatibilnost Eucerin AtopiControl Losiona za negu tela sa atopičnom kožom kod odraslih, dece i beba starijih od ..
Cena: 
2.240,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 125 (9 strana)