APOTEKAONLINE
Korpa

Grčevi kod beba

Naša kategorija Grčevi kod beba nudi preparate koji će pomoći Vama i Vašoj bebi da prevaziđete bolne i stresne epizode infantilnih kolika.

Infantilne kolike su često stanje sa kojim se susreću roditelji novorođenčadi, a grčevi mogu biti vrlo bolni i stresni za Vašu bebu. Zato smo pažljivo odabrali preparate koji su blagi, bezbedni i efikasni u ublažavanju ovog stanja.

Naši preparati su formulirani na osnovu najnovijih istraživanja i sastojaka koji su pažljivo odabrani kako bi obezbedili najbolju moguću negu za Vašu bebu. U našoj kategoriji Grčevi kod beba možete pronaći širok izbor preparata koji će pomoći u ublažavanju bolova i grčeva u stomaku.

Grčevi mogu biti veoma stresni za Vašu bebu, ali naši preparati su napravljeni tako da budu što prirodniji i bezbedniji za Vašu bebu. Imamo širok izbor preparata, uključujući i one koji su potpuno prirodni i ne sadrže štetne hemikalije.

Šta su kapi za grčeve kod beba?

Kapi za grčeve kod beba bi mogli definisati kao lek za stomačne probleme koji se manifestuju u vidu grčeva, gasova, nadutosti, bola u stomaku.

Kako deluju kapi protiv grčeva?

Sastav kapi protiv grčeva kod beba osmišljen je veoma pažljivo. Iako se pojedine kapi razlikuju po svom sastavu, svaki sastojak se tu nalazi sa razlogom i vrši određenu funkciju u cilju smanjenja tegoba kod beba. Najčešći sastojak koji se nalazi u skoro svim kapima je simetikon.

Simetikon pruža olakšanje tako što razbija gasove na manje mehuriće, jednostavnim jezikom rečeno. Kada se gasovi razbiju na sitnije delove, beba ih mnogo lakše podnosi jer lakše prolaze kroz digestivni trakt.

Kako bebi dati kapi?

Ako ste neiskusni roditelj možda ne možete zamisliti kako tako maloj bebi dati kapi. Nije to ništa komplikovano obzirom da bebe nemaju problem sa gutanjem tako male količine kapi. Ne brinite, proizvođači su vodili računa o tome da kapi budu bezukusne ili prijatnog ukusa kako bi ih beba bez problema popila.

Ako vaša beba sisa, onda joj kapi možete dati i na kašičicu, možda čak i pomešano sa vašim mlekom. Bebama koje piju adaptirano mleko, kapi se mogu staviti u flašicu ili ih dati direktno iz bočice ako je pakovanje praktično i predviđeno za takav način primene.

Pružite Vašoj bebi najbolju moguću negu uz našu kategoriju Grčevi kod beba. Naši preparati će Vam pomoći da prevaziđete ovaj stresni period i učinite da Vaša beba bude srećna i zdrava.

Brend: ENTER CO Šifra proizvoda: 5815415553

BABY OBLOGA PROTIV GRČEVA

Baby obloga protiv grčeva je 100 % prirodan pojas protiv bebi grčeva (u plavoj ili rozoj boji) ublažava stomačne tegobe beba – grčeve, prehladu stomaka i sl. Potpuno prirodni sastojci pružaju bebi umirujući i prijatan osećaj.Smiruje stomačne tegobe beba Umanjuje grčeve, posledice preh..
Cena: 
1.944,00 RSD
Brend: CROSSCARE LTD Šifra proizvoda: 20161552

COLIEF INFANT DROPS

COLIEF INFANT DROPSOpis proizvoda:Colief, kapi za bebe, olakšavaju varenje mleka bez obzira da li beba sisa ili je na dohrani mlečnom formulom uz istovremeno smanjenje simptoma povezanih sa crevnim grčevima.Colief, kapi za bebe sadrže enzim laktazu koji se inače sin..
Cena: 
2.699,00 RSD
Brend: PHARMALIFE Šifra proizvoda: 25483016

GAS BIMBI KAPI

Prirodna pomoć za eliminaciju intenstinalnih gasova i kolika (Grčeva).Infantilne kolike -Grčevi su česta pojava, koja se javlja kod velikog broja novorođenčadi i odojčadi. Obično traju 3 sata u toku dana,najčešće se javljaju u poslepodnevnim časovima a karakteriše ih intenzivan plač,..
Cena: 
830,00 RSD
Brend: QUALIPHAR Šifra proizvoda: BR-650000

BABYFEN KAPI PROTIV GRČEVA

Babyfen je ulje sastavljeno od ulja pšeničnih klica i ulja kima, namenjeno bebama i deci uzrasta do 12 godina. Deluje blagotvorno kod tegoba pri varenju, kod usporenog i otežanog varenja, nadutosti i grčeva. Babyfen je 100% prirodan proizvod koji otklanja grčeve, osećaj nadimanja i obezbeđuje..
Cena: 
870,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)