APOTEKAONLINE
Korpa

Koncentracija

Koncentracija kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži kompletnu ponudu dijetetskih spuplemenata za poboljšanje koncentracije, memorije i pomoći prilikom učenja.

Koncentracija vam predstavlja problem i ne znate kako to da rešite? Onda ste na pravom mestu! 


Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0258

CALIVITA ENERGY & MEMORY TABLETE

CALIVITA ENERGY & MEMORY  TABLETEOpis proizvoda:prati duh naše takmičarske i ubrzane sredine prirodno pomaže u sticanju i održavanju visok nivo koncentracije i energije neophodne za postizanje samo najboljih rezultata sadrži visoko aktivne materije š..
Cena: 
6.211,20 RSD
Brend: DR. VITON Šifra proizvoda: 2903po1714

DR. VITON ALIZIN 30 KAPSULA

Fermentisani beli luk konačno je dostupan u našoj zemlji zahvaljujući brendu Dr. Viton, koji je svoj proizvodni program obogatio još jednim prirodnim dodatkom ishrani, poznatim kao Dr.Viton – Alizin!Dr. Viton – Alizin dolazi u pakovanju od 30 kapsula, koje su jednostavne za upotrebu, a nemaju ..
Cena: 
1.060,00 RSD
Brend: M.E.V. FELLER Šifra proizvoda: 020220211733

GINKGO BILOBA TABLETE - M. E. V. FELLER

M.E.V. FELLER GINKGO BILOBAOno po čemu se čovek razlikuje od ostalih živih bića i čime se ističe kao vrsta, ali i kao pojedinac, jesu kognitivne funkcije. Percepcija, pamćenje, govor, pisanje i donošenje odluka jesu ono što čoveka čini čovekom. Kognitivne funkcije omogućavaju najviši nivo intelektua..
Cena: 
1.680,00 RSD
Brend: M.E.V. FELLER Šifra proizvoda: 2238ne1112

MEMORY EASE 30 KAPSULA - M. E. V. FELLER

Opis: Od srednjoškolaca do poslovnih ljudi, svi smo izloženi stresnim situacijama, bilo svakidašnjim ili vanrednim. Sve to ostavlja trag na nama i našim kognitivnim funkcijama u obliku smanjenja sposobnosti pamćenja, iscrpljenosti. Memory Ease sadržava fosfatidilserin, kolin i cink koji pridonosi no..
Cena: 
3.040,00 RSD
Brend: DR. THEISS NATURWAREN Šifra proizvoda: 2016

BILOMAG FORTE

BILOMAG FORTEOpis proizvoda:Bilomag Forte – za memoriju i koncentraciju, koji se razlikuje od ostalih sličnih proizvoda jer u sebi sadrži čak 4 aktivna sastojka: Lecitin, Magnezijum, Vitamin B6 i Ginko Biloba.1 Kapsula sadrži:• Ginkgo Biloba 90 mg• Lecitin 100 mg• Magnezijum ..
Cena: 
1.299,00 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0297

CALIVITA GINKGO XC TABLETE

CALIVITA GINKGO XC TABLETEOpis proizvoda:Ginkgo XC je preparat koji sadrži veliku količinu ekstrakta lista drveta Gingko biloba, koji efikasno potpomaže mikrocirkulaciju krvi, dostavu kiseonika i ishranu ćelija, kao i zdrave moždane funkcije, dok u isto vreme štiti ćelije od slobodnih..
Cena: 
4.286,40 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: 20160662

CALIVITA GINKO XC TABLETE

CALIVITA GINKO XC TABLETEOpis proizvoda: Ginkgo XC je preparat koji sadrži veliku količinu ekstrakta lista drveta Gingko biloba, koji efikasno potpomaže mikrocirkulaciju krvi, dostavu kiseonika i ishranu ćelija, kao i zdrave moždane funkcije, dok u isto vreme štiti ćelije o..
Cena: 
4.286,40 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0164

CALIVITA LOW DEUTERIUM OXY CRYSTAL

CALIVITA LOW DEUTERIUM OXY CRYSTALOpis proizvoda:Low Deuterium Oxy Crystal® je magnetno struktuirani vodeni koncentrat sa smanjenim sadržajem deuterijuma, obogaćen stabilizovanim kiseonikom. Magnetno struktuirani vodeni koncentrat može biti od pomoći u borbi protiv patogena. Stabilizovan..
Cena: 
13.876,80 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: FL0091

CALIVITA MEGA qPROTECT TABLETE

CALIVITA MEGA qPROTECT TABLETEOpis proizvoda:Složena antioksidativna formula koja sadrži samo najbolje vitamine sa antioksidativnim delovanjem, oligoelemente, kao i ekstrakt zelenog čaja, ubikinone, karotenoide iz povrća i aminokiseline. Njegova posebna aktivna komponenta je e..
Cena: 
8.078,40 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0124

CALIVITA OXY MAX

CALIVITA OXY MAXOpis proizvoda:Biološka formula stabilizovanog kiseonika za dodatno snabdevanje organizma kiseonikom.Bez odgovarajućeg snabdevanja kiseonikom, naše telo neće optimalno funkcionisati. OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospeva..
Cena: 
10.382,40 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0299

CALIVITA SUPER SOYA LECITHIN 100 KAPSULA

CALIVITA SUPER SOYA LECITHINOpis proizvoda:Kapsula lecitina iz sojinog zrna smanjuje štetne posledice masne ishrane. Proizvod s kontinualnom apsorpcijom.Lecitin je prirodna materija koja se nalazi u namirnicama biljnog porekla, na primjer u soji. Pozitivno deluje na..
Cena: 
2.551,20 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0300

CALIVITA SUPER SOYA LECITHIN 250 KAPSULA

CALIVITA SUPER SOYA LECITHINOpis proizvoda:Kapsula lecitina iz sojinog zrna smanjuje štetne posledice masne ishrane. Proizvod s kontinualnom apsorpcijom.Lecitin je prirodna materija koja se nalazi u namirnicama biljnog porekla, na primjer u soji. Pozitivno deluje na..
Cena: 
5.712,00 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0132

CALIVITA ZENTHONIC

CALIVITA ZENTHONICOpis proizvoda:anti-lipidemisko anti-hipertenzivno ateroskleroza preventivno kardio-protektivno hipoglikemijsko anti-parkinson anti-alzheimer anti-depresivno anti-fungalno anti-bakterijsko anti-viralno anti-upalno imuno-stimulativno antioksidati..
Cena: 
10.382,40 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 40000400

CELASA GINKGO KAPSULE

Celasa Ginkgo kapsule sadrže standardizovani ekstrakt lista Ginkgo bilobe, najstarije žive biljke koja se već više od 5000 godina koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini u cilju poboljšanja zdravlja i očuvanja vitalnosti organizma. Ekstrakt lista ove biljke sadrži skup farmakolo&sca..
Cena: 
489,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 40000630

CELASA GINKGO MAXI KAPSULE

Celasa Ginkgo maxi kapsule sadrže standardizovani ekstrakt lista Ginkgo bilobe, najstarije žive biljke koja se već više od 5000 godina koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini u cilju poboljšanja zdravlja i očuvanja vitalnosti organizma. Ekstrakt lista ove biljke sadrži skup farmakol..
Cena: 
576,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 65 (5 strana)