APOTEKAONLINE
Korpa

Grudnjaci za dojilje

Grudnjaci za dojilje
Brend: RELAX MATERNITY Šifra proizvoda: 5700

Grudnjak za dojilje COTTON

Grudnjak za dojilje “Nove generacije” napravljen od čistog rastegljivog pamuka za nežan kontakt sa kožom, izuzetanu udobnost i efikasnu podršku. Za mlade moderne mame dojenje je čin slasti koji se takođe vrši i izvan kuće, tako da je vrlo bitno da grudnjak bude praktičan i ..
Cena: 
1.735,00 RSD
Brend: RELAX MATERNITY Šifra proizvoda: 5320

Grudnjak za trudnice COTTON sa podesivim bretelama

Grudnjak za trudnice sa podesivim bretelama napravljen od čistog rastegljivog pamuka za nežan kontakt sa kožom, izuzetanu udobnost i efikasnu podršku. Ovaj grudnjak je dizajniran da oblikuje i podrži grudi prema različitim potrebama jer poseduje podesive bretele. Pazuh ostaje slobodan da bi s..
Cena: 
1.666,00 RSD
Brend: RELAX MATERNITY Šifra proizvoda: 5310

Grudnjak za trudnice COTTON sa širokim bretelama

Grudnjak za trudnice sa širokim bretelama napravljen od čistog rastegljivog pamuka za nežan kontakt sa kožom, izuzetanu udobnost i efikasnu podršku. Grudnjak pruža izuzetnu kontrolu, podršku kao i pravilan oblik grudima pomoću elasične trake koji se nalazi ispod grudi i š..
Cena: 
1.599,00 RSD
Brend: RELAX MATERNITY Šifra proizvoda: 5311

Grudnjak za trudnice MILK FIBER

Grudnjak za trudnice sa mlečnim vlaknima podstiče hidraciju i ishranu kože, borbu protiv promena na koži nastalih gubitkom elastičnosti i povećanjem obima grudi. Mlečna bio-vlakna, prirodni bakteriostatik, štite grudi od neprijatnih infekcija. Grudnjak pruža izuzetnu kontrolu, podršku ..
Cena: 
1.831,00 RSD
Brend: RELAX MATERNITY Šifra proizvoda: 5710

Pametni COTTON grudnjak za dojilje

Pametni grudnjak za dojenje napravljen od čistog rastegljivog pamuka za nežan kontakt sa kožom, izuzetanu udobnost i efikasnu podršku. RelaxMaternity kompletira svoju ponudu sa ovim novim konceptom u medicinskim grudnjacima  sa dubokim dekolteom, visokom kontolom, visoke elastičnosti koj..
Cena: 
1.769,00 RSD
Brend: RELAX MATERNITY Šifra proizvoda: 5711

Grudnjak za dojilje MILK FIBER

Grudnjak za dojilje sa mlečnim bio-vlaknima za nežan kontakt sa kožom, izuzetanu udobnost i efikasnu podršku. RelaxMaternity kompletira svoju ponudu sa ovim novim konceptom u medicinskim grudnjacima  sa dubokim dekolteom, visokom kontolom, visoke elastičnosti koji je vrlo jednostavan u o..
Cena: 
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)