APOTEKAONLINE
Korpa

Igračke za decu

Ako ste u potrazi za igračkama za decu svih uzrasta, pravo ste došli! Imamo širok izbor igračaka koje će odgovarati svim dečjim interesovanjima i uzrastima.

Svakom detetu su potrebne igračke koje će mu pomoći u razvoju, učenju i zabavi. Zato smo se mi potrudili da ponudimo što veći izbor različitih igračaka, koje će odgovarati svim uzrastima i interesovanjima.

Za bebe i malu decu imamo mekane plišane igračke koje će im pružiti toplinu i sigurnost. Ove igračke su pogodne za grljenje, a neke od njih emituju umirujuće zvukove i svetla, što će bebi pomoći da lakše zaspi. Za mališane koji tek otkrivaju svet oko sebe, imamo različite senzorne igračke, kao što su igračke sa zvečkama, ogledalcima, šuškavcima, koje će im pomoći da razviju svoje čulo vida, sluha i dodira.

Za decu koja su malo starija, imamo igračke koje će im pomoći da razviju kreativnost i motoričke veštine. Tu su različite slagalice, blokovi za konstruisanje, setovi za modelovanje, društvene igre i slično. Ove igračke će deci omogućiti da razviju svoju maštu, logičko razmišljanje i timski rad, a sve to kroz igru.

Za stariju decu, imamo igračke koje će ih zabaviti i istovremeno naučiti nešto novo. Tu su edukativne igračke, naučni setovi, dronovi, automobili na daljinski i mnogo drugih. Ove igračke će deci pomoći da razviju svoje veštine u oblasti tehnologije, nauke i sporta, i to kroz zabavu.

Svi proizvodi su bezbedni za decu i odgovaraju najvišim standardima kvaliteta.

Sa našim kvalitetnim igračkama, Vaša deca će uživati u satima zabave i igre, dok Vi možete biti sigurni da ste odabrali najbolje za njihov razvoj.

Brend: TOP BRIGHT Šifra proizvoda: 120315

TOP BRIGHT ACTIVITY KOCKA 5 U 1

Višefunkcionalna, praktična, ekonomična i dugotrajna didaktička igračka – Activity kocka 5 u 1 sadrži 5 različitih povoda za igru i učenje u isto vreme. Ubacivanje elemenata-geometrijskih oblika kroz otvoreVođenje elemenata po krivudavoj putanjiOkretanje elemenata u obliku zupčanikaStranica sa ..
Cena: 
2.199,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT Šifra proizvoda: 130907

2 U 1 SLAGALICA VATROGASAC TOP BRIGHT

Gde su drvene pazle VATROGASAC? U igrački! ToP BRIGHT 2 u 1 slagalica VATROGASAC sadrži 24 drvene pazle sa ilustracijom gašenja požara sa jedne, i brojevnog niza od 1 do 24 s druge strane. Dete može da slaže sliku ili brojevni niz, učeći pri tome kako izgleda vatrogasno vozilo i čemu služi, ..
Cena: 
899,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT Šifra proizvoda: 120222

2 U 1 TABLA ZA CRTANJE TOP BRIGHT

Crtanje i pisanje u 2 položaja – na tabli i na stolu – sa ToP BRIGHT 2 u 1 Tablom za crtanje! Namenjena za zabavu, edukaciju i razvoj mašte, Tabla za crtanje je obavezan deo dečijih soba mnogih mališana. Birajte položaj koji najviše odgovara uzrastu i želji deteta i uživajte zajedno u razvoju ..
Cena: 
11.439,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT Šifra proizvoda: 120390

ALAT KONSTRUKTOR (U KUTIJI) TOP BRIGHT

Igračka za male – velike majstore! Za kreativne dečije prstiće koji vole da stvaraju i konstruišu – ToP BRIGHT Alat-Konstruktor je savršena igračka. Plastična kutija sadrži mnoštvo drvenih i plastičnih elemenata za igru koje dete treba da spaja i pravi predmete koje želi.   Sve element..
Cena: 
2.122,00 RSD
Brend: BELLELLI Šifra proizvoda: BR-6080109

BELLELLI GURALICA BICIKL ZELENI

Popunjeni točkovi bez rupa za sprečavanje upadanja stopala Svi zavrtnji i navrtke su udubljene kako bi se sprečile posekotine i ogrebotine Zaštitni umetci za ruke Meka navlaka za centralni deo prednjeg dela drške Udobno mekano sedlo Postava se skida i pere Sedlo može biti u..
Cena: 
6.486,00 RSD
Brend: BELLELLI Šifra proizvoda: BR-6021056

BELLELLI KACIGA ZA DECU ALPHABET SIVA VELIČINA S

Univerzalna kaciga Sadrži kaiš za ispod brade sa spojnicom koja služi za brže skidanje kacige Točkić služi za lako podešavenje veličine kacige,kako bi odgovarala deci tokom više godina Ima otvore za ventilaciju Zaštitini omotač je od polistirenske pene..
Cena: 
1.449,00 RSD
Brend: TOP BRIGHT Šifra proizvoda: 120406

BICIKL GURALICA SA 4 TOČKA TOP BRIGHT

ToP BRIGHT BICIKL – GURALICA  pruža odličnu zabavu najmlađima koji tek uče da voze bicikl. Četiri točkića pružaju stabilnost i sigurnost deci, ohrabrujući ih da što bolje savladaju period odgurivanja i dođu do faze kada su spremni za pedaliranje i održavanje balansa. Osnovne karakteris..
Cena: 
4.979,00 RSD
Brend: CANPOL BABIES Šifra proizvoda: 68/072_grey

CANPOL BABIES IGRAČKA ZA KOLICA NIZ PASTEL FRIENDS - GREY

Canpol babies igračka za kolica niz pastel friends - grey idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja.Kači se na kolica...
Cena: 
1.550,00 RSD
Brend: CANPOL BABIES Šifra proizvoda: 68/072_pin

CANPOL BABIES IGRAČKA ZA KOLICA NIZ PASTEL FRIENDS - PINK

Canpol babies igračka za kolica niz pastel friends - pink idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja.Kači se na kolica...
Cena: 
1.550,00 RSD
Brend: CANPOL BABIES Šifra proizvoda: 68/071_red

CANPOL BABIES IGRAČKA ZA KOLICA NIZ SENSORY TOYS - RED

Canpol babies igračka za kolica niz sensory toys - red idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja.Kači se na kolica i auto sedište...
Cena: 
1.915,00 RSD
Brend: CANPOL BABIES Šifra proizvoda: 77/202

CANPOL BABIES MUZIČKA IGRAČKA MOUSE

Canpol babies muzička igračka mouse je mekana i zabavna dečija igračka, podstiče razvoj dečije mašte i razumevanje slika oko sebe.Idealna za razvijanje sposobnosti kao što su: koordinacija ruku i očijuprepoznavanje bojaprepoznavanje zvukaspretnostpamćenje oblikaKarakteristike:Za decu uzras..
Cena: 
2.079,00 RSD
Brend: CANPOL BABIES Šifra proizvoda: 77/201

CANPOL BABIES PLIŠANA IGRAČKA MOUSE SA GLODALICOM

Canpol babies plišana igračka mouse sa glodalicom je mekana i zabavna dečija igračka, podstiče razvoj dečije mašte i razumevanje slika oko sebe.Idealna za razvijanje sposobnosti kao što su: koordinacija ruku i očijuprepoznavanje bojaprepoznavanje zvukaspretnostpamćenje oblikaKarakteristike..
Cena: 
1.701,00 RSD
Brend: CANPOL BABIES Šifra proizvoda: 77/200

CANPOL BABIES PLIŠANA IGRAČKA MOUSE SA PISKOM

Canpol babies plišana igračka mouse sa piskom je mekana i zabavna dečija igračka, podstiče razvoj dečije mašte i razumevanje slika oko sebe.Idealna za razvijanje sposobnosti kao što su: koordinacija ruku i očijuprepoznavanje bojaprepoznavanje zvukaspretnostpamćenje oblikaKarakteristike:Za decu ..
Cena: 
1.764,00 RSD
Brend: CANPOL BABIES Šifra proizvoda: 9/501

CANPOL BABY GLODALICA - CLASSIC (PLAVA)

Canpol baby glodalica - classic (plava) glodalica je dizajnirana tako da pomaže i ublažava bol pri nicanju prvih zubića.Karakteristike:Izbor različitih tekstura: ublažavaju bol pri nicanju prvih zubića.Laka za održavanje.BPA free.Pakovanje:Jedan komad u pakovanju...
Cena: 
176,00 RSD
Brend: CANPOL BABIES Šifra proizvoda: 9/501

CANPOL BABY GLODALICA - CLASSIC (ROZE)

Canpol baby glodalica - classic (roze) glodalica je dizajnirana tako da pomaže i ublažava bol pri nicanju prvih zubića.Karakteristike:Izbor različitih tekstura: ublažavaju bol pri nicanju prvih zubića.Laka za održavanje.BPA free.Pakovanje:Jedan komad u pakovanju...
Cena: 
176,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 988 (66 strana)