APOTEKAONLINE
Korpa

INSTITUT MIHAJLO PUPIN

Institut „Mihajlo Pupin“ (IMP) je vodeća naučno-istraživačka organizacija u informacionim i komunikacionim tehnologijama (ICT) i najveći i najstariji institut u jugoistočnoj Evropi.
Od svog osnivanja 1946. godine, Institut se bavi primenjenim istraživanjima za potrebe velikih komunalnih i saobraćajnih preduzeća, privrednih kompanija iz raznih industrijskih grana, državnih organa i institucija, javne bezbednosti, finansijskih organizacija i sl.
Naš renome pouzdanog saveznika u potrazi za tehničkim rešenjima koja će povećati vašu konkurentnost je stican godinama predanog rada velikog broja naših istraživača.
Misija
Institut „Mihajlo Pupin“ sa svojim klijentima uspostavlja trajne partnerske odnose i utiče na povećanje njihove konkurentnosti nudeći im praktična tehnička rešenja u oblasti ICT, zasnovana na novim tehnologijama i izvanrednoj stručnosti naših eksperata.

Brend: INSTITUT MIHAJLO PUPIN Šifra proizvoda: BR-905566

BABY OBLOGA PROTIV GRČEVA INSTITUT MIHAJLO PUPIN

Pojas protiv bebi grčeva je proizveden od najkvalitetnijih 100% prirodnih materijala (pamuk, lan, vosak). Ublažava stomačne tegobe beba, grečeve, prehladu stomaka...Deluje:protiv upalno blagotvorno umirujuće poboljšava cirkulaciju, samim tim i rad creva greje stomak bebe, za..
Cena: 
3.590,00 RSD
Brend: INSTITUT MIHAJLO PUPIN Šifra proizvoda: BR-905

OBLOGA ZA GRLO

Obloga za grlo je proizvedena od najkvalitetnijih 100% prirodnih materijala (pamuk, lan, vosak).Voštana obloga za grlo greje i smanjuje upalni proces u tretiranoj zoni.Deluje:protiv upalno blagotvorno umirujuće poboljšava cirkulaciju zadržava temperaturu i nikada se ne hladi..
Cena: 
3.590,00 RSD
Brend: INSTITUT MIHAJLO PUPIN Šifra proizvoda: BR-54120

HEMOSTIK PROTIV HEMOROIDA

Hemostik je terapeutsko sredstvo za uklanjanje hemoroida. Sastoji se iz 2 nezavisna više-polarna magneta, smeštena u oblogu oblika slova T, napravljenog od tvrde plastike, bele boje, sa ograničivačem, na kojem se nalazi zeleni ili narandžasti marker. Unutrašnje telo je napravljeno na ..
Cena: 
7.900,00 RSD
Brend: INSTITUT MIHAJLO PUPIN Šifra proizvoda: BR-515335006

ASTMOLL- MEDICINSKI AKMA MAGNETI PROTIV BRONHIJALNE ASTME

24 magneta 24 hipoalergijskih samolepljivih flasteraASTMOLL - koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka kod problema sa bronhijalnom astmom Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišćenje Proizvod nema kontraindikacije i pogo..
Cena: 
6.999,00 RSD
Brend: INSTITUT MIHAJLO PUPIN Šifra proizvoda: BR-444456

BABY ASPIRATOR- INSTITUT MIHAJLO PUPIN

Bebi aspirator omogućava prirodno i bezbedno čišćenje nosne duplje, obezbedjujući lakše disanje bebe, naročito prilikom prehlada i alergija.Aspiratorom se uklanja višak nosnog sekreta koji bi mogao dovestai do drugih komplikacija kao što su kašalj, infekcija uh..
Cena: 
1.490,00 RSD
Brend: INSTITUT MIHAJLO PUPIN Šifra proizvoda: BR-5153003566

ENURESIS NOCTURNA OLL- MEDICINSKI AKMA MAGNETI PROTIV NOĆNOG MOKRENJA KOD DECE

6 magneta 6 hipoalergijskih samolepljivih flasteraENURESIS NOCTURNA OLL - koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka protiv noćnog mokrenja kod dece Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišćenje Proizvod nema kontraindikacij..
Cena: 
4.599,00 RSD
Brend: INSTITUT MIHAJLO PUPIN Šifra proizvoda: BR-5153356611

ESTETIK-FIT- MEDICINSKI AKMA MAGNETI ZA REGULACIJU TELESNE TEŽINE

29 magneta 29 hipoalergijskih samolepljivih flasteraESTETIK-FIT - koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka sa ciljem regulacije i selektivne regulacije povišene telesne težine Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišć..
Cena: 
6.599,00 RSD
Brend: INSTITUT MIHAJLO PUPIN Šifra proizvoda: BR-515335644556

GRIPOLL- MEDICINSKI AKMA MAGNETI PROTIV PREHLADE I KIJAVICE

9 magneta 9 hipoalergijskih samolepljivih flasteraGRIPOLL - koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka sa ciljem suzbijanja iritacije nosa i ždrela kao i za smanjenje curenja kod kijavice Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišćen..
Cena: 
4.599,00 RSD
Brend: INSTITUT MIHAJLO PUPIN Šifra proizvoda: BR-515336456

HIPERTENSIOLL- MEDICINSKI AKMA MAGNETI PROTIV POVIŠENOG ARTERIJSKOG PRITISKA

20 magneta 20 hipoalergijskih samolepljivih flasteraHIPERTENSIOLL - koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka kod povišenog arterijskog pritiska Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišćenje Proizvod nema kontraindikacije ..
Cena: 
6.999,00 RSD
Brend: INSTITUT MIHAJLO PUPIN Šifra proizvoda: BR-515334446456

HYPOTENSIOLL- MEDICINSKI AKMA MAGNETI PROTIV SNIŽENOG ARTERIJSKOG PRITISKA

16 magneta 16 hipoalergijskih samolepljivih flasteraHYPOTENSIOLL - koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka kod sniženog arterijskog pritiska Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišćenje Proizvod nema kontraindikacije i pogodan..
Cena: 
6.999,00 RSD
Brend: INSTITUT MIHAJLO PUPIN Šifra proizvoda: BR-519566

IMPOTENTOOL- MEDICINSKI AKMA MAGNETI ZA IMPOTENCIJU I FRIGIDNOST

9 magneta 9 hipoalergijskih samolepljivih flasteraIMPOTENTOOL - koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka sa ciljem otklanjanja impotencije Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišćenje Proizvod nema kontraindikacije i pogodan je..
Cena: 
4.599,00 RSD
Brend: INSTITUT MIHAJLO PUPIN Šifra proizvoda: BR-5122266

INSOMNIOOL- MEDICINSKI AKMA MAGNETI ZA NESANICU

12 magneta 12 hipoalergijskih samolepljivih flasteraINSOMNIOOL - koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka sa ciljem otklanjanja nesanice Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišćenje Proizvod nema kontraindikacije i pogodan je z..
Cena: 
4.599,00 RSD
Brend: INSTITUT MIHAJLO PUPIN Šifra proizvoda: BR-51534443566

IŠIJASOOL- MEDICINSKI AKMA MAGNETI ZA IŠIJAS

25 magneta 25 hipoalergijskih samolepljivih flastera IŠIJASOOL - koristi se za stimulaciju bioaktivnih tačaka sa ciljem sanacije upale išijatikusa i eliminacije bola.Magneti se flasterima apliciraju na tačno definisane akupunkturne tačke prema uputstvu za korišćenje Proizv..
Cena: 
6.899,00 RSD
Brend: INSTITUT MIHAJLO PUPIN Šifra proizvoda: BR-5150544456

MAGCELFIT - ANTICELULIT TRENERKA

Koristi se za eliminaciju celulita, a povoljno utiče kod smanjenja bora, strija i kapilara. Celulit je više od estetskog problema, to je hronično degenerativna bolest, pri čemu dolazi do poremećaja metabolizma, cirkulacije, limfne drenaže i oštećenja vezivnog tkiva.Materijal je derma..
Cena: 
18.979,00 RSD
Brend: INSTITUT MIHAJLO PUPIN Šifra proizvoda: BR-51505444

MAGNETNI SISTEM ZA KOLENO

Uspešno suzbija tegobe i bolove nastale usled:Reume Osteoporoze Mišićnih spazama Nedostatka cirkulacije Hematoma OtokaKako deluje? Ovakvom magnetnom stimulacijom ostvaren je kombinovani efekat dejstva statičkog magnetnog polja i stimulacije akupunkturnih tačaka. Dolazi do z..
Cena: 
9.299,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 35 (3 strana)