APOTEKAONLINE
Korpa

DUREX

VERUJEMO DA DOBAR SEKS TREBA BITI ZA SVAKOGA
Durek znači stvarni seks: bez filtera, bez filmskih setova, bez lažiranja.
Verujemo u seks koji je otvoren, iskren, neuredan i zabavan.
Verujemo da bi zabavan i siguran seksualni život trebalo da uživa u svima, bez obzira na to ko ste ili s kim ste.
Verujemo u prepoznavanje problema i borbu za njihovo rešavanje.
Seks koji se oseća dobro - i čini dobro.
Imamo preko 90 godina iskustva u stvaranju niza proizvoda dizajniranih da vam pruže bolja iskustva.
Pravi seks za stvarne ljude, sa stvarnim životom. Jer pravi seks je dobar seks.
IMAMO GODINE ISKUSTVA
90 GODINA PROIZVODNOG ISKUSTVA
PRETEŽENI STANDARDI KVALITETA PO SVETU
STALNO INOVIRANJE I UNAPREĐENJE PROIZVODA
SVI SMO O IZVOĐENJU
Kondome pravimo od najfinijih sirovina od 1929. godine, tako da znamo par stvari o performansama. I ne mislimo samo na spavaću sobu (ili gde god to radili). Naši lateks kondomi su elektronski testirani na rupe, dermatološki testirani na udobnost i imaju bolje rezultate od standardnih u globalnim testovima kvaliteta, tako da su svi svuda slobodni da uživaju u seksu koji je manje zabrinut i srećniji.
RADIMO TO SA SVIMA
Mi smo partneri sa ljudima koji znaju sve o seksu. Oni su zdravstveni radnici, naučnici i akademici i imaju zadatak da nam pomognu da se seks oseća dobro.

Brend: DUREX Šifra proizvoda: BR-584055

DUREX PLAY PERFECT GLIDE 50ML

Durex play Perfect Glide je prvi silikonski lubrikant. Naučno je dokazano da obezbeđuje 3 puta duže trajnije podmazivanje od naših najprodavanijih lubrikanata na vodenoj bazi i pruža intenzivan osećaj, glatko i svilenkasto iskustvo, bez potrebe da se često ponovo nanosi.Pakovanje: 50ml ..
Cena: 
989,00 RSD
Brend: DUREX Šifra proizvoda: BR-58415666

DUREX PLAY STRAWBERRY LUBRIKANT 50ML

Play Sweet Strawberry je zabavan, voćni način da začinite svoj seksualni život. Uživajte u ukusu i aromi jagode tokom cele godine, savršen za divan i intimni doživljaj. Prepustite se onoliko često koliko želite sa ovim proizvodom bez šećera koji je pogodan i za oralni i za vaginalni se..
Cena: 
887,00 RSD
Brend: DUREX Šifra proizvoda: BR-2163

DUREX CLASSIC

Durex Classic je prezervativ anatomskog oblika koji odlično prijanja pa je na taj način vrlo jednostavan za upotrebu i stavljanje. Pored anatomskog oblika Classic prezervativi imaju lagan premaz čime pružaju još bolji osećaj i maksimalnu udobnost i uživanje tokom polnog odnosa.PAKOVANJE:&..
Cena: 
325,00 RSD
Brend: DUREX Šifra proizvoda: BR-216312

DUREX CLASSIC 12 KOMADA

Durex Classic je prezervativ anatomskog oblika koji odlično prijanja pa je na taj način vrlo jednostavan za upotrebu i stavljanje. Pored anatomskog oblika Classic prezervativi imaju lagan premaz čime pružaju još bolji osećaj i maksimalnu udobnost i uživanje tokom polnog odnosa.PAKOVANJE: 12..
Cena: 
999,00 RSD
Brend: DUREX Šifra proizvoda: BR-2166

DUREX EXTENDED PLEASURE

Durex extended pleasure prezervativi omogućuju duže trajanje polnog odnosa. U sebi sadrži poseban lubrikant benzocain koji se nalazi sa njegove unutrašnje strane i pomaže u zadržavanju orgazma. Ovaj lubrikant na taj način obezbeđuje duže trajanje erekcije, a time i duže trajanje polnog odnos..
Cena: 
485,00 RSD
Brend: DUREX Šifra proizvoda: BR-2165

DUREX EXTRA SAFE

Extra Safe Durex prezervativ je malo deblji od ostalih i sa dodatnim premazom. Idealan je za one koji traže dodatnu sigurnost. Durex je proizveo prezervativ koji je namenjen za one koji žele i sigurnost i udobnost.PAKOVANJE: 3 prezervativa  ..
Cena: 
325,00 RSD
Brend: DUREX Šifra proizvoda: BR-2164

DUREX FEEL INTIMATE

Posebno tanki s dodatnim premazom za zaista senzualan osećaj.Možemo li zaista govoriti o prezervativu kao jednoj od najfinijih stvari u životu? Proceni samostalno. Ovi prezervativi visokog kvaliteta su neverovatno tanki – s dodatnim premazom – kako bi ti pružili gladak, nežan osećaj ..
Cena: 
359,00 RSD
Brend: DUREX Šifra proizvoda: 061020201823

DUREX FEEL INTIMATE 12 KOMADA

DUREX FEEL INTIMATE Posebno tanki s dodatnim premazom za zaista senzualan osećaj.Možemo li zaista govoriti o prezervativu kao jednoj od najfinijih stvari u životu? Proceni samostalno. Ovi prezervativi visokog kvaliteta su neverovatno tanki – s dodatnim premazom – kako bi ti pružili gladak, ..
Cena: 
1.049,00 RSD
Brend: DUREX Šifra proizvoda: BR-2170

DUREX FEEL THIN

Durex Feel Thin prezervativ je najtanji prezervativ u ponudi ovog brenda. Kondom je u potpunosti izrađen od lateksa, a Ultra Thin svojom izuzetno malom debljinom dodatno zbližava ljude.I pored male debljine, Ultra Thin pruža isti nivo sigurnosti i zaštite, a njihov oblik omogućava lak&sca..
Cena: 
354,00 RSD
Brend: DUREX Šifra proizvoda: 061020201827

DUREX FEEL THIN 12 KOMADA

Durex Feel Thin prezervativ je najtanji prezervativ u ponudi ovog brenda. Kondom je u potpunosti izrađen od lateksa, a Ultra Thin svojom izuzetno malom debljinom dodatno zbližava ljude.I pored male debljine, Ultra Thin pruža isti nivo sigurnosti i zaštite, a njihov oblik omogućava lakše postavlj..
Cena: 
1.075,00 RSD
Brend: DUREX Šifra proizvoda: 061020201830

DUREX FEEL THIN MEGA PACK 18 KOMADA

Durex Feel Thin prezervativ je najtanji prezervativ u ponudi ovog brenda. Kondom je u potpunosti izrađen od lateksa, a Ultra Thin svojom izuzetno malom debljinom dodatno zbližava ljude.I pored male debljine, Ultra Thin pruža isti nivo sigurnosti i zaštite, a njihov oblik omogućava lakše postavlj..
Cena: 
1.478,00 RSD
Brend: DUREX Šifra proizvoda: 061020201836

DUREX FEEL THIN SLIM FIT 10 KOMADA

DUREX FEEL THIN SLIMProzirni kondomi od prirodnog gumenog lateksa. Izrazito tanki, za bolji osjećaj tijekom seksa. Oblikovani tako da osiguraju osećaj maksimalne zaštite uz istovremeno savršeno pristajanje. Easy-On™ oblik za bolje prianjanje i bolji osećaj tokom seksa...
Cena: 
1.120,00 RSD
Brend: DUREX Šifra proizvoda: 061020201856

DUREX FEEL ULTRA THIN XXL 10 KOMADA

DUREX FEEL ULTRA THIN XXLProzirni kondomi od prirodnog gumenog lateksa. Izrazito tanki, za bolji osjećaj tokom seksa i veće nominalne širine za više udobnosti. Easy-On™ oblik za bolje prianjanje i bolji osjećaj tokom seksa...
Cena: 
1.120,00 RSD
Brend: DUREX Šifra proizvoda: 2016

DUREX INTENSE

DUREX INTENSEOpis proizvoda:Prezervativ koji zaista poboljšava seksualan doživljaj za obojeTransparentan prezervativ sa dodatim lubrikantom, izrađen od prirodnog lateksa, rebraste i tačkaste teksture, premazan Desirex arousal stimulantomZa NJU – stimulišuća rebrasta i tač..
Cena: 
421,00 RSD
Brend: DUREX Šifra proizvoda: 061020201817

DUREX INTENSE ORGASMIC 16 KOMADA

DUREX INTENSE ORGASMIC Durex Intense Orgasmic kondomi s Desirex osnažujućim gelom su posebno razvijeni za intenzivno iskustvo i intenzivniji užitak.sadrže poticajne kapiPojačajte iskustvo vašeg partneraPraktično i jednostavno korištenjeAnatomski oblikovanPuno bolje iskustvodermatološki testiran..
Cena: 
1.899,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 33 (3 strana)