APOTEKAONLINE
Korpa

Oči i naočare

Oči i naočare kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži ponudu vitamina za oči, kapi za oči, veštačke suze, dioptrijske naočare i druge proizvode.


Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0153

CALIVITA LUTEIN PLUS KAPSULE

CALIVITA LUTEIN PLUS KAPSULEOpis proizvoda:Zaštita vida je potpuna s luteinom i zaeksantinom, ekstraktom borovnice, vitaminima A i C koji čine Lutein PLUS. Osim što smanjuju rizik od degeneracije oka i razvoja očne mrene, pomažu otkanjanju sitnih krvarenja, pobolj&sca..
Cena: 
7.243,20 RSD
Brend: UNIMED PHARMA Šifra proizvoda: 25308001

HYPROMELOZA-P RASTVOR ZA OČI

HYPROMELOZA-P RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:HYPROMELOZA-P - Detaljno uputstvo proizvođačaKapi za oči, rastvorSastav: Aktivna supstanca: Hipromeloza 5 mg u 1 ml rastvora Pomoćne supstance: Dekspantenol, benzalkonijum-hlorid, natrijum-hlorid, natrijum-edetat, voda za injekcije.Indikacije:&nbs..
Cena: 
356,00 RSD
Brend: UNIMED PHARMA Šifra proizvoda: 25308014

OCUflash BLUE RASTVOR ZA OČI

OCUflash BLUE RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:OCUflash BLUE - Detaljno uputstvo proizvođačaKapi za oči, rastvor, bez konzervansaŠta je OCUflash blue i kada se upotrebljava: OCUflash blue je rastvor za oči bez konzervansa, sa dodatkom ekstrakta biljke Euphrasia officinalis (vido..
Cena: 
591,00 RSD
Brend: UNIMED PHARMA Šifra proizvoda: 25308003

OCUflash RASTVOR ZA OČI

OCUflash RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:OCUflash - Detaljno uputstvo proizvođačaKapi za oči, rastvorSastav: natrijum-hlorid 7 mg/1 ml. Pomoćne supstance: benzalkonijum-hlorid (0,004%), dinatrijum-edetat, kalijum-hlorid, magnezijum-hlorid heksahidrat, polisorbat 80, tinktura Euphrasiae officinalis..
Cena: 
527,00 RSD
Brend: UNIMED PHARMA Šifra proizvoda: 25308012

OCUhyl C - RASTVOR ZA OČI

OCUhyl C - RASTVOR ZA OČI(Natrijum-hijaluronat 1.2 mg/ml)Kapi za oči, rastvor - Detaljno uputstvo proizvođačaŠta je OCUhyl C i za šta se upotrebljava: OCUhyl C su sterilne kapi za oči koje smiruju osetljive oči, imaju efekat vlaženja i osobine lubrikansa. S obzirom da sadrže hijaluron..
Cena: 
759,00 RSD
Brend: UNIMED PHARMA Šifra proizvoda: 25308009

POTASSIUM-U RASTVOR ZA OČI

POTASSIUM-U RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:Potassium-u - Detaljno uputstvo proizvođača(Natrijum-hlorid 2mg/ml)Kapi za oči, rastvorŠta je POTASSIUM-U i kada se koristi: POTASSIUM-U se koristi, uz konsultaciju sa oftalmologom, kao sredstvo za ispiranje oka. Rastvor može da se ukapa u oko ili za pra..
Cena: 
552,00 RSD
Brend: UNIMED PHARMA Šifra proizvoda: 25308010

PRO-VISIO FORTE TABLETE

PRO-VISIO FORTE TABLETEOpis proizvoda:Pro-Visio Forte tablete - Detaljno uputstvo proizvođača(10mg luteina u jednoj tableti, 30 tableta + 10 tableta)Dijetetski proizvod, dodatak ishraniDodatak ishrani na bazi fizioloških svojstava luteina i zeaksantina, kao i fizioloških svojstava aktivnih prin..
Cena: 
1.365,00 RSD
Brend: UNIMED PHARMA Šifra proizvoda: 25308007

SENSIVIT KAPI

SENSIVIT KAPI, 10mlOpis proizvoda:Kapi za oči, rastvor - Detaljno uputstvo proizvođačaSastav: Karmeloza-natrijum 3 mg u 1 ml rastvora. Lista ekscipijenasa: Polisorbat 80, hidroksipropilbetadex, alfatokoferol-acetat, natrijum-hlorid, makrogolglicerol- hidroksistearat, vitamin A, boraks, nat..
Cena: 
447,00 RSD
Brend: UNIMED PHARMA Šifra proizvoda: 25308015

UNITEARS KAPI

UNITEARS KAPI, 10mlOpis proizvoda:Kapi za oči, rastvor, bez konzervansa Šta je UNItears bez konzervansa i kada se upotrebljava: UNItears bez konzervansa su kapi za oči, rastvor koji sadrži hiromelozu i dekspantenol. Pomaže epitelizaciju, ima efekat vlaženja i dezinfikuj..
Cena: 
591,00 RSD
Brend: ABOPHARMA Šifra proizvoda: 20210305001

ABOPHARMA ABOVISION SOFT GEL KAPSULE

ABOPHARMA ABOVISION SOFT GEL KAPSULEDodatak ishrani , Sadrži Lutien i zeaksantinAbovison je specijalna formula za odličan vid. Da bi održao normalan vid, našem telu su potrebni lutein i zeksantin. Borovnica zauzima prvo mesto među namirnicama koje su dobre za oči. To su dva prirodna karotenoida s..
Cena: 
734,00 RSD
Brend: ADRIEN GAGNON Šifra proizvoda: 20220003

ADRIEN GAGNON BETA CAROTEN

Adrien Gagnon Beta Caroten je dodatak ishrani sa beta karotenom.Delovanje:Adrien Gagnon Beta Caroten je izvor vitamina A za održavanje dobrog vida, negu kože, sluzokože i funkcionisanje imunog sistema. Posebno je koristan u zaštiti kože koja je izložena jakom suncu, odnosno u stvaranju prirodno..
Cena: 
979,00 RSD
Brend: PHARMA SWISS Šifra proizvoda: 2021

ARTELAC UV 10ML

Artelac uv 10ml kapi za oči koje štite oko od plave svetlosti i UV zračenja.Artelac UV je jedinstven proizvod na našem tržištu.Jedinstven sastav Artelac UV stvara zaštitni film na površini oka i efikasno ga štiti od zračenja plave svetlosti, koju emituju veštački izvori svetla (ekrani TV, računara, ..
Cena: 
1.899,00 RSD
Brend: RAZNO Šifra proizvoda: 20160646

BIOPEDRIATIX SIBIRSKA ARONIJA

BIOPEDRIATIX SIBIRSKA ARONIJAOpis proizvoda:Sibirska aronija biopediatrix je proizvod nastao u cilju zaštite najmlađih. To je nova formula čiji sastavni delovi dolaze sa svih strana sveta: sibirska aronija, banana, kajsija, marakuja, ananas, pomorandža, grožđe, limeta, guava..
Cena: 
1.299,00 RSD
Brend: BAUSCH+LOMB Šifra proizvoda: 2016

BOSTON SIMPLUS RASTVOR

BOSTON SIMPLUS RASTVOROpis proizvoda:Namena:Boston Simplus je višenamenski rastvor u jednoj bočici nudi optimalnu lakoću upotrebe. Ovaj rastvor za svakodnevno održavanje gaspropustljivih kontaktnih sočiva je namenjen za čišćenje, dezinfekciju, uklanjanje proteina i čuva..
Cena: 
725,00 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: PN0018

CALIVITA BETA CAROTENE 9000 IU

CALIVITA BETA CAROTENE 9000 IUOpis proizovoda:Beta karoten, prirodni izvori su : mrkva, spanać i kelj, a od voća dinja i kajsija. U hrani je vrlo osetljiv i lako ga uništava delovanje svetlosti, kiseonika i toplote. Ovaj proizvod sadrži koncentrisani oblik beta karotena koji je za&sca..
Cena: 
3.580,80 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 96 (7 strana)