APOTEKAONLINE
Korpa

SCHOLL

Dr William Mathias Scholl je još davne 1904. godine postavio svoju životnu misiju da usrećuje ljude tako što će im pružiti zdravlje i udobnost. Odlučio je da počne od stopala.
Sa napretkom tehnologije počeo je da unosi inovacije u oblasti nege stopala, a mi smo od njega nasledili znanje, posvećenost i volju za unapređenjem.
Sa našim dugogodišnjim nasleđem u nezi stopala i sponzorima UK Athletics, imamo nameru da dokažemo korisnicima Scholl proizvoda da sa nama dobijaju najbolje. Zbog ovoga smo napravili Scholl tim. Tim uključije dr Phil Vasili-a, stvaraoca Scholl Orto Pete, i Centar za rehabilitaciju i Istraživanje ljudskog rada Salford Univerziteta koji je jedan od vodećih istraživačkih tela u podijatriji.
Medicinski i naučni stručnjaci koji čine današnji Scholl tim nastavljaju da dele strast Dr Scholl-a, za razumevanjem strukture i biomehanike stopala u korelaciji sa čitavim telom. Oni uzimaju inspiraciju iz njegove pronicljivosti i ostaju odlučni u nameri da prepoznaju probleme, traže rešenja i razvijaju nove proizvode, koji su dosledni prvobitnoj filozofiji Dr Scholl-a.
Istorijat
Sedamnaestogodišnji Willam M. Scholl bio je iznenađen brojem ljudi koji su patili od bolnih oboljenja stopala, pa je sa željom da ih bolje razume i pomogne im, upisao školu medicine.
William je još uvek bio student medicine kada je stvorio svoj prvi neverovatni izum, Foot-Easer. Dizajniran da popravi slabost u luku stopala, lansirao je ovaj proizvod u svet 1904, ubrzo pošto je postao doktor u 22. godini. Foot-Easer je bio u pripremi da postane jedan od najuspešnijih proizvoda za negu stopala.
Odlučio je da se udruži sa bratom, Frenkom kako bi napravili niz lekovitih i jastučastih pomagala, koja će kasnije koristiti za čitav spektar uobičajenih oboljenja stopala.
Dr William ne samo da je bio plodan izumitelj, već je takođe bio i posvećen učitelj i autor, odgovoran za mnoge značajne događaje u istoriji nege stopala. 

Brend: SCHOLL Šifra proizvoda: 20160952

SCHOLL ACTIVE ULOŠCI ZA RAVNE CIPELE

SCHOLL ACTIVE ULOŠCI ZA RAVNE CIPELEOpis proizvoda:Dodatna udobnost i amortizovanje opterećenja u zoni pete, posebno dizajniran za sve vrste ravnih ženskih cipela. Mrežasta struktura protiv klizanja. Stvara osećaj dodatne udobnosti i amortizovanje opterećenja u zoni pete. Zona oslonca osm..
Cena: 
1.799,00 RSD
Brend: SCHOLL Šifra proizvoda: 20160334

SCHOLL DNEVNA HIDRATANTNA KREMA ZA STOPALA

SCHOLL DNEVNA HIDRATANTNA KREMA ZA STOPALA, 60mlOpis proizvoda:Scholl Velvet smooth hidratantna krema sadrži MarineActiv™, Daymoist™, omega-6 i vitamine A i E. Posebna formula održava vaša stopala glatkima tokom celoga dana. Krema se upija do 60 sekundi i ne mas..
Cena: 
825,00 RSD
Brend: SCHOLL Šifra proizvoda: 20160344

SCHOLL FOOT SPRAY

SCHOLL FOOT SPRAY, 150mlOpis proizvoda:Sprej sa antimikrobnim dejstvima je idealan za probleme znojenja ili neprijatnog mirisa stopala. Preporučuje se redovna upotreba kako bi stopala ostala sveža i suva, tako da je onemogućeno dejstvo bakterija i razvoj gljivica, a samim tim i neprijatnih miris..
Cena: 
440,00 RSD
Brend: SCHOLL Šifra proizvoda: 20160345

SCHOLL FRESH STEP ANTI-PERSPIRANT

SCHOLL FRESH STEP ANTI-PERSPIRANT,Opis proizvoda:Scholl Fresh sprej dezodorans je posebno razvijen sa dual active formulom koja odmah neutrališe miris i pruža stopalima 24-satnu zaštitu od mirisa. Neutralizuje neprijatne mirise i pomaže da stopala osta..
Cena: 
440,00 RSD
Brend: SCHOLL Šifra proizvoda: BR-2866

SCHOLL FRESH STEP SPREJ ANTIPERSPIRANT

Sprej dezodorans protiv znojenja stopala.Preporučuje se osobama koje imaju problem sa prekomernim znojenjem stopala, što predstavlja preduslov za širenje bakterija i razvoj gljivica. Vraća stopalima svežinu i gipkost, a pritom svojim antiperspirantskim dejstvom uklanja neprijatne mir..
Cena: 
522,00 RSD
Brend: SCHOLL Šifra proizvoda: BR-2867

SCHOLL FRESH STEP SPREJ REFRESHING

Sprej dezodorans za osvežavanje stopala.Idealno rešenje ukoliko se dosta remena u toku dana provodi u cipelama. Redovnom upotrebom stopala će biti revitalizovana, dezodorisana i oslobođena bola i umora. Efekat traje tokom 24 časa.Trenutno hladi. Osvežava vrela, umorna stopala. Dezodori&sc..
Cena: 
429,00 RSD
Brend: SCHOLL Šifra proizvoda: 20160332

SCHOLL GEL AKTIV EVERY DAY ULOŠCI

SCHOLL GEL AKTIV EVERY DAY ULOŠCIOpis proizvoda:Inovativni Scholl GelActiv™ Ulošci za obuću za svaki dan sastavljeni su od dve jedinstvene gel komponente: čvrsti gel koji pruža potporu peti i lukovima stopala  mekani gel koji pruža dodatnu udobnost, a..
Cena: 
1.920,00 RSD
Brend: SCHOLL Šifra proizvoda: 20160331

SCHOLL GEL AKTIV SPORT ULOŠCI

SCHOLL GEL AKTIV SPORT ULOŠCIOpis proizvoda:Inovativni Scholl GelActiv™ Ulošci za obuću za sportske aktivnosti se zasnivaju na GELACTIV™ tehnologiji za amortizovanje opterećenja tokom fizičkih aktivnosti.Pružaju poboljšanu udobnost za pete i zglo..
Cena: 
1.920,00 RSD
Brend: SCHOLL Šifra proizvoda: 20160333

SCHOLL GRICKALICA ZA NOKTE

SCHOLL GRICKALICA ZA NOKTEOpis proizvoda:Scholl Grickalica za nokte lako uklanja i zadebljale nokte. Upotrebom ove grickalice sprečava se urastanje noktiju. Lako se rukuje njom, precizna je i bezbedna. Plastična futrola higijenski sakuplja ostatke noktiju.Delovanje: Sigurno seče jake i za..
Cena: 
625,00 RSD
Brend: SCHOLL Šifra proizvoda: 20160335

SCHOLL INTENZIVNI SERUM ZA STOPALA

SCHOLL INTENZIVNI SERUM ZA STOPALA, 30mlOpis proizvoda:Scholl velvet smooth intenzivni serum za stopala pruža intenzivnu hidrataciju i sadrži hijaluronsku kiselinu, zeleni kavijar i pentavitin. Posebno dizajniran za izrazito suvu kožu stopala.Pakovanje: 60ml..
Cena: 
825,00 RSD
Brend: SCHOLL Šifra proizvoda: 20160336

SCHOLL JASTUČE ZA KURJE OKO

SCHOLL JASTUČE ZA KURJE OKOOpis proizvoda:Momentalno olakšanje od bola i pritiska. Idealan za sve vrste bolnog kurjeg oka. Ovi jastučići oslobađaju od bola kod kurjeg oka pružajući trenutno olakšanje.Dvostruki sloj pene omogućava amortizaciju i olakšanje od bola Dermato..
Cena: 
210,00 RSD
Brend: SCHOLL Šifra proizvoda: 20160337

SCHOLL JASTUČIĆI

SCHOLL JASTUČIĆIOpis proizvoda:Specijalno formulisani da brzo i efikasno otklanjaju kurje oči sa kože. Osnovni sastojak je salicilna kiselina koja kao veoma dobar keratolik jednostavno uklanja žuljeve i sve vrste kurjeg oka. Efekat je vidljiv već posle nekoliko dana. Trenutno ubla..
Cena: 
250,00 RSD
Brend: SCHOLL Šifra proizvoda: 20160341

SCHOLL KUPKA ZA STOPALA

SCHOLL KUPKA ZA STOPALA, 150mlOpis proizvoda:Scholl Velvet smooth kupka specijalno osmišljena za negu stopala. Sadrži zeleni kavijar, morski serum i vitamin E, za relaksirajući i opuštajući osećaj u kojem će stopala uživati. Nanosi se nakon tretmana električnom ..
Cena: 
825,00 RSD
Brend: SCHOLL Šifra proizvoda: 20160342

SCHOLL NOĆNA MASKA ZA STOPALA

SCHOLL NOĆNA MASKA ZA STOPALA, 60mlOpis proizvoda:Scholl Velvet Smooth hranjiva noćna maska deluje preko noći dok spavate. Njeni hranjivi sastojci kao što je provitamin B5 daju koži dugotrajnu vlažnost i pomažu njenoj regeneraciji toekom ceele noći.Pakovanje: 60ml..
Cena: 
825,00 RSD
Brend: SCHOLL Šifra proizvoda: 20160343

SCHOLL PARTY FEET

SCHOLL PARTY FEET Opis proizvoda:Štite pete od klizanja i trenja sa rubovima cipela. Bistar gel, ultra tanak i diskretan.Delovanje: Idealni za obuću sa zatvorenom petom. Scholl Party Feet™ Gel štitnici za petu sprečavaju klizanje noge u cipeli. Oni takođe obe..
Cena: 
629,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 29 (2 strana)