APOTEKAONLINE
Korpa

Antioksidansi i detoksikacija

Antioksidansi i detoksikacija na sajtu www.apotekaonline.com sadrži kompletnu ponudu preparata i dijetetskih suplemenata koji ce pomoći u borbi Vašeg organizma protiv slobodnih radikala.

Antioksidansi učestvuju u borbi ćelija sa slobodnim radikalima i samim tim pomažu u detoksikaciji organizma. Detoksikacijom dolazi do čišćenja organizma od svakodnevnih spoljašnjih uticaja raznih toksina.

Antioksidansi i detoksikacija redovnom i svakodnevnim unosom antioksidanata iz prirodnih materija održava se celokupno zdravlje organizma.

U ponudi imamo kapsule za detoksikaciju, biljne kapi za detoksikaciju, kapsule za antioksidanse.

Kapsule za detoksikaciju

U ponudi imamo: liverwell kapsule za detoksijaciju, btonic green metabolism kapsule za detoksikaciju.

Liverwell kapsule za detoksijaciju

Liverwell kapsule je prirodni proizvod na bazi ekstrakata artičoke i silimarina. Preporučuje se za detoksikaciju organizma i obnavljanje ćelija jetre i takođe i kod ciroze jetre, masne jetre i zapaljenja jetre.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Liverwell kapsule, idealan je za detoksikaciju organizma, čisti organizam i odličan je za jetru.

Btonic green metabolism kapsule za detoksikaciju

Btonic green metabolism kapsule je prirodni aktivator metabolizma, sa algama spirulinom i hlorelom u kombinaciji sa kapsaicinom iz čilija, hromom i ekstraktom borovnice. Preporučuje se za bolju probavu i detoksikaciju, takođe osobama koji boluju od dijabetesa, za regulaciju telesne težine.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Btonic green metabolism kapsule, odlićan je za probavu, kao i za regulaciju telesne težine.

Biljne kapi za detoksikaciju

U pondui imamo: equigal biljne kapi za detoksikaciju, regulatpro metabolic za detoksikaciju.

Equigal biljne kapi za detoksikaciju

Equigal je prirodna formula namenjena ljudima sa problemom prekomerne težine. Odličan je saveznik pri ukljanjanju celulita i kod prolećnih i jesenjih tretmana čišćenja organizma. Ovaj proizvod olakšava varenje, eliminiše opstipaciju ( zatvor ) i odstranjuje gasove. Equigal su potpuno prirodne kapi i uz pravilnu upotrebu, mogu se neograničeno dugo koristiti.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Equigal biljne kapi, prirodne kapi, čisti organizam, odličan je za celilit i za smanjenje telesne težine.

Regulatpro metabolic za detoksikaciju

Regulatpro® Metabolic je dodatak ishrani koji aktivira enzimske procese u organizmu. Bioaktivnom koncentratu od fragmenata enzima Regulatpro Bio dodati su vitamini iz grupe B, vitamin C, vitamin D, minerali i mikro elementi, koji deluju kao prirodni kofaktori sistemskih enzima. Regulatpro metabolic utiče na metabolizam glukoze, normalizuje metabolizam proteina, jača imunitet, potpomaže funkciju mišića i vezivnog tkiva, pomaže u smanjenju telesne težine.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Regulatpro metabolic, sadrži vitamine i minerale, pomaže u funkciji mišića, takođe smanjuje telesnu težinu.

Kapsule za antioksidanse

U ponudi imamo: amazonski acai berry kapsule za antioksidanse, alphalipoin forte kapsule za antioksidanse, betaimune kapsule za antioksidanse.

Amazonski acai berry kapsule za antioksidanse

Amazonski acai berry kapsule je dodatak ishrani koji predstavlja značajan izvor bioloških aktivnih sastojaka sa antioksidantnim svojstvima. Aktivne komponente povoljno deluju na lipidni status i pored antioksidantnog dejstva pružaju i antiimflamatorne, antiproliferativne i kardioprotektivne osobine, poboljšavaju digestiju i usporavaju proces starenja.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Amazonski acai berry kapsule, ubrzava metabolizam, sadrži dosta vitamina, usporavaju proces starenja.

Alphalipoin forte kapsule za antioksidanse

Alphalipoin forte kapsule je dodatak ishrani koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, supstancu sa snažnim antioksidantnim dejstvom. Posebno se preporučuje kod već postojećih oštećenja perifernih nerava izazvanih povređivanjem, neadekvatnom ishranom, uzimanjem većih količina alkohola, oksidativnim stresom usled poremećaja metabolizma glukoze kod šećerne bolesti. Namenjen je za starije osobe, a mogu ga koristiti i deca starija od 14 godina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Alphalipoin forte kapsule, odličan je kod oksidativnog stresa, kod neadekvatne ishrane, kod poremećaja metabolizma, efikasan i delotvoran.

Betaimune kapsule za antioksidanse

Betaimune kapsule predstavljaju jedinstvenu i moćnu kombinaciju odabranih vitamina i minerala sa dokazanim antioksidativnim i imunostimulatornim efektom. Betaimune kapsule su dodatak ishrani za jačanje imuniteta. Pruža maksimalnu antioksidativnu zaštitu od slobodnih radikala dejstvom moćnih antioksidanasa, pruža zaštitu organizamu od uobičajenih infekcija, kao što su prehlada i grip i usporava procese starenja.

Isksutva naših korisnika koji su koristili Betaimune kapsule za antioksidanse, jedinstvena i moćna kombinacija odabranih vitamina i minerala, jača imunitet i štiti organizam od infekcija.

Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: BR-2997

TOCOPHEROL TABLETE

DEJSTVO: Vitamin E je najvažniji sastojak antioksidantnog sistema ljudskog organizma. Kao vitamin rastvorljiv u masti nagomilava se u ćelijskim opnama, česticama lipoproteina u krvotoku i u masnom tkivu. Izuzetno brzo se vezuje za slobodne radikale, učestvuje u njihovom gašenju i sprečava na..
Cena: 
549,00 RSD
Brend: BIOTTA Šifra proizvoda: BR-6513

BIOTTA SOK OD CRNE RIBIZLE

Crne ribizle su dobar izvor vitamina C i rutina. Vitamin C je najpoznatiji po svojoj ulozi u održavanju imunološkog sistema. Ovaj sok od crnih ribizli sadrži više vitamina C nego odgovarajuća količina pomorandži. Sok je proizveden je od plodova crne ribizle iz biološkog uzgoja k..
Cena: 
585,00 RSD
Brend: IVANČIĆ I SINOVI Šifra proizvoda: BR-45697

ALPHALIPOIN FORTE KAPSULE

Alphalipoin®forte-  Snažan antioksidans -  Štiti ćelije od štetnog delovanja slobodnih radikala -  Bez nelagode u stomaku -  Dodatak ishraniAlphalipoin forte je dodatak ishrani koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, supstancu sa snažnim antioksidantnim dejstvom. Alfa-lip..
Cena: 
1.020,00 RSD
Brend: INNVENTA PHARM Šifra proizvoda: 20160886

INNVENTA R-LIPOINN

R-LIPOINN® je namenjen osobama sa dijabetesnom polineuropatijom. To je jedini preparat u našoj zemlji koji sadrži natrijum-R-lipoat koji se u organizmu metaboliše u aktivni metabolit alfa-lipoinske kiseline, što ovom proizvodu značajno povećava efikasnost u odnosu na druge slične proizvode.S..
Cena: 
1.430,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: BR-2688

OLIGOGAL Se KAPSULE

DEJSTVO: Prirodni dijetetski proizvod OLIGOGAL Se sadrži organski vezan selen na bazi biotehnološki obogaćenog pivskog kvasca u kombinaciji sa vitaminima: A, C i E. Selen je esencijalni oligoelement, neophodan za normalno funkcionisanje organizma. Zbog česte deficitarnosti u lancu ishrane, s..
Cena: 
669,00 RSD
Brend: BIOTTA Šifra proizvoda: 2016

BIOTTA BIO ENERGY

BIOTTA BIO ENERGYOpis proizvoda:Posle podneva energija vam znatno opada - ili se jednostavno osećate umorno? Svi imamo trenutke kada nas je jednostavno teško pokrenuti. Zato smo razvili Biotta Bio Energy sokove - organski voćni napitak sa prirodnim kofeinom i 100% voća. Biotta En..
Cena: 
455,00 RSD
Brend: BIOTTA Šifra proizvoda: 2016

BIOTTA BREUS

BIOTTA BREUSOpis proizvoda:Tačan recept ovog soka ostaje čuvena tajna. Međutim, podelićemo sa vama ovo: Breuss sok sadrži samo premijum organsko povrće; nije dodata ni so! Ovaj sok predstavlja sam izvor kalijuma. Kalijum pomaže u održavanju zdravog pritiskaSastav:cvekla, krompir, ro..
Cena: 
599,00 RSD
Brend: BIOTTA Šifra proizvoda: 2016

BIOTTA BRUSNICA

BIOTTA BRUSNICAOpis proizvoda:U pitanju su organske divlje planinske brusnice koje čine ovaj sok Biotta tako posebnim. Za razliku od njihovih ostalih industrijski prikupljenih američkih brusnica, ove manje, divlje, brdske brusnice rastu u šumama na Karpatskim planinama. Dobijena žetva..
Cena: 
795,00 RSD
Brend: BIOTTA Šifra proizvoda: 2016

BIOTTA CVEKLA

BIOTTA CVEKLAOpis proizvoda:Sok od sveže obrađene repe, ovaj sok je prirodno blago. Cvekla je izvor kalijuma i prirodnih dijetetskih nitrata. Veoma je efikasan kao medicinska intervencija. Doprinosi smanjenju arterijske krutosti. Pomaže u smanjivanju krvnog pritiska, može smanjiti rizik od m..
Cena: 
490,00 RSD
Brend: BIOTTA Šifra proizvoda: 2016

BIOTTA DORUČAK

BIOTTA DORUČAKOpis proizvoda:Biotta doručak je posebno kreiran za dobar početak vašeg dana. Za vas smo iscedili ono najvažnije iz voća, ako ste u žurbi, ovaj doručak će vam dobro doći. Za snažan ali lak dan!Sastav:surutka (41%), sok od narandže, pasirana banana, sok od grožđa..
Cena: 
630,00 RSD
Brend: BIOTTA Šifra proizvoda: 2016

BIOTTA JABUKA-CVEKLA

BIOTTA JABUKA-CVEKLAOpis proizvoda:Ova mešavina voća i povrća je skladan užitak blagog soka od jabuke i zemljano slatkog ukusa cvekla u kombinaciji sa osvežavajućim đumbirom. Sok je bogat izvor kalijuma. Kalijum doprinosi normalnoj funkciji mišića.Sastav:sok od jabuke ..
Cena: 
550,00 RSD
Brend: BIOTTA Šifra proizvoda: 2016

BIOTTA NAR

BIOTTA NAROpis proizvoda:Sok nara ima zaštitnu ulogu kod ateroskleroze i hipertenzije i antikancerogeno dejstvo. Ovi crveni plodovi su se kultivisali čak i u drevnim vremenima i smatrane su simbolima lepote i plodnosti. Biotta proizvodnja ima partnere u Turskoj koji su stručnjaci..
Cena: 
795,00 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0202

CALIVITA COCOA BEAN EXTRACT PLUS

CALIVITA COCOA BEAN EXTRACT PLUSOpis proizvoda:Kakovac (Theobroma cacao), osim za proizvodnju svima drage čokolade, izvor je visokovrednih antioksidansa i polifenola, za koje savremena nauka tvrdi da su najbolji antioksidansi.CaliVita Cocoa Bean Ekstrakt sadrži veliko bogatstvo antioksid..
Cena: 
6.590,40 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0258

CALIVITA ENERGY & MEMORY TABLETE

CALIVITA ENERGY & MEMORY  TABLETEOpis proizvoda:prati duh naše takmičarske i ubrzane sredine prirodno pomaže u sticanju i održavanju visok nivo koncentracije i energije neophodne za postizanje samo najboljih rezultata sadrži visoko aktivne materije š..
Cena: 
6.211,20 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0153

CALIVITA LUTEIN PLUS KAPSULE

CALIVITA LUTEIN PLUS KAPSULEOpis proizvoda:Zaštita vida je potpuna s luteinom i zaeksantinom, ekstraktom borovnice, vitaminima A i C koji čine Lutein PLUS. Osim što smanjuju rizik od degeneracije oka i razvoja očne mrene, pomažu otkanjanju sitnih krvarenja, pobolj&sca..
Cena: 
7.243,20 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 279 (19 strana)