APOTEKAONLINE
Korpa

Glavobolje, migrene i vrtoglavice

Glavobolje, migrene i vrtoglavice na sajtu www.apotekaonline.rs sadrže preprate u obliku vitamina, minerala i ostalih dijetetskih suplemenata koji ublažavaju glavobolje, leče migrenu i vrtoglavicu. 

Glavobolje, migrene i vrtoglavice češće se javljaju kod žena, bol koji se javlja uglavnom blag i kratko traje. Iako se tačan uzrok ovog tipa glavobolje ne zna, zna se da postoji faktori koji provociraju nastanak iste, kao što su: stress, nedostatak sna i preskakanje obroka. 

Brend: 7NUTRITION Šifra proizvoda: 2025

7NUTRITION MAGNESIUM CITRATE

Magnesium citrate je organsko jedinjenje i ima  bolju apsorpciju nego neorganski oblici magnezijuma. Bolja apsorpcija i otpornost na kiselu sredinu digestivnog sistema su dve najvažnije prednosti citratnog oblika magnezijuma, koje dovode do velike efikasnosti magezijuma u održavanju normalne funkcij..
Cena: 
1.728,00 RSD
Brend: 7NUTRITION Šifra proizvoda: 2025

7NUTRITION MAGNESIUM TAURATE

Magnezijum taurat je novi oblik magnezijuma na tržištu koji ima odličnu apsorpciju i vrlo brzo ispoljava sve pozitivne efekte.  Magnezijum taurat je jedini oblik  koji ne dovodi do gastrointestinalnih smetnji i nema laksativni efekat. Magnezijum taurat najbolje deluje na kardiovaskularni sistem, pob..
Cena: 
2.113,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: 2025

BEVIPLEX NEURO

Beviplex NEURO je suplement koji se preporučuje za pacijente koji pate od neuropatije, dijabetesne polineutropatija, bola u lumbalnom delu kičme i neuralgija. Beviplex NEURO je saaAlfa - lipoinskom kiselinom, urdin-fosfatom, citidin-fosfatom i vitaminima B grupe. Delovanje:nervni sistempsihološke fu..
Cena: 
1.338,00 RSD
Brend: DR. THEISS NATURWAREN Šifra proizvoda: 2016

BILOMAG FORTE

BILOMAG FORTEOpis proizvoda:Bilomag Forte – za memoriju i koncentraciju, koji se razlikuje od ostalih sličnih proizvoda jer u sebi sadrži čak 4 aktivna sastojka: Lecitin, Magnezijum, Vitamin B6 i Ginko Biloba.1 Kapsula sadrži:• Ginkgo Biloba 90 mg• Lecitin 100 mg• Magnezijum ..
Cena: 
1.299,00 RSD
Brend: BIOFAR Šifra proizvoda: 25032039

BIOFAR 27 VITAMINS & MINERALS ŠUMEĆE TABLETE

Dodatak ishrani 27 vitamina i minerala.TriActiv Essential je linija Biofar vitamina proizvedena TriActiv tehnologijom koja obezbeđuje visok stepen bioraspoloživosti i bolje iskorišćenje vitamina i minerala u organizmu. Obogaćene formule sadrže i prirodne koenzime i biljne ekstrakte koji d..
Cena: 
549,00 RSD
Brend: BIOFAR Šifra proizvoda: 20161470

BIOFAR CHRONO MAG 400 DIRECT

BIOFAR CHRONO MAG 400 DIRECTOpis proizvoda:Dodatak ishrani sa magnezijumom direkt 400mg, taurinom, vitaminima B grupe, vitaminom C i EKombinacija 4 izvora magnezijuma za maksimalni efekat. Sinergijsko dejstvo sa taurinom, vitaminima B grupe i vitaminom C i E.Pakovanje: 14 kesica..
Cena: 
425,00 RSD
Brend: HEALTH AID Šifra proizvoda: 20161248

BRAINVIT TABLETE

BRAINVIT TABLETEOpis proizvoda:Brainvit ® tablete su dodatak ishrani za poboljšanje mentalnih funkcija. Sadrže izabrane vitamine, aminokiseline, antioksidanse ibiljke koje pomažu održavanje dobrog protoka krvi kroz mozak obezbeđujući normalnu koncentaciju,memoriju i pažnju. ..
Cena: 
4.080,00 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0297

CALIVITA GINKGO XC TABLETE

CALIVITA GINKGO XC TABLETEOpis proizvoda:Ginkgo XC je preparat koji sadrži veliku količinu ekstrakta lista drveta Gingko biloba, koji efikasno potpomaže mikrocirkulaciju krvi, dostavu kiseonika i ishranu ćelija, kao i zdrave moždane funkcije, dok u isto vreme štiti ćelije od slobodnih..
Cena: 
4.286,40 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: 20160662

CALIVITA GINKO XC TABLETE

CALIVITA GINKO XC TABLETEOpis proizvoda: Ginkgo XC je preparat koji sadrži veliku količinu ekstrakta lista drveta Gingko biloba, koji efikasno potpomaže mikrocirkulaciju krvi, dostavu kiseonika i ishranu ćelija, kao i zdrave moždane funkcije, dok u isto vreme štiti ćelije o..
Cena: 
4.286,40 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0124

CALIVITA OXY MAX

CALIVITA OXY MAXOpis proizvoda:Biološka formula stabilizovanog kiseonika za dodatno snabdevanje organizma kiseonikom.Bez odgovarajućeg snabdevanja kiseonikom, naše telo neće optimalno funkcionisati. OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospeva..
Cena: 
10.382,40 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 40000400

CELASA GINKGO KAPSULE

Celasa Ginkgo kapsule sadrže standardizovani ekstrakt lista Ginkgo bilobe, najstarije žive biljke koja se već više od 5000 godina koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini u cilju poboljšanja zdravlja i očuvanja vitalnosti organizma. Ekstrakt lista ove biljke sadrži skup farmakolo&sca..
Cena: 
489,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 40000630

CELASA GINKGO MAXI KAPSULE

Celasa Ginkgo maxi kapsule sadrže standardizovani ekstrakt lista Ginkgo bilobe, najstarije žive biljke koja se već više od 5000 godina koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini u cilju poboljšanja zdravlja i očuvanja vitalnosti organizma. Ekstrakt lista ove biljke sadrži skup farmakol..
Cena: 
576,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 2005ce22134

COGNICOLIN KAPSULE

Opis:Cognicolin kapsule su formulisane na bazi citiholina, moždanog nutrijenta koji poboljšava kognitivne funkcije bez stimulacije nervnog sistema ili sedativnog delovanja.Delovanje:Citiholin doprinosi očuvanju i unapređenju kognitivnih funkcija, naročito izvršnih funkcija, koje starenjem na..
Cena: 
1.375,00 RSD
Brend: DIETPHARM Šifra proizvoda: 2025

DIETPHARM B COMPLEX FORTE

Dietpharm B COMPLEX FORTE je dodatak ishrani sa visokim dozama svih 8 vitamina iz grupe vitamina B.Namena:Dietpharm B COMPLEX FORTE je dodatak ishrani namenjen osobama sa povećanom potrebom za vitaminima B grupe.Dejstvo: Vitamini B1, B2, B3, B6, B7 i B12 doprinose normalnom funkcionisanju nervnog si..
Cena: 
825,00 RSD
Brend: DR. WERNER PHARMA Šifra proizvoda: 2016

DR WERNER URIMIL NEURO

DR WERNER URIMIL NEUROOpis proizvoda: Podržava funkciju normalnog perifernog nervnog sistema. Doprinosi smanjenju bola, obustavljanju ili redukciji prateće (standardne) terapije.– Dodatak ishrani za normalno funkcionisanje nervnog sistema – Doprinosi smanje..
Cena: 
1.850,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 97 (7 strana)