APOTEKAONLINE
Korpa

Metabolički program kod kancera

Metabolički proizvodi kao deo Metaboličkog programa kod kancera

Metabolizam je sveukupno funkcionisanje organizma. Da bi naše telo funkcionisalo kako treba svi njegovi atributi ( fizički, mentalni i duhovni) moraju da budu u harmoniji. Postizanje ovog cilja u fokusu je Metaboličkog programa.

"Klasična medicina tretira ove ćelije kao rezultat napada određenog virusa, bakterije, kancerogenog faktora ili neke traume kao što je udarac. U lečenju koristi hemoterapiju, zračenje, hirurgiju..“Suština je da ni jedan od tih tretmana neće pomoći ako u organizmu kisela sredina ostane", zaključuje dr. Morišita.
Do istog ili sličnog  zaključka je došlo mnogo istraživača, često u isto vreme, potpuno nezavisno. I to je logično, jer se sa napretkom biohemije dolazilo do novih saznanja o funkcionisanju ćelije.
Kancer je elektro-biohemijski poremećaj koji nastaje na nivou ćelije i sve alternativni pristupi usmereni su ka tom cilju - uspostavljanju pravilnog elektro-hemijskog procesa, ne samo u kancerogenoj ćeliji, već u čitavom organizmu.

Ceo tekst možete pročitati OVDE.

 

 
Brend: 7NUTRITION Šifra proizvoda: 2025

7NUTRITION REISHI MUSHROOM

Reishi ili lek kraljeva koristi se već vekovima u Kineskoj medici. Ova biljka za koju se veruje da produžava život, svojim antiinflamatornim i antibakterijskim dejstvom čini jak odbrambeni mehanizam  organizam.  Dokazano je da Reishi (Ganoderma lucidum)  ima jak antikancerogeni efekat i u svetu se k..
Cena: 
4.012,00 RSD
Brend: GOODWILL PHARMA Šifra proizvoda: 2103ne2303

ALA600-SOD

Klinički dokazan preparat sa najjačim antioksidansima600 mg alfa-lipoinske kiselineZa maksimalnu zaštitu ćelija od oksidativnog stresaKao dodatak terapiji dijabetesaEfikasan kod periferne polineuropatije (smanjuje trnjenje, peckanje, grčeve)Usporava starenjePomaže u borbi protiv malignih obolj..
Cena: 
2.599,00 RSD
Brend: JADRAN GALENSKI LABARATORIJ Šifra proizvoda: 2806po1440

ALFABIOTIK VREĆICE 21X600 MG

Opis: Alfabiotik je inovativan dodatak ishrani namenjen odraslima. U sebi sadrže jedinstvenu kombinaciju kompleksa AHCC®FD (acetilirani alfa 1,4 glukan) i bakterijske kulture BB12®.Alfa glukan je prirodna supstanca ko..
Cena: 
5.380,00 RSD
Brend: HEALTH GENESIS Šifra proizvoda: 20160707

PECTASOL-C MODIFIKOVANI CITRUS PEKTIN

ModificovaniCitrusPectinPectaSol-CDr. IsaacEliazM.D., L.AcOpis proizvoda: Modifikovani limunov pektin (MCP) je dobijen iz kore i pulpe limuna. MCP se dobija na dva načina, ili preradom limunovog pektina u laboratoriji toplotom i promenom pH vrednosti, ili &scaron..
Cena: 
14.600,00 RSD
Brend: RABENHORST Šifra proizvoda: 20210220007

RABENHORST SOK OD CVEKLE 750ml

RABENHORST SOK OD CVEKLE 750mlCvekla je dobro poznati lek za malokrvnost, detoksikaciju organizma i podizanje imuniteta, te je veoma popularna kod sportista jer povećava izdržljivost kod vežbanja i ima učinak prirodnog dopinga.Cvekla je jedinstvena zbog visokog sadržaja antikancerogenih materija i k..
Cena: 
439,00 RSD
Brend: SOLGAR Šifra proizvoda: 1204po2222

SOLGAR ADVANCED ANTIOXIDANT FORMULA

NAMENASložena antioksidativna formula čiji aktivni sastojci, poput vitamina C, E, B2, cinka, selena, mangana i bakra, doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamini C i A i minerali selen, cink i bakar takođe doprinose normalnoj funkciji imunološkog sistema. Proizvod ne sadrži sas..
Cena: 
5.340,00 RSD
Brend: SOLGAR Šifra proizvoda: 1204po2229

SOLGAR BALANCE RHODIOLA COMPLEX

 NAMENARhodiola pomaže prilagođavanju na stres i pojačane fizičke napore. Pantotenska kiselina doprinosi normalnim mentalnim performansama, smanjenju umora I iscrpljenosti i doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije. Vitamin C, vitamin B6 i niacin doprinose normalnoj psiholo..
Cena: 
4.855,00 RSD
Brend: TERRANOVA Šifra proizvoda: 20210301001

TERRANOVA ANTIOXIDANT NUTRIENT COMPLEX

TERRANOVA ANTIOXIDANT NUTRIENT COMPLEXAntioksidansi su važni činioci zdravlja, a neke studije pokazuju da mogu biti efikasni u sprečavanju nastanka nekih vrsta kancera i srčanih oboljenja. Ovaj divan dodatak je poboljšan sa jedinstvenim sinergijskim kompleksom enzimski aktivnih komponenti i phi..
Cena: 
3.107,00 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0269

CALIVITA ARGININE PLUS

CALIVITA ARGININE PLUSOpis proizvoda:Arginin je aminokiselina koja igra ulogu u funkcionisanju, razvoju i regeneraciji mišića. Povrh toga, doprinosi i održavanju zdrave cirkulacije krvi, što je od pomoći i u zdravom funkcionisanju vaskularnog sistema. Stimuliše..
Cena: 
6.187,20 RSD
Brend: OSTALO Šifra proizvoda: 20161348

CHLOROXYGEN

CHLOROXYGEN® – SUPER HRANA BROJ 1KONCENTROVANI HLOROFIL + KISEONIK16 PUTA JAČA KONCENTRACIJA HLOROFILA OD STANDARDAOpis proizvoda:Povećajte svoje energetske nivoe prirodno sa ChlorOxygenom. Na ovaj način dobijate energiju bez šećera, kofeina, ili drugih stimulansa...
Cena: 
5.250,00 RSD
Brend: PLANETARY HERBALS Šifra proizvoda: 20160139

AHCC KINOKO GOLD

Quality of Life Labs, Kinoko Gold AHCC, Immune Support 500mg AHCC JE REGISTROVANA ROBNA MARKA AMINO UP CHEMICAL Co, SAPPORO, JAPAN   Opis Proivoda:·         Značajno po..
Cena: 
11.625,00 RSD
Brend: PLANETARY HERBALS Šifra proizvoda: 20160137

AHCC PLANETARY HERBALS

Planetary Herbals, AHCC (Active Hexose Correlated Compound) 500mg AHCC JE REGISTROVANA ROBNA MARKA AMINO UP CHEMICAL Co, SAPPORO, JAPAN Opis proizvoda:·         Značajno poboljšava imuni odgovor· ..
Cena: 
0,00 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: HC0005

CALIVITA CULEVIT TABLETE

CALIVITA CULEVIT TABLETEOpis proizvoda:Proizvod pomaže u jačanju ćelijskog i opšteg imuniteta."Pasivni anti-tumor odbrambeni sistem." Zbog različitih uzroka (nepravilna ishrana, stres, starost, pojava bolesti itd.) dolazi do smanjenja odbrambenih materija i delotvor..
Cena: 
0,00 RSD
Brend: HEALTH GENESIS Šifra proizvoda: BR-651651

MEGAZYME FORTE PLUS 200 TABLETA

Enzimi pankreasa formiraju prvu liniju odbrane tela od kancera, ova enzimska formula čisti krvne sudove od amiloidnog plaka.Pankreatski enzimi: Pankreatski enzimi formiraju prvu liniju odbrane tela od kancera. Pankreas luči enzime koji pomažu varenje i na taj način pomažu prirodnoj odbrani organiz..
Cena: 
0,00 RSD
Brend: HEALTH GENESIS Šifra proizvoda: BR-66515

SOK OD TRAVE JEČMA U PRAHU

Super hrana, alkalizuje telo, popravlja krvnu sliku, uništava bakterije i maligne ćelije.Prema istraživanjima obavljenim na uzorku od 150 vrsta biljaka iz celog sveta ječmena trava se pokazala kao NAJBOGATIJI IZVOR HRANE sa skoro idealnim balansom hranljivih sastojaka u jednom izvoru. Može ..
Cena: 
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 15 (1 strana)