APOTEKAONLINE
Korpa

Ulošci

Ulošci
Brend: GRUBIN Šifra proizvoda: 508

GRUBIN ANATOMSKI ULOŽAK 508

GRUBIN Anatomski uložak 508 -je kožni uložak za stopalo protiv zamaranja. Pruža olakšanje umornim stopalima, opušta stopalo, a samim tim i čitavo telo. Anatomski uložak je elastičan i anatomski oblikovan uložak za stopalo sa posebnim mekanim jastučićima za amortizaciju kontakt..
Cena: 
770,00 RSD
Brend: GRUBIN Šifra proizvoda: 404

GRUBIN TABANSKI LUK

Anatomski uložakUložak za tabanski luk.Od prirodne kože u prirodnoj boji, jastučić za tabanski luk, samolepljiv.Dostupan u veličinama: S   od 33 do 38M  od 37 do 39L   od 40 do 43XL od 44 do 48..
Cena: 
399,00 RSD
Brend: GRUBIN Šifra proizvoda: 409

GRUBIN ANATOMSKI ULOŽAK

Anatomski uložak:grubin je jedini anatomski uložak za ravna stopala od prave kože garantuje pravilan oslonac za stopalo omogućava prirodnu ventilaciju i sprečava neprijatne mirise obezbeđuje udobnost i higijenu u bilo kojoj obući zahvaljujući sredstvu za amortizaciju udara na peti, o..
Cena: 
1.199,00 RSD
Brend: GRUBIN Šifra proizvoda: 411

GRUBIN ANATOMSKI ULOŽAK VISOKE TEHNOLOGIJE

Anatomski uložak visoke tehnologije: Da bi osmislio i proizveo ovu inovativnu liniju uložaka za obuću, Grubin je koristio najnaprednije tehnologije i odabrao materijale najnovije generacije. Veoma lagani i mogu se prati, ulošci za obuću Grubin garantuju visoke fizio-dinamičke karakte..
Cena: 
0,00 RSD
Brend: GRUBIN Šifra proizvoda: 412

GRUBIN ANATOMSKI ULOŽAK VISOKE TEHNOLOGIJE VEĆI

Anatomski uložak visoke tehnologije: Da bi osmislio i proizveo ovu inovativnu liniju uložaka za obuću, Grubin je koristio najnaprednije tehnologije i odabrao materijale najnovije generacije. Veoma lagani i mogu se prati, ulošci za obuću Grubin garantuju visoke fizio-dinamičke karakteri..
Cena: 
1.200,00 RSD
Brend: GRUBIN Šifra proizvoda: BR-3004

ULOŽAK ZA PETU

Uložak za petu presvučen prirodnom kožom , napravljen od lateksa od gume. Samolepljiv, mek , ekonomičan , amortizuje oslonac pete. U prirodnoj boji kože...
Cena: 
0,00 RSD
Brend: GRUBIN Šifra proizvoda: BR-3005

ULOŽAK ZA PETU SA OTVOROM

Napravljen je od čistog gumenog lateksa i presvučen prirodnom kožom .Centralni deo je po želji moguće ukloniti. Može se koristiti i kao obični uložak za petu . Uklanjajući centralni deo , predupređuje se zapaljenje pete. Samolepljivi deo pričvršćuje uložak za tabanicu cipele. Ukoliko se uklon..
Cena: 
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)