APOTEKAONLINE
Korpa

Hemoroidi - šuljevi

Hemoroidi (šuljevi) na sajtu www.apotekaonline.rs sadrši biljne preparate za lečenje i ublažavanje bola kod unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida.


Hemoroidi (šuljevi) su proširene vene koje se nalaze ispod sluzokože završnog dela debelog creva. Oni su otečeni krvni sudovi koji su prošireni pod pritiskom. Hemoroidi izgledaju kao izbočenja, odnosno kao čvorići, i u zavisnosti od stadijuma bolesti mogu biti različite veličine.

 

Brend: INSTITUT MIHAJLO PUPIN Šifra proizvoda: BR-54120

HEMOSTIK PROTIV HEMOROIDA

Hemostik je terapeutsko sredstvo za uklanjanje hemoroida. Sastoji se iz 2 nezavisna više-polarna magneta, smeštena u oblogu oblika slova T, napravljenog od tvrde plastike, bele boje, sa ograničivačem, na kojem se nalazi zeleni ili narandžasti marker. Unutrašnje telo je napravljeno na ..
Cena: 
7.900,00 RSD
Šifra proizvoda: 2023

2x KAPI FITOHEMORO + KREMA GRATIS - Preparat za hemoroide

Kapi fitohemoro predstavljaju alkoholni rastvor svežih biljaka, ubranih iz netaknutih prirodnih predela uz poštovanje principa obnovljivosti.Bogate su komponentama koje deluju antiseptično, protivupalno.Kapi imaju blagotvorno delovanje na hemoroide:Pozitivno utiču na smanjenje i prestanak krvarenja...
Cena: 
3.200,00 RSD
Brend: AMER PROM Šifra proizvoda: BR-0236

AMER ČAJ

AMER ČAJ je proizvod za zaštitu zdravlja koji dokazano kroz brojna klinička ispitivanja ostvaruje izuzetno dobre rezultate na upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) uroge-nitalnog trakta. Sadrži biljnu vrstu Amaranthus blitoides koja je bogata ..
Cena: 
515,00 RSD
Brend: AMER PROM Šifra proizvoda: BR-456987

AMER HM KREM

Izuzetno delotvorna kod terapije spoljašnjih hemoroida i drugih zapaljenskih procesa na koži. Sadrži ekstrakt Amer čaja koji skraćuje period povlačenja hemoroida na samo nekoliko dana. Nakon aplikacije prestaju bol, svrab i peckanje.PREPORUČUJE SE:-   Akutne i hronične upale spol..
Cena: 
515,00 RSD
Brend: PHARMANOVA Šifra proizvoda: 2016

AVARICON HEMOR VLAŽNE MARAMICE

Avaricon® hemor vlažne maramiceAvaricon® hemor vlažne maramice svojim sastavom i teksturom namenjene su za održavanje pravilne higijene i olakšanje tegoba osetljive i iritirane kože i sluznice analne regije.Zahvaljujući mekoj teksturi i posebno razvijenoj formuli Avaricon® hemor vlažne maram..
Cena: 
300,00 RSD
Brend: PHARMANOVA Šifra proizvoda: BR-75643

AVARICON KAPSULE

SVOJSTVA: AVARICON® kapsule su dijetetski preparat sa kombinacijom prirodnih aktivnih supstanci koje ublažavaju tegobe nastale kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogama: otok i bol, grčevi, parestezije, pucanje kapilara, i osećaj tzv. teških nogu. Preparat se primenjuje i za ublažavanje ..
Cena: 
1.215,00 RSD
Brend: AVE PHARMACEUTICAL Šifra proizvoda: 2016

AVERELIEF MAST

AVERELIEF MASTOpis proizvoda:Averelief mast Averelief mast sa eteričnim uljima kantariona, gaveza i nevena i pantenolom. Sastav Aktivne supstance: eterično ulje kantariona (Hyperici oleum), eterično ulje gaveza (Symphytum o cinale), eterično ulje nevena (Calendula o cinalis oleu..
Cena: 
359,00 RSD
Brend: AVE PHARMACEUTICAL Šifra proizvoda: 2016

AVERELIEF SUPOZITORIJE

AVERELIEF SUPOZITORIJEOpis proizvoda:Averelief - supozitorije sa ekstraktom kantariona, nevena i gaveza Sastav: Masno ulje kantariona, masno ulje gaveza, masno ulje nevena, Witepsol H15,Cera alba(beli vosak), Butylhidroksytoluene, Sabowax ELH 40. Averelief su supozitorije sa ekstrak..
Cena: 
419,00 RSD
Brend: BIO HERBICA Šifra proizvoda: 20162000

BIO HERBICA HIPERICUM SUPOZITORIJE

BIO HERBICA HIPERICUM SUPOZITORIJEOpid proizovda:Vaš najbolji saveznik i podrška iz prirode u borbi protiv hemoroida.Deluje antimikrobno i protivupalno, ubrzava epitelizaciju i regeneraciju rektalne sluzokože, smanjuju bol i otok. Ublažava upalne procese i tegobe nastalih k..
Cena: 
199,00 RSD
Brend: Dr JOSIF PANČIĆ Šifra proizvoda: BR-0012

ČAJ BR.23 - KOD ŠULJEVA

SASTAV: -  Herba rusomače ( Bursae pastoris herba )         10% -  Cvet kamilice ( Chamomillae flos )                      10% -  Kora kr..
Cena: 
321,00 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: FL0068

CALIVITA GREEN CARE

CALIVITA GREEN CARE Opis proizvoda:Tablete koje sadrže samleveno lišće lucerke i magnezij karbonat. Lucerka je vrsta žitarice bogata vitaminima i mineralnim materijama koja povoljno utiče na probavu i na prirodan način regulira funkcije organizma.Lucerka (zove se jo&scar..
Cena: 
4.286,40 RSD
Brend: DR. WERNER PHARMA Šifra proizvoda: 2806po1410

CICATRIDINA SUPOZITORIJE

Recite „Stop!“ hemoroidima sa CICATRIDINA SUPOZITORIJAMA! Cicatridina supozitorije predstavljaju originalno rešenje sa hijaluronskom kiselinom + 4 prirodna biljna ulja, koje pomaže u regeneraciji anorektalnog kanala.OpisRecite „Stop!“ hemoroidima sa Cicatridina supozitorijama! Cicatridina supozitori..
Cena: 
1.699,00 RSD
Brend: CARE DIAGNOSTICA Šifra proizvoda: 20160051

Colon Health Care Test

95 % svih slučajeva kolorektalnog karcinoma ( rak debelog creva ) su rezultat benignih promena u početnom stadijumu koje nazivamo polipima . Ukoliko se polipi otkriju na vreme i uklone , razvoj kolorektalnog karcinoma može biti zaustavljen. Ukoliko imate simptome kao što su krvarenje u stolic..
Cena: 
679,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: BR-2245

ERBAVEN RETARD TABLETE

ERBAVEN RETARD TABLETEErbaven tablete su dodatak ishrani i redovnom upotrebom otklanjaju tegobe proširenih vene, popucalih kapilara i hemoroida.Tablete su inovativna formula sa trokserutinom i biljnim ekstraktima divljeg kestena, crvenog grožđa, centele, ruskusa i borovnice. Trokse..
Cena: 
990,00 RSD
Brend: FIDIFARM Šifra proizvoda: 25162106

HEMERO PROTECT KREMA 4+1gratis

AKCIJA 4+1 gratis!!!akcija traje dok traju zalihe Šta je krem Hemero Protect? Krem Hemero Protect je krem za olakšavanje tegoba sa hemoroidima.Šta sadrži krem Hemero Protect? Krem Hemero Protect sadrži beta-glukan, D-pantenol, alantoin, para..
Cena: 
2.875,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 51 (4 strana)