APOTEKAONLINE
Korpa

SOLGAR

Solgar® koristi nauku o prirodi od 1947. godine da bi predstavio neke od prvih i najboljih svetskih nutritivnih dodataka.
ŠTA NAS VODI
Vaše zdravlje je ozbiljno; ni trend ili nešto za zanemarivanje. Naše formulacije su posebno dizajnirane da podrže velnes, zbog čega su nas uvek vodila marljiva istraživanja, nauka i snaga prirode. Ali najviše od svega, vodili ste nas vi.
Nature’s Ingredients. Solgar Science. Vaše zdravlje.
NAPRAVLJENO U SAD
Vitamine i dodatke Solgar® proizvode ljudi u našim proizvodnim pogonima u SAD-u sa odabranim sastojcima iz celog sveta. Verovali ili ne, za druge je to retko. Svoje proizvode izrađujemo sami - u malim serijama, sa samo najboljim sirovinama. Nastojimo da izbegnemo veštačke sastojke i nepotrebna punila, veziva ili boje. Kad god je to moguće, svoje proizvode pravimo bez GMO, veganskih proizvoda, bez glutena, bez mlečnih proizvoda, košer i halal proizvodima. To je standard kojeg se držimo svaki dan.
TO JE O VAMA
Zahvalni smo za naše generacije vernih kupaca i radujemo se još mnogim generacijama koje dolaze. Ako nas tek otkrivate, pozivamo vas da pođete sa nama jer podržavamo zdravlje i dobrobit svake osobe koja u svom ormariću ima prostora za zlatnu kapu i staklenu bocu od jantara.
NAŠA MISIJA
Solgar® je rezultat više od 70 godina posvećenosti kvalitetu, zdravlju i blagostanju. Naša misija tokom decenija ostala je ista: stvoriti najfinije hranljive dodatke u malim serijama, što je omogućeno neumornim istraživanjima, koristeći samo najfinije sirovine. Što se tiče kvaliteta, Solgar® je zlatni standard.

Brend: SOLGAR Šifra proizvoda: 20160140

SOLGAR 7

Opis priozvoda:Solgar 7 je dodatak ishrani koji predstavlja novu generaciju proizvoda za zglobove.Delovanje:U samo jednoj kapsuli sadržano je 7 bioaktivnih nutrijenata koji višestrukim mehanizmima ciljano deluju na održavanje strukture zglobova i njihove normalne funkcije. Bez &sca..
Cena: 
6.430,00 RSD
Brend: SOLGAR Šifra proizvoda: 1204po2222

SOLGAR ADVANCED ANTIOXIDANT FORMULA

NAMENASložena antioksidativna formula čiji aktivni sastojci, poput vitamina C, E, B2, cinka, selena, mangana i bakra, doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamini C i A i minerali selen, cink i bakar takođe doprinose normalnoj funkciji imunološkog sistema. Proizvod ne sadrži sas..
Cena: 
5.340,00 RSD
Brend: SOLGAR Šifra proizvoda: 20160209

SOLGAR B-COMPLEX

  SOLGAR B-COMPLEX 50Opis proizvoda:Izbalansirana kombinacija vitamina B grupe sa snažnim delovanjem na metabolizam stvaranja energije iz hrane te kardiovaskularni i nervni sistem. Vitamini B grupe imaju važnu ulogu u metaboličkim procesima i u procesima u s..
Cena: 
3.625,00 RSD
Brend: SOLGAR Šifra proizvoda: 1204po2229

SOLGAR BALANCE RHODIOLA COMPLEX

 NAMENARhodiola pomaže prilagođavanju na stres i pojačane fizičke napore. Pantotenska kiselina doprinosi normalnim mentalnim performansama, smanjenju umora I iscrpljenosti i doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije. Vitamin C, vitamin B6 i niacin doprinose normalnoj psiholo..
Cena: 
4.855,00 RSD
Brend: SOLGAR Šifra proizvoda: 20160207

SOLGAR BETA CAROTENE

SOLGAR BETA KAROTEN 7mgOpis proizvoda:Prirodni oblik beta karotena poreklom iz morske alge Dunaliella salina jedan je od najboljih oblika beta karotena.Delovanje: Beta karoten je prekursor vitamina A i deluje kao antioksidans. Ima važnu ulogu u zaštiti kože od štetnog d..
Cena: 
2.640,00 RSD
Brend: SOLGAR Šifra proizvoda: 081220201652

SOLGAR BETA GLUCAN IMMUNO COMPLEX

SOLGAR BETA GLUCAN IMMUNO COMPLEX Solgarov nedavno formulisani Beta glukan - imuno kompleks sadrži sastojke koji, prema istraživanjima, pospešuju normalnu funkciju imunog sistema. Ova jedinstvena kombinacija beta-1,3/1,6-glukana, zove, Estera-C®, vitamina D3, cinka, bakra i selena pomaže u odr..
Cena: 
4.140,00 RSD
Brend: SOLGAR Šifra proizvoda: 2025

SOLGAR BETA GLUKAN 60 TABLETA

Solgar Beta glukan preporučuje se za jačanje imuniteta kod infektivnih bolesti zrokovanih virusima, bakterijama, gljivicama i parazitima, hroničnih upala te hematoloških i autoimunih bolesti. Koristan je tokom postoperativnog oporavka, za brže zarastanje rana i kod izloženosti različitim vrstama zra..
Cena: 
4.195,00 RSD
Brend: SOLGAR Šifra proizvoda: 20160205

SOLGAR BIOTIN

SOLGAR BIOTIN tableteOpis priozvoda:Biotin je esencijalni koenzim u četiri različita enzima koji učestuju u procesima konverzije ugljenih hidrata, unešenih putem hrane, u energiju te u izgradnji i metabolizmu proteina i masnih kiselina. Osim toga, učestvuju i u sintezi nukleinski..
Cena: 
2.110,00 RSD
Brend: SOLGAR Šifra proizvoda: 20160208

SOLGAR CALCIUM MAGNESIUM PLUS BORON

SOLGAR CALCIUM MAGNESIUM PLUS BORONOpis proizvoda:Osteoporoza je metabolička bolest s najvećom stopom prevalence u razvijenim zemljama. Iako su koštana masa i gustina kostiju definisane genetikom, hormonima, životnim stilom i okruženjem, ishrana uveliko doprinosi prevenciji osteoporoze. Z..
Cena: 
2.625,00 RSD
Brend: SOLGAR Šifra proizvoda: 20160208

SOLGAR CALCIUM MAGNESIUM PLUS ZINC

 SOLGAR CALCIUM MAGNESIUM PLUS ZINC Opis proizvoda:Kalcijum, magnezijum i cink ključni su minerali u važnim vitalnim procesima. Kalcijum se najvećim delom (99%) nalazi u koštanom sastavu. Posebno ga je važno dovoljno uneti ishranom u dečijem uzrastu, za vr..
Cena: 
2.140,00 RSD
Brend: SOLGAR Šifra proizvoda: 08004ce2343

SOLGAR CINK HELAT

NAMENACink u obliku helata se maksimalno apsorbuje i postiže visoku bioraspoloživost. Kao takav, doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata i ugljenih hidrata i normalnoj sintezi proteina. Takođe je važan za održavanje normalne kose, kože i noktiju.  Doprinosi normalnoj plodnosti ..
Cena: 
2.500,00 RSD
Brend: SOLGAR Šifra proizvoda: 2025

SOLGAR CINK HELAT 1+1 GRATIS

Čemu je namenjen preparat SOLGAR CINK HELAT?Preparat koji sadrži cink u maksimalno apsorbirajućoj formi helata čime se postiže visoka bioraspoloživost. Značajan je njegov doprinos i u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, kao i u normalnoj funkciji imunološkog sistema. Kao takav, doprinosi normalno..
Cena: 
2.500,00 RSD
Brend: SOLGAR Šifra proizvoda: 08004ce2354

SOLGAR CINK PIKOLINAT 22mg

NAMENACink doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata i ugljenih hidrata i normalnoj sintezi proteina. Doprinosi održavanju normalne kose, kože i noktiju. Cink takođe doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji, kao i održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi. Njegov doprinos je z..
Cena: 
2.610,00 RSD
Brend: SOLGAR Šifra proizvoda: 2025

SOLGAR COLLAGEN HYALURONIC ACID COMPLEX

Solgar Collagen Hyaluronic Acid Complex tablete je dijetetski suplement sa kolagenom, hondroitinom, hijaluronskom kiselinom i vitaminom C, namenjen koštano-mišićnom sistemu. Vitamin C doprinosi  normalnom formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.Sastojci:BioCell Collage..
Cena: 
7.020,00 RSD
Brend: SOLGAR Šifra proizvoda: 0904pe2110

SOLGAR COMFORT ZONE DIGESTIVE COMPLEX

NAMENASOLGAR COMFORT ZONE DIGESTIVE COMPLEX je napredni kompleks digestivnih enzima koji pomaže u održavanju efikasne i temeljne probave. Sadrži jedanaest prirodnih digestivnih enzima biljnog porekla: AMILAZU, PEKTINAZU, INVERTAZU, MALTAZU, ALFA-GALAKTOZIDAZU, PROTEAZU, BROMELAIN, PAPAIN, LIPAZU,..
Cena: 
3.625,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 56 (4 strana)