APOTEKAONLINE
Korpa

Hemoroidi, šuljevi

Hemoroidi, šuljevi
Brend: AMER PROM Šifra proizvoda: BR-456987

AMER HM KREM

Izuzetno delotvorna kod terapije spoljašnjih hemoroida i drugih zapaljenskih procesa na koži. Sadrži ekstrakt Amer čaja koji skraćuje period povlačenja hemoroida na samo nekoliko dana. Nakon aplikacije prestaju bol, svrab i peckanje.PREPORUČUJE SE:-   Akutne i hronične upale spol..
Cena: 
515,00 RSD
Brend: AVE PHARMACEUTICAL Šifra proizvoda: 2016

AVERELIEF MAST

AVERELIEF MASTOpis proizvoda:Averelief mast Averelief mast sa eteričnim uljima kantariona, gaveza i nevena i pantenolom. Sastav Aktivne supstance: eterično ulje kantariona (Hyperici oleum), eterično ulje gaveza (Symphytum o cinale), eterično ulje nevena (Calendula o cinalis oleu..
Cena: 
359,00 RSD
Brend: AVE PHARMACEUTICAL Šifra proizvoda: 2016

AVERELIEF SUPOZITORIJE

AVERELIEF SUPOZITORIJEOpis proizvoda:Averelief - supozitorije sa ekstraktom kantariona, nevena i gaveza Sastav: Masno ulje kantariona, masno ulje gaveza, masno ulje nevena, Witepsol H15,Cera alba(beli vosak), Butylhidroksytoluene, Sabowax ELH 40. Averelief su supozitorije sa ekstrak..
Cena: 
419,00 RSD
Brend: BIO HERBICA Šifra proizvoda: 20162000

BIO HERBICA HIPERICUM SUPOZITORIJE

BIO HERBICA HIPERICUM SUPOZITORIJEOpid proizovda:Vaš najbolji saveznik i podrška iz prirode u borbi protiv hemoroida.Deluje antimikrobno i protivupalno, ubrzava epitelizaciju i regeneraciju rektalne sluzokože, smanjuju bol i otok. Ublažava upalne procese i tegobe nastalih k..
Cena: 
199,00 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: FL0068

CALIVITA GREEN CARE

CALIVITA GREEN CARE Opis proizvoda:Tablete koje sadrže samleveno lišće lucerke i magnezij karbonat. Lucerka je vrsta žitarice bogata vitaminima i mineralnim materijama koja povoljno utiče na probavu i na prirodan način regulira funkcije organizma.Lucerka (zove se jo&scar..
Cena: 
4.286,40 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0133

CALIVITA LIQUID CHLOROPHYLL

CALIVITA LIQUID CHLOROPHYLLOpis proizvoda:Hlorofilin smanjuje nivo oksidativnih oštećenja prouzročenih hemikalijama i zračenjem, alkalizira organizam (u ravnotežu dovodi njegov pH), tsko ga štiti i od promena na ćelijama koje mogu dovesti do nekontrolisanog tumorskog ..
Cena: 
8.280,00 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0265

CALIVITA NOPALIN TABLETE

CALIVITA NOPALIN TABLETEOpis proizvoda:Proizvod koji sadrži dehidriranu stabljiku pustinjskog kaktusa pod nazivom Nopal, bogatu vitaminima, mineralima i vlaknima. Prirodno rešenje za uspostavljanje ravnoteže metaboličkih procesa.Nopalin proizveden od ploda Nopal kaktusa potpomaže ..
Cena: 
6.739,20 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: XA0240

CALIVITA ONE DIET PACK NOPALIN+BLACK SHAKER

CALIVITA ONE DIET PACK NOPALIN+BLACK SHAKEROpis proizvoda:Pratite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan ishrane u kombinaciji sa Shake One kao zamenskim obrokom, Burn One kao sagorevačem, tako i Nopalinom po izb..
Cena: 
19.434,00 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: XA0239

CALIVITA ONE DIET PACK NOPALIN+PINK SHAKER

CALIVITA ONE DIET PACK NOPALIN+PINK SHAKEROpis proizvoda:Pratite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan ishrane u kombinaciji sa Shake One kao zamenskim obrokom, Burn One kao sagorevačem, tako i Nopalinom po izbo..
Cena: 
19.434,00 RSD
Brend: RAZNO Šifra proizvoda: BR-2332

HEMOR M MAST

HEMOR M MAST Mošusna mast za hemoroide koja efikasno ublažava tegobe.PRIMENA:Dva puta dnevno ujutru i uveče, naneti na čistu analnu sluzokožu. Ako se koristi za spoljašnje hemoroide i analne fisure aplikuje se direktno na zahvacena mesta, a ukoliko se koristi za unutrasnje i m..
Cena: 
454,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 40000471

HEMOSTOP INTIM GEL

Hemostop intim gel je namenjen tretmanu unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida kao i tretmanu analnih fisura. Hemostop deluje protivupalno, smanjuje krvarenje i pospešuje regeneraciju sluzokože. Zahvaljujući bioadhezivnom svojstvu gela postiže se duže delovanje preparata na mestu p..
Cena: 
532,00 RSD
Brend: llllllllllllll Šifra proizvoda: 201611527

HEPATO SLIM KAPSULE

HEPATO SLIM KAPSULEOpis proizvoda:REGULIŠITE TELESNU MASU I OČISTITE JETRU OD ŠTETNIH MATERIJA!• uravnotežava funkciju jetre,• regeneriše jetru,• eliminiše toksične materije iz organizma,• održava optimalnu telesnu masu.&nbs..
Cena: 
950,00 RSD
Brend: LIFELINE Šifra proizvoda: 51654154

HERBAREKTAL BILJNI KREM PROTIV HEMOROIDA

Namena: Herbarektal se preporučuje za tretman unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida kao i za tretman analnih fisura. Biljni ekstrakti očvršćavaju zidove krvnih sudova, sprečavaju njihovo dalje širenje i pucanje. Stvaraju prijatan osećaj hlađenja, deluju protivupalno i ubrz..
Cena: 
467,00 RSD
Brend: LIFE LINE Šifra proizvoda: 20161226

LIFE LINE HERBAREKTAL

LIFE LINE HERBAREKTALOpis proizvoda:Herbarektal je biljni krem za tretman hemoroida sa dodatkom ribljeg ulja, kantariona, kestena, hamamelisa i etarskog ulja nane. Hemoroidi su varikoziteti ili otekle i upaljene vene u rektumu i anusu. Biljni ekstrakti očvršćavaju zidove krvnih sudova, st..
Cena: 
455,00 RSD
Brend: PLUS PHARMACEUTICALS Šifra proizvoda: 8606107651026

MELPROHEM-D MAST ZATRETMAN HEMOROIDA

MELPROHEM-D MAST ZATRETMAN HEMOROIDAOpis proizvoda:Melprohem-D je je namenjen tretmanu unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida i ublažavanju svih simptoma koji se javljaju kao posledica bolnih i upaljenih hemoroida. Sinergističkim efektom, aktivni sastojci Melprohem-D masti ublažav..
Cena: 
750,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 20 (2 strana)