APOTEKAONLINE
Korpa

Holesterol i trigliceridi

Holesterol i trigliceridi kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži kompletnu ponudu dijetetskih spuplemenata za lečenje kao i za ublažavanje posledica povišenih triglicerida i holesterola.

Holesterol i trigliceridi predstavljaju dva oblika lipida(masti)
Postoje dve vrste holesterola LDL "loš" i HDL "dobar" holesterol. Kada je nivo LDL holesterola visok, on počinje da se lepi za površinu krvnih sudova, ubrzava aterosklerozu i smanjuje elastičnost arterija. Zbog suženja arterija može nastupiti infarkt ili moždani udar. Pored holesterola na oštećenje srca deluju i povećani trigliceridi. Pročitajte kako smanjiti povećane holesterol i trigliceride ishranom.

Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0306

CALIVITA ORGANIC ACAI

CALIVITA ORGANIC ACAIOpis proizvoda:Acai je bobičasto voće, endem koji raste u prašumama Amazone. Od kada je otkriveno da južnoamerički urođenici koriste ovu biljku za tretiranje različitih tegoba, interes za nju ne prestaje te se sprovode istraživanja o pozitivnim dejstvima asaija na..
Cena: 
6.382,80 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: XA0179

CALIVITA ORGANIC ACAI PACK

CALIVITA ORGANIC ACAIOpis proizvoda:Acai je bobičasto voće, endem koji raste u prašumama Amazone. Od kada je otkriveno da južnoamerički urođenici koriste ovu biljku za tretiranje različitih tegoba, interes za nju ne prestaje te se sprovode istraživanja o pozitivnim dejstvima asaija na..
Cena: 
18.619,20 RSD
Brend: DR. VITON Šifra proizvoda: 2903po1744

DR. VITON K2 KOMPLEX – 30 KAPSULA

Dr. Viton – K2 Kompleks je pažljivo odabrana formula vitamina i minerala za održavanje zdravlja kostiju. Bogata formula koju čine VITAMIN K2, ORGANSKI KALCIJUM (kalcijum iz morske trave), VITAMIN D3, MAGNEZIJUM i CINK.Glavna uloga vitamina K2 je održavanje zdravlja kostiju, ali i krvnih sudova. ..
Cena: 
870,00 RSD
Brend: 7NUTRITION Šifra proizvoda: 2025

7NUTRITION TMG

TMG sadrži trimetilglicin koji je obogaćen vitaminom B6. Ova kombinacija poboljšava detoksikaciju i metabolizam lipida kao i metabolizam homocisteina. Održavanjem normalnog nivoa homocisteina u organizmu značajno smanjujemo mogućnosti nastanka srčanog udara,moždanog udara, perifernih vaskularnih obo..
Cena: 
1.958,00 RSD
Brend: ADRIEN GAGNON Šifra proizvoda: 20220012

ADRIEN GAGNON GARLIC KAPSULE

Adrien Gagnon Garlic kapsule je dodatak ishrani na bazi belog luka.Delovanje: Beli luk pomaže u održavanju zdravlja krvnih sudova Tradicionalno se koristi za lečenje simptoma infekcija gornjih disajnih puteva, kašlja, prehlade i gripa Koristi se kod visokog holesterola u krvi Bel..
Cena: 
1.152,00 RSD
Brend: ADRIEN GAGNON Šifra proizvoda: 20220008

ADRIEN GAGNON OMEGA 3 ENRICHED FORMULA KAPSULE

Adrien Gagnon Omega 3 Enriched Formula kapsuleAdrien Gagnon Omega-3 Enriched Formula obezbeđuje omega 3 masne kislenine iz ribljeg uljamorske ribe.Delovanje: Izvor omega-3 masnih kiselina za održavanje dobrog zdravlja Doprinosi smanjenju upale i pomaže u održavanju zdravlja zglobova D..
Cena: 
1.612,00 RSD
Brend: GOODWILL PHARMA Šifra proizvoda: 20160692

ALANERV KAPSULE

ALAnervInovativni proizvod, dodatak ishrani koji sadrži alfa-lipoinsku i gama-linoleinsku kiselinu, vitamine В grupe, vitamin Е i selen.Preporučuje u svim stanjima povećanih potreba za zaštitom ćelija od oksidativnog stresaPogodan za normalnu funkciju nervnog sistemaDodatna ter..
Cena: 
1.720,00 RSD
Šifra proizvoda: 2025

Alien 5 For Life

Alien 5 For Life kapsule su vrhunski odbrambeni kompleks medicinskih gljiva - Reishi, Shii-Take, Bukovača,Hericium erinaceus i Cordyceps militaris. Sadrže i vitamin C koji doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i normalnoj funkciji imunog sistema. Kapsule se preporučuju za snižavanja holest..
Cena: 
6.750,00 RSD
Brend: ALKALOID Šifra proizvoda: BR-97

ALKAKAPS SHARK OIL

Zahvaljujući jedinstvenim hranljivim materijama iz ajkuline jetre, kao što su omega-3 masne kiseline, vitamini A i D, Shark Oil kapsule su izuzetno koristan proizvod koji je naročito važan za osobe koje imaju smetnje ili oboljenja srca i krvnih sudova, povišen holesterol u krvi, smanje..
Cena: 
849,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: BR-3569-2

ALOE VERA SOK 1000ml

ALOE VERA SOK 1000mlOpis proizvoda:Nerazblaženi sok svežeg lista Aloe Barbadensis.  Proizveden od svežeg lista aloe vere uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Ovaj sok je jedinstvena mešavina  sastojaka celog lista i gela koji se nalazi u ..
Cena: 
1.499,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS Šifra proizvoda: 5641561

ARONIJA STRONG PROTECT KAPSULE

Aronija strong protect je dodatak ishrani na bazi suvog ekstrakta ploda aronije. Kapsule aronije sadrže ekstrakt sušenog ploda Aronija Melanokarpe i koriste se kao dopuna zdravoj ishrani i kao preventiva. Preparati aronije namenjeni su celoj populaciji. Prednost se daje pacijentima obolelim o..
Cena: 
1.399,00 RSD
Brend: ADOC Šifra proizvoda: 2016

ARTERINORM KAPSULE

ARTERINORM KAPSULEOpis proizovda:ARTERINORM je dodatak ishrani koji sadrži kompleks prirodnih materija koje su korisne za fiziološku kontrolu nivoa holesterola u plazmi. Delovanje ovog proizvoda dokumentovana je u nekoliko objavljenih kliničkih ispitivanja.Arterinorm je dodatak is..
Cena: 
979,00 RSD
Brend: ABELA PHARM Šifra proizvoda: BR-6515

ARTEROPROTECT KAPSULE

Kome je namenjen? ARTEROprotect  je alternativa za pacijente koji ne mogu da koriste statine. Neželjeni efekti većine statina su brojni: poremećaj funkcije jetre, bolovi u mišićima, razgradnja mišićnog tkiva. Zbog toga je određeni broj pacijenata prinuđen da prekine sa terapijom..
Cena: 
828,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 2005ce2113

ASTAMAX 30 KAPSULA

ASTAMAX 30 KAPSULAOpis proizvoda:AstaMax kapsule su formulisane na bazi astaksantina, karotenoida izolovanog iz zelene alge Haematoccocus pluvialis koja je njegov najbogatiji prirodni izvor. Jedna kapsula sadrži 4 mg astaksantina. AstaMax doprinosi jačanju imuniteta, zaštiti organizma od oks..
Cena: 
1.700,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 2023

ASTAMAX 60 KAPSULA - Preparat za jačanje imuniteta

AstaMax kapsule su savršen izbor za one koji žele da poboljšaju svoje zdravlje. Sa formulom koja se zasniva na astaksantinu, jedinstvenom antioksidantu iz zelene alge Haematoccocus pluvialis, AstaMax kapsule su bezbedne i efikasne za ljude svih dobnih grupa, uključujući i dijabetičare.Astaksantin je..
Cena: 
3.163,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 188 (13 strana)