APOTEKAONLINE
Korpa

MAX MEDICA

MaxMedica dijetetski suplementi predstavljaju glavnu proizvodnu liniju kompanije Par Pak iz Beograda. Nakon više od jedne decenije na srpskom tržistu, ovi dodaci ishrani bez glutena zadobili su poverenje velikog broja korisnika.
Trenutno se na tržištu nalazi preko 40 proizvoda koje korisnici mogu poručiti online putem našeg web-shopa ili ih naći u apotekama.
Proizvodi su segmentirani u pet kategorija, u zavisnosti od potreba naših kupaca:
- Basic proizvodi obuhvataju grupe vitamina i minerala koji pozitivno utiču na zdravlje
- Therapeutic proizvodi su kompleksniji po sastavu, imaju terapijski efekat i namenjeni su korisnicima sa određenim zdravstvenim problemima
- Supreme proizvodi namenjeni su poboljšanju kvaliteta života i sadrže najkvalitetnije sastojke iz prirode
- Special - recepture nastale u partnerstvu sa drugim stručnjacima.
- Junior - proizvodi namenjeni očuvanju i poboljšanju zdravlja dece.
Vodeći računa o osetljivim procesima u organizmu, MaxMedica proizvodi na najbolji način obezbedjuju optimalan unos neophodnih prirodnih sastojaka koje je teško uneti jedino ishranom.

Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 2016

FERROFOL KAPSULE

FERROFOL KAPSULEOpis proizvoda:Delotvornost proizvoda MaxMedica FerrofolFerrofol sadrži helirano gvožđe (gvožđe bisglicinat) koje omogućava maksimalnu apsorpciju sa odličnom gastrointestinalnom podnošljivošću.Namenjeno ženama u reproduktivnom dobu, ženama koje planiraju..
Cena: 
813,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 2023

FERTIL MAX GEL - Preparat za prirodno začeće i pokretljivost spermatozoida

Fertil Max gel je vaša tajna oružja u borbi protiv neplodnosti i sanjanju o roditeljstvu!Fertil Max gel je odličan izbor za parove koji žele prirodno začeće. Sastojci u gelu su pažljivo odabrani i kombinovani da pruže optimalnu sredinu za spermatozoide, pomažući im da se lakše kreću i postignu cilj ..
Cena: 
1.463,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 2023

FERTIL MAX KAPSULE - Preparat za povećanje potencije i libida

Fertil Max kapsule su odličan izbor za sve muškarce koji žele da poboljšaju svoju reproduktivnu funkciju, povećaju potenciju i libido na prirodan način.Fertil Max zahvaljujući kombinaciji svojih sastojaka ima pozitivan efekat na proces spermatogeneze, povećanje koncentracije i poboljšanje pokretljiv..
Cena: 
5.850,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 2016

IMUNO COMPLEX MAX

IMUNO COMPLEX MAXOpis proizvoda:Imuno Complex Max je dodatak ishrani koji sadrži vitamin C, cink, bakar, selen i beta – glukan (β-glukan). Vitamin C i mikroelementi cink, bakar i selen su esencijalni za čovekov organizam, moraju se unositi hranom ili putem dodataka ishrani jer se ..
Cena: 
838,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 2016

KOLAGENEZIN

KOLAGENEZINOpis proizvoda:Doprinosi formiranju kolagena neophodnog za normalnu funkciju kostiju, hrskavice i kože.Proizvod Kolagenezin sadrži kapsule formulisane na bazi ribljeg kolagena koji je najsličniji ljudskom kolagenu. Glavna razlika između ribljeg i svih ostalih vrsta kolagena je..
Cena: 
2.113,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 2016

AKTIVNI UGALJ

AKTIVNI UGALJOpis proizvoda:Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela).Detoksikacija organizma aktivnim ugljem je brza pomoć onda kada je potrebno ne samo u rešavanju trenutnih tegoba, već i u opštem saniranju simptoma nadutosti, mamurlu..
Cena: 
306,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 20160370

AMIGDALIN B17 MAX

AMIGDALIN B17 MAX, 40 tabletaAmigdalin B17-Max je prirodan sastojak sirovih koštunjavih plodova, kao što su bademi, koštice kajsije i jabuke. Amigdalin je našao upotrebu u komplementarnim i alternativnim metodama borbe protiv kancera. Enzim beta-glukozidaza u crevima ..
Cena: 
2.280,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 111120201458

ANGINAL MAX JUNIOR SPREJ ZA GRLO

ANGINAL MAX JUNIORMaxmedica Anginal Max Junior sprej sadrži propolis, muskatnu žalfiju, timijan i vitamin C. Preporučuje se kod upaljene sluznice usta i grla, suvog i nadražajnog kašlja, promuklosti i grebanja u grlu, pojave afti.Propolis zahvajući zahvaljujući svom prirodnom antimikrobnom delovanju..
Cena: 
700,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 121120201607

ANGINAL MAX SENIOR SPREJ ZA GRLO

ANGINAL MAX SENIOR SPRAYAnginal Max Senior je sprej formulisan na bazi ekstrakata korena ehinacee, lista žalfije i talusa islandskog lišaja, namenjen očuvanju zdravlja sluzokože usta i grla.Ehinacea zahvaljujući svojim aktivnim principima pomaže kod respiratornih infekcija bakterijskog ili virusno..
Cena: 
525,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 20160371

ARONIJA

ARONIJA 100% PRIRODAN SOK Opis proizvoda:Aronija sadrži najviše antioksidanasa među 277 vrsta namirnica koje koristi čovek, uključujući i drugo jagodičasto voće, bobice, citruse, povrće, žitarice i začine.Zreli plodovi aronije sadrže veliku količinu biofenola, flavonoida,..
Cena: 
1.311,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 2005ce2113

ASTAMAX 30 KAPSULA

ASTAMAX 30 KAPSULAOpis proizvoda:AstaMax kapsule su formulisane na bazi astaksantina, karotenoida izolovanog iz zelene alge Haematoccocus pluvialis koja je njegov najbogatiji prirodni izvor. Jedna kapsula sadrži 4 mg astaksantina. AstaMax doprinosi jačanju imuniteta, zaštiti organizma od oks..
Cena: 
1.700,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 20160949

ASTAMAX 60 KAPSULA

ASTAMAX 60 KAPSULAOpis proizvoda:AstaMax kapsule su formulisane na bazi astaksantina, karotenoida izolovanog iz zelene alge Haematoccocus pluvialis koja je njegov najbogatiji prirodni izvor. Jedna kapsula sadrži 4 mg astaksantina. AstaMax doprinosi jačanju imuniteta, zaštiti organizma od oks..
Cena: 
3.160,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 2023

ASTAMAX 60 KAPSULA - Preparat za jačanje imuniteta

AstaMax kapsule su savršen izbor za one koji žele da poboljšaju svoje zdravlje. Sa formulom koja se zasniva na astaksantinu, jedinstvenom antioksidantu iz zelene alge Haematoccocus pluvialis, AstaMax kapsule su bezbedne i efikasne za ljude svih dobnih grupa, uključujući i dijabetičare.Astaksantin je..
Cena: 
3.163,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 20160372

B12 NEURO MAX

B12 NEURO MAXOpis proizvoda:Sinergističko delovanje B12, folne kiseline (Vitamin B9) i biotina (Vitamin B7) poboljšava blagi gubitak pamćenja povezan sa starenjem, takođe povoljno utiču na poboljšanje periferne cirkulacije. Prevencija moždanog udara, depresije, gubitka pamćenj..
Cena: 
825,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 2016

BEBY D3 KAPSULE

BEBY D3 KAPSULEOpis proizvoda:JEDINSTVENO REŠENJE ZA ZDRAV RAZVOJ KOSTIJU KOD DECEBaby D3 twist-off kapsule sadrže 10 μg vitamina D3 (400 IJ) što predstavlja preporučeni dnevni unos u skladu sa Evropskim i nacionalnim preporukama pedijatara, za zdrav razvoj kostiju i zub..
Cena: 
483,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 74 (5 strana)