APOTEKAONLINE
Korpa

CRYSTAL DERMA

Na čelu Crystal Derme se nalazi diplomirani farmaceut, specijalista farmaceutske tehnologije, Suzana Koprivica-Lujić, koja je svoje dugogodišnje iskustvo uložila u proizvodnju kvalitetnih, bezbednih i efikasnih kozmetičkih proizvoda, ispitanih u akreditovanim domaćim i stranim laboratorijama.
Proizvodnja je “srce” koje neprestano radi, dok menadžment kao “mozak” koordinira (prodaja i marketing, kontrola kvaliteta, razvoj i istraživanje, personalizovana kozmetika).
Ponosni smo na naš tim, stručnost, kolegijalnost, pozitivnu radnu atmosferu, entuzijazam i zadovoljstvo radom u Crystal Dermi.
Sve naše proizvode pravimo u vlastitoj razvojno-kontrolnoj laboratoriji.
Tim stručnjaka čine farmaceuti - specijalisti farmaceutske tehnologije i kozmetologije, koji svoja stručna znanja objedinjuju u različitim sektorima - od razvoja i kontrole kvaliteta do proizvodnje. Mozaik harmonizovanih koraka kroz koji prolazi svaki proizvod, strpljivo gradimo već dve decenije.
Putanja kozmetičkog proizvoda od idejnog koncepta do kreme u vašoj ruci počinje u razvojnoj laboratoriji, preko ispitivanja nove formulacije, probne serije i na kraju do proizvodne laboratorije. Životni ciklus proizvoda se dalje kontinuirano prati i kontroliše od strane stručnjaka za kontrolu kvaliteta.  


Brend: CRYSTAL DERMA Šifra proizvoda: BR-843

ATOPIK KREM 10% UREA

Za tretman različitih stanja praćenih suvoćom kože:    za svakodnevnu negu suve kože celog tela     za prevenciju i blaže oblike ekcema     kao dodatak terapiji suvih dermatoza     nakon delovanja isušujućih agenasa..
Cena: 
900,00 RSD
Brend: CRYSTAL DERMA Šifra proizvoda: BR-844

ATOPIK KREM 5% UREA

Za tretman različitih stanja praćenih suvoćom kože:    za svakodnevnu negu suve kože celog tela     za prevenciju i blaže oblike ekcema     kao dodatak terapiji suvih dermatoza     nakon delovanja isušujućih agenasa..
Cena: 
707,00 RSD
Brend: CRYSTAL DERMA Šifra proizvoda: 20210425002

CRYSTAL DERMA ATOPIK EMULZIJA 7% UREE 150ML

CRYSTAL DERMA ATOPIK EMULZIJA 7% UREE 150MLLipofilna emulzija sa komponentama prirodnog vlažećeg faktora kože, koja dugotrajno i intezivno hidrira kožu uz izražen emolijentni efekat.Sadrži: ulje žutog noćurka,ulje konoplje, laktat i mlečnu kiselinu.Za negu kože celog tela dece iznad tri godine staro..
Cena: 
940,00 RSD
Brend: CRYSTAL DERMA Šifra proizvoda: 20210425001

CRYSTAL DERMA GEL 1000ML

CRYSTAL DERMA  1000MLKontaktni gel za ultrazvučne i laserske kozmetičke aparate, koristi se i kao podloga za izradu kozmetičkih gelova i krem gelova.Transparentni gel sa unapređenom formulacijom za bogatiji osećaj na koži.U podlogu se mogu dodavati kozmetički aktivne supstance kompatibilne..
Cena: 
414,00 RSD
Brend: CRYSTAL DERMA Šifra proizvoda: 20210425005

CRYSTAL DERMA PANTHENOL KREM GEL 125ml

CRYSTAL DERMA PANTHENOL KREM GEL 125mlPantenol lako prodire u strukturu kože gde vezuje i zadržava vodu, čime koži daje vlažnost, mekoću i vraća joj elastičnost. Pored toga, pantenol ublažava znakove inflamacije i stimuliše epitelizaciju.Vitamin E deluje kao antioksidans – štiti ćelije kože od ..
Cena: 
469,00 RSD
Brend: CRYSTAL DERMA Šifra proizvoda: 20210425004

CRYSTAL DERMA PANTHENOL KREM GEL 40ML

CRYSTAL DERMA PANTHENOL KREM GEL 40MLPantenol lako prodire u strukturu kože gde vezuje i zadržava vodu, čime koži daje vlažnost, mekoću i vraća joj elastičnost. Pored toga, pantenol ublažava znakove inflamacije i stimuliše epitelizaciju.Vitamin E deluje kao antioksidans – štiti ćelije kože od nepovo..
Cena: 
250,00 RSD
Brend: CRYSTAL DERMA Šifra proizvoda: BR-2299

GLICERINSKA KREMA ZA RUKE KUTIJA

AKTIVNI SASTOJCI: Glicerin, silikonsko ulje, pčelinji vosak, nevenovo ulje, vitamin E.Proverena i efikasna formula koja neguje i štiti hrapavu, isušenu i oštećenu kožu ruku koje su često izložene uticaju vode, vetra i hemikalijama. Namazati ruke u tankom sloju pre i posle rada..
Cena: 
280,00 RSD
Brend: CRYSTAL DERMA Šifra proizvoda: BR-2300

GLICERINSKA KREMA ZA RUKE TUBA

AKTIVNI SASTOJCI: Glicerin, silikonsko ulje, pčelinji vosak, nevenovo ulje, vitamin E.Proverena i efikasna formula koja neguje i štiti hrapavu, isušenu i oštećenu kožu ruku koje su često izložene uticaju vode, vetra i hemikalijama. Namazati ruke u tankom sloju pre i posle rada..
Cena: 
158,00 RSD
Brend: CRYSTAL DERMA Šifra proizvoda: BR-8440

ICHTYOL WHITE CREAM GEL

Ihtiol 4%, aloja gel 30%    bez mirisa     bez parabena     ne masti kožu     ne ostavlja trag na koži i odeći     posebna formulacija, lagane teksture, pogodna za masni i mešoviti tip kožeUpotreba..
Cena: 
600,00 RSD
Brend: CRYSTAL DERMA Šifra proizvoda: 20210425003

KREMA ZA RUKE PROFESSIONAL 75ML

KREMA ZA RUKE PROFESSIONAL 75MLProfessional glicerinska krema za ruke 75mlDelovanje:Professional krem deluje emolijentno, čineći kožu mekom, glatkom i elastičnom. Proverena i efikasna formula koja neguje i štiti hrapavu, isušenu i oštećenu kožu ruku, koje su često izložene uticaju vode, vetra i hemi..
Cena: 
250,00 RSD
Brend: CRYSTAL DERMA Šifra proizvoda: BR-2665

NEVEN BALSAM

Bioaktivni hidratantni balsam za svakodnevnu negu kože lica, ruku i tela.Nežno se upija, sprečava oksidacijske procese, onemogućava prerano starenje kože i pojavu bora. Smiruje osetljivu kožu, hrani je te sprečava njeno isušivanje i pucanje. Redovnom upotrebom koži vraća vlažnost i elastičnost, osve..
Cena: 
720,00 RSD
Brend: CRYSTAL DERMA Šifra proizvoda: BR-2667

NEVEN KREM

Bioaktivni hidratantni krem za svakodnevnu negu kože lica, ruku i tela.Nežno se upija, sprečava oksidacijske procese, onemogućava prerano starenje i isušivanje kože. Redovnom upotrebom koži vraća vlažnost i elastičnost, osvežava je i čini negovanom i mekom. Pogodna za sve tipove kože.PAK..
Cena: 
450,00 RSD
Brend: CRYSTAL DERMA Šifra proizvoda: BR-2668

NEVEN KREM ZA OSETLJIVU KOŽU

Aloja - koriste se njeni krupni sočni, zdravi listovi. Svež sok koji iscuri iz ubranih listova upotrebljava se za dobijanje proizvoda koji se koriste u farmaciji za izradu lekovitih i u kozmetologiji za izradu kozmetčkih preparata.Aktivni sastojci koje sadrži aloja su: -  U površins..
Cena: 
600,00 RSD
Brend: CRYSTAL DERMA Šifra proizvoda: BR-2669

NEVEN POMADA - PO TRADICIONALNOJ RECEPTURI

Za svakodnevnu negu kože ruku i tela. Ako imate problema sa kapilarima i venama na nogama, preporučujmo da pomadu sa nevenom koristite svakodnevno. Prednost pomade je njena dobra razmazivost i to što ne sadrži konzervanse, emulgatore i veštačke boje.Pakovanje: 185ml kutija..
Cena: 
540,00 RSD
Brend: CRYSTAL DERMA Šifra proizvoda: BR-2693

OLIVES ENERGY CREAM

Intenzivno hidrantna, energetska i revitalizirajuća krema koja daje koži blistav i svež izgled. Neguje i umiruje kožu i iritacije izazvane spoljašnjim uticajima, poboljšava aktivaciju ostalih sastojaka.Shea shea buter je afrička biljka koja se tradicionalno koristi kao prirodni UV ..
Cena: 
450,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 26 (2 strana)