APOTEKAONLINE
Korpa

Genexel sein

Genexel sein merači krvnog pritiska su kompaktni, svetleći uređaji za merenje pritiska, laki za upotrebu zahvaljujući oscilometrijskoj metodi merenja. Kao dodatak se dobija mali steznik za ruku, takođe lak za upotrebu. Pritiskom na dugme, ovaj kompaktni uređaj izvršiće merenje Vašeg krvnog pritiska i pulsa, i pokazaće izmerenu vrednost na digitalnom displeju.

Odličan za brzo i lako merenje pritiska u kućnim uslovima, na poslu i bilo kom drugom mestu. Merenje krvnog pritiska vrši se oscilometrijskoj metodom, što znači da uređaj detektuje proticanje krvi kroz arterije i digitalno očitava to proticanje. Za oscilometrijski aparat nije potreban stetoskop tako da je on lak za upotrebu i izmerene vrednosti se lako dobijaju.

Vrednosti dobijene korišćenjem ovog uređaja su ekvivalentne vrednostima koje se dobijaju korišćenjem stetoskopske metode, u granicama propisanim Američkim nacionalnim standardima za elektronske i automatske sfigmomanometre. Za određivanje dijastolnog pritiska koristi se peti Korotkovljev ton.

U ovoj kategoriji nema unetih proizvoda.