APOTEKAONLINE
Korpa

Vitamini i minerali, omega 3

Vitamini i minerali, omega 3
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: BR-2692

OLIGOVIT ZA TRUDNICE FILM TABLETE

DEJSTVO: Oligovit® za trudnice, film tablete je dijetetski proizvod namenjen trudnicama i ženama u periodu posle porođaja i tokom dojenja. U toku trudnoće, periodu posle porođaja i u vreme laktacije znatno su povećane potrebe za vitaminima i mineralima, jer organizam trudnice mora da zadovolji ..
Cena: 
920,00 RSD
Brend: AVE PHARMACEUTICAL Šifra proizvoda: 2016

AVE VIT D3 KAPI

AVE VIT D3 KAPIOpis proizvoda:Ave Vit D od prvog dana života!Dodatak ishrani.- Za izgradnju kostiju, zuba- Omogućava normalnu mišićnu funkciju- Neophodan za pravilan razvoj mozga, kongitivnih i mentalnih funkcija- Za normalan razvoj vida- Smanjuje rizik od kardiovaskularnih, autoimunih bolesti i upa..
Cena: 
438,00 RSD
Brend: AVE PHARMACEUTICAL Šifra proizvoda: 2303ut1912

AVE VIT D3 KAPI 1+1 GRATIS

AVE VIT D3 KAPIOpis proizvoda:Ave Vit D od prvog dana života!Dodatak ishrani.- Za izgradnju kostiju, zuba- Omogućava normalnu mišićnu funkciju- Neophodan za pravilan razvoj mozga, kongitivnih i mentalnih funkcija- Za normalan razvoj vida- Smanjuje rizik od kardiovaskularnih, autoimunih bolesti i upa..
Cena: 
0,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 2016

FERROFOL KAPSULE

FERROFOL KAPSULEOpis proizvoda:Delotvornost proizvoda MaxMedica FerrofolFerrofol sadrži helirano gvožđe (gvožđe bisglicinat) koje omogućava maksimalnu apsorpciju sa odličnom gastrointestinalnom podnošljivošću.Namenjeno ženama u reproduktivnom dobu, ženama koje planiraju..
Cena: 
813,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: 25041166

FERROLIN C KAPSULE

FERROLIN C kapsuleFERROLIN C je dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C, folnom kiselinom i vitaminom B12 u obliku kapsula.Veoma dobro se podnosi pa se preporučuje i trudnicama.Ne boji zube i ne izaziva mučninu.Ferrolin C kapsule se preporučuju i starijim osobama, ženama u trudnoći i..
Cena: 
779,00 RSD
Brend: PHARMA SWISS Šifra proizvoda: 2407su1349

GLOBIFER FORTE + TABLETE

Globifer Forte + je dodatak ishrani u slučajevima kada uobičajena ishrana ne obezbeđuje dovoljnu količinu gvožđa. Nizak nivo ili ispražnjene rezerve gvožđa u organizmu dovode do pojave vrtoglavice, slabosti i zamora. Pored gvozdja Globifer Forte + u svom sastavu ima folnu kiselinu i vitamin B12.DODA..
Cena: 
3.299,00 RSD
Brend: PHARMA SWISS Šifra proizvoda: 20160684

GLOBIFER FORTE TABLETE

GLOBIFER FORTE TABLETEOpis proizvoda:Gvožđe pomaže normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i sintezi hemoglobina. Gvožđe je neophodno za obavljanje velikog broja vitalnih funkcija u čovekovom organizmu koje onda direktno zavise od njegovog dovoljnog unosa. Esencijalno je za biosintezu hemoglob..
Cena: 
3.299,00 RSD
Brend: PHARMA SWISS Šifra proizvoda: 20160668

GLOBIFER PLUS TABLETE

GLOBIFER PLUS TABLETEOpis proizvoda:Globifer plus je pomoćno lekovito sredstvo,namenjeno lečenju anemije uzrokovane nedostatkom gvožđa. Nizak nivo ili ispražnjene rezerve gvožđa u organizmu dovode do pojave vrtoglavice,slabosti i zamora.Preporučuje se:Osobama sa dokazanom sideropeničn..
Cena: 
2.799,00 RSD
Brend: MED EQ Šifra proizvoda: 20161555

NATABIOL TABLETE

NATABIOL TABLETEOpis proizvoda:Natabiol® je optimalna formula za majku i bebu pre i u toku trudnoće i dojenja. Uz pravilno izbalansiranu ishranu tokom trudnoće, umerenu aktivnost i upotrebu Natabiol® tableta omogućava se pravilan rast i razvoj deteta i  sprečava  nastanak ..
Cena: 
1.139,00 RSD
Brend: ALKALOID Šifra proizvoda: 20160730

ALKAVIT FOLNA KISELINA

ALKAVIT FOLNA KISELINAOpis proizvoda:Alkavit folic acid film tаblete se upotrebljаvаju pre trudnoće i tokom prvih 12 nedeljа trudnoće, zа prevenciju pojаve defekаtа nа nervnoj cevi, uključujući i spinаbifide, u rаzvoju fetusа.Delovanje: Od sаmog početkа trudnoće duplo je povećаnа p..
Cena: 
149,00 RSD
Brend: AVE PHARMACEUTICAL Šifra proizvoda: 20160001

Ave Femme

Ave Femme je preparat namenjen za upotrebu kod trudnica za zdravo planiranje trudnoće ili kod žena koje planiraju trudnoću. Trebalo bi ga koristiti tri meseca pre začeća i tokom prvog trimestra trudnoće. Preparat se može koristiti tokom cele trudnoće, osim ako se uzme još neki multivitaminski..
Cena: 
353,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 40000452

BETAVITEVIT PIVSKI KVASAC OBOGAĆEN FOLNOM KISELINOM I VITAMINOM B6 TABLETE

Betavitevit pivski kvasac obogaćen folnom kiselinom i vitaminom B6 namenjen je pre svega starijim osobama, trudnicama i dojiljama, ali i svim ostalim osobama koje svojim načinom ishrane ne unose dovoljnu količinu ovih vitamina. Folna kiselina smanjuje mogućnost nastajanja megaloblastne anemije, poma..
Cena: 
325,00 RSD
Brend: BIOFAR Šifra proizvoda: 25032015

BIOFAR CALCIUM & MAGNESIUM ŠUMEĆE TABLETE

Dodatak ishrani sa kalcijumom i magnezijumom.Biofar Calcium & Magnesium je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani koji sadrži 500mg kalcijuma iz organskog, citratnog oblika visoke iskoristljivosti u organizmu i 250mg magnezijuma, uz dodatak bakra, mangana i cinka. Preporučuje se ženama u menop..
Cena: 
394,00 RSD
Brend: BIOFAR Šifra proizvoda: 25032040

BIOFAR CALCIUM COMPLEX 600 ŠUMEĆE TABLETE

TriActiv Essential je linija Biofar vitamina proizvedena TriActiv tehnologijom koja obezbeđuje visok stepen bioraspoloživosti i bolje iskorišćenje vitamina i minerala u organizmu. Obogaćene formule sadrže i prirodne koenzime i biljne ekstrakte koji dodatno pojačavaju dejstvo vitamina i minera..
Cena: 
691,00 RSD
Brend: BIOFAR Šifra proizvoda: 20161470

BIOFAR CHRONO MAG 400 DIRECT

BIOFAR CHRONO MAG 400 DIRECTOpis proizvoda:Dodatak ishrani sa magnezijumom direkt 400mg, taurinom, vitaminima B grupe, vitaminom C i EKombinacija 4 izvora magnezijuma za maksimalni efekat. Sinergijsko dejstvo sa taurinom, vitaminima B grupe i vitaminom C i E.Pakovanje: 14 kesica..
Cena: 
425,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 119 (8 strana)