APOTEKAONLINE
Korpa

GALENIKA

Farmaceutska kompanija Galenika je osnovana 1945. godine. Nakon privatizacije u novembru 2017.  postala je deo NC Group, jedne od najvećih farmaceutskih kompanija iz Latinske Amerike. Galenika je proizvođač generičkih lekova, dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i proizvoda za svakodnevnu upotrebu. Strategija novog vlasnika jeste razvoj Galenike kao moderne i fleksibilne kompanije, fokusirane na istraživanja i razvoj, koja konstantno radi na unapređenju svojih proizvoda za unapređenje zdravlja i kvaliteta života, na zadovoljstvo korisnika.
75 godina smo u službi zdravlja sa preparatima i lekovima koje najčešće život znače. Naša kompanija posluje više od polovine jednog veka sa uspehom, a na zadovoljstvo potrošača naših proizvoda, poslovnih prijatelja sa kojima sarađujemo i koji nas s poverenjem i ponosom preporučuju u svakoj prilici i onih koji su svojim zalaganjem, ličnom kreativnošću i razumevanjem Galeniku učinili poznatom i van granica naše zemlje.
Vizija kompanije je vrlo jednostavna, želimo da unapredimo zdravlje i kvalitet života ljudi. Naša misija je da budemo lider u industriji na svim reprezentativnim tržištima, razvijajući najbolja rešenja, pružajući punu podršku našim partnerima, kreirajući zadovoljstvo, inspirišući druge.
Galenika u svom asortimanu ima preko 250 proizvoda, naši proizvodi su brendovi kojima se veruje.
Konstantnim radom na odabiru i osavremenjivanju asortimana, saradnjom sa licencnim partnerima, kao i sa stručnom javnošću, Galenika je uspela da stvori mnoge brendove kao što su: Bevipleks, Oligovit, Bensedin, Prilazid, Paracetamol, Jekoderm, Pantenol, Longacef, Diklofen….
Svesni činjenice koliki je značaj upravljanja ljudskim resursima u ostvarenju naših ciljeva, orijentisani smo na stalno ulaganje u razvoj naših zaposlenih. Kadrovska struktura i raznovrsnost obrazovnih profila, stručnjaka različitih kompetencija, doprinosi uspehu poslovanja i predstavlja našu najveću vrednost.
Galenika danas ima jasno definisan tok razvoja i ostvarene impresivne rezultate koji se, osim u dobijenim nagradama, vide i u pokazateljima poslovanja.
U narednim godinama očekuje nas velika tržišna ekspanzija, zahvaljujući kontinuiranim investicijama u strukturu i istraživanje, kao i širenju proizvodnih linija i asortimana. Nastavljamo tradiciju dugu 75 godina, sa jasnom vizijom da Galenika uvek bude na mestu koje joj pripada – na VRHU.

Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: BR-2997

TOCOPHEROL TABLETE

DEJSTVO: Vitamin E je najvažniji sastojak antioksidantnog sistema ljudskog organizma. Kao vitamin rastvorljiv u masti nagomilava se u ćelijskim opnama, česticama lipoproteina u krvotoku i u masnom tkivu. Izuzetno brzo se vezuje za slobodne radikale, učestvuje u njihovom gašenju i sprečava na..
Cena: 
549,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: BR-2689

OLIGOGAL Zn KAPSULE

Dejstvo: Cink ima značajnu ulogu kao aktivni sastojak velikog broja enzima koji učestvuju u metabolizmu belančevina, ugljenih hidrata i masti. Neophodan je i za stvaranje hormona insulina kao i za rad imunog sistema. Potreban je i za rast, deobu i sazrevanje ćelija. Cink ima povoljno dejstvo na fun..
Cena: 
590,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: BR-0008

GINGIVAL GEL

GINGIVAL GEL -gel za masažu desniSastav: 1 g gela sadrži:tečnog ekstrakta kamilice 90 mg, tinkture srčenjakae 90 mg, tinkture srčenjaka 30 mg , etarskog ulja pitome nane 6 mg. Ostali sastojci: karbomer 974 P , natrijum-edetat, propilenglikol, koncentrovani etanol, natrijum-benzoat, natrijum hi..
Cena: 
354,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: BR-2688

OLIGOGAL Se KAPSULE

DEJSTVO: Prirodni dijetetski proizvod OLIGOGAL Se sadrži organski vezan selen na bazi biotehnološki obogaćenog pivskog kvasca u kombinaciji sa vitaminima: A, C i E. Selen je esencijalni oligoelement, neophodan za normalno funkcionisanje organizma. Zbog česte deficitarnosti u lancu ishrane, s..
Cena: 
669,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: 2021

VITUP D3

Vitup d3 dodatak ishrani namenjen je za normalan rast i razvoj kostiju dece od 8 dana života do navršenih godinu dana. Vitup d3 sadrži optimalnu dozu vitamina D3, vitamin D3 doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju dece i normalnoj funkciji imunog sistema kod dece.Sastav: Vitamin D..
Cena: 
515,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: 2021

VITUP D3 PLUS DHA

Vitup d3 plus dha je dodatak ishrani namenjen za odojčad od 8. dana od rođenja i  za malu decu, za normalno funkcionisanje imunog sistema kod dece. Vitup d3 plus dha predstavlja dopunski izvor vitamina D3 i dokozaheksaenske kiseline DHA – omega 3 masne kiseline.Vitamin D3 doprinosi normaln..
Cena: 
907,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: 2021

VITUP D3 PLUS K1 KAPSULE

Vitup d3 plus k1 kapsule je dodatak ishrani namenjen je deci od 8.dana života do navršena 3 meseca za normalno funkcionisanje imunog sistema kod dece.  Vitup d3 plus k1 kapsule sadrže kombinaciju vitamina D3 i K1 u optimalnoj dozi. Vitamin K1 je neophodan za normalnu koagulaciju krvi.Vitamin D3..
Cena: 
565,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: BR-2692

OLIGOVIT ZA TRUDNICE FILM TABLETE

DEJSTVO: Oligovit® za trudnice, film tablete je dijetetski proizvod namenjen trudnicama i ženama u periodu posle porođaja i tokom dojenja. U toku trudnoće, periodu posle porođaja i u vreme laktacije znatno su povećane potrebe za vitaminima i mineralima, jer organizam trudnice mora da zadovolji ..
Cena: 
920,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: BR-2007

BEVIPLEX N DRAŽEJE

DEJSTVO: Upotrebom BEVIPLEX N granula podmiruju se dnevne potrebe organizma zavitaminima B grupe i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Posebno..
Cena: 
285,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: BR-2008

BEVIPLEX N GRANULE

DEJSTVO: Upotrebom BEVIPLEX N granula podmiruju se dnevne potrebe organizma za vitaminima B grupe i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Posebn..
Cena: 
570,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: 2025

BEVIPLEX NEURO

Beviplex NEURO je suplement koji se preporučuje za pacijente koji pate od neuropatije, dijabetesne polineutropatija, bola u lumbalnom delu kičme i neuralgija. Beviplex NEURO je saaAlfa - lipoinskom kiselinom, urdin-fosfatom, citidin-fosfatom i vitaminima B grupe. Delovanje:nervni sistempsihološke fu..
Cena: 
1.338,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: BR-2009

BIBILIBI ČAJ

DEJSTVO: BIBILIBI čaj za bebe koristi se za ublažavanje stomačnih grčeva i nadimanja.AKTIVNI SASTOJCI: Ekstrakt kima i komorača, opuštaju mišiće creva i podstiču odstranjivanje gasova iz digestivnog trakta.NAČIN PRIMENE: Sadržaj kesice rastvoriti u 100ml prethodno prokuvane ..
Cena: 
199,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: 2025

CHYMORAL S

Chymoral S, gastrorezistentne kapsule su dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor proteolitičkih enzima (tripsin, himotripsin i serapeptaza).Dejstvo:Pomaže kod:upalnih stanjaotoka i podlivapovredanakon operativnih zahvatasinuzitisa, bronhitisaNačin upotrebe:Odrasli: 1 do 2 kapsule dnevno, bez ..
Cena: 
1.253,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: BR-2152

DIGESTAL TABLETE

Digestal sadrži enzime pankreasa neophodne za varenje belančevina, masti i ugljenih hidrata, sastojaka svakodnevne ishrane. Žuč pomaže u procesu emulgovanja masti čime olakšava njihovo varenje. Gastrorezistentne tablete su obložene acidorezistentnim omotačem, koji ostaje nerazložen u kiseloj ..
Cena: 
750,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: 020220211755

FLONIVIN BABY ORALNA SUSPENZIJA

FLONIVIN BABYFlonivin® baby je medicinsko sredstvo namenjeno za lečenje: dispeptičnih poremećaja, gastroenteričnog meteorizma, aerofagije i kolika kod odojčadi, dece i odraslih.U pitanju je oralna suspenzija za trenutnu upotrebu koju čine:• 1 bočica od 20 ml sa kapaljkom sa poklopcem koja sadrž..
Cena: 
897,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 44 (3 strana)