APOTEKAONLINE
Korpa

Organi za varenje, probava, dijareja

Organi za varenje, probava, dijareja kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs  sadrži dijetetske suplemente u vidu vitamina, minerala i enzima koji pomažu usled slabijeg varenja, gorušice, usporene probave i ostalih zdravstvenih problema digestivnog sistema.

Sistem organa za varenje se sastoji iz niza uzastopnih delova u kojima se odvijaju pojedine faze varenja i apsorpcije. Sačinjavaju ga: usna duplja, zubi, jezik, ždrelo, jednjak, želudac, jetra, žučna kesa, pankreas, tanko crevo, debelo crevo.


Brend: MEDICO DOMUS Šifra proizvoda: BR-56416541

MEDICOBIOTIC KAPSULE

Medicobiotic je visokoefikasni probiotik. Sadrži optimalnu kombinaciju probiotskog kvasca saccharomyces boulardii i probiotskih kultura Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium longum. Medicobiotic se preporučuje kod dijareje i nadutosti, osobama izloženim stresnom načinu..
Cena: 
408,00 RSD
Brend: MEDICO DOMUS Šifra proizvoda: 20161485

R-BIAN

R-BIANOpis proizvoda:Doprinosi ublažavanju simptoma nervoznih creva, nadutosti, gasova i grčeva u stomaku20 milijardi probiotskih kulturaLactobacillus plantarumActazin20 kapsula 1 kapsula dnevnoActazinPoboljšava varenje proteina Prebiotska funkci..
Cena: 
1.000,00 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0257

CALIVITA VITAL 0 TABLETE

CALIVITA VITAL 0 TABLETELjudi sa krvnom grupom tipa 0 koja je evolutivno najstarija, najbolje su se prilagodili konzumaciji mesa. Na taj način najlakše zadovoljavaju potrebe tela za gvožđem, ali im je potrebna suplementacija određenih vrsta vitamina B. Naš preparat pod imenom Vital..
Cena: 
4.798,80 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0256

CALIVITA VITAL A TABLETE

CALIVITA VITAL A TABLETEMultivitaminsko mineralni priozvod s dodatkom lekovitog bilja posebno koncipiran za osobe s krvnom grupom A. Proizvodi Vital predstavljaju efikasnu multivitaminsko - mineralnu formulu obogaćenu biljem.Krvna grupa A je nastala pre oko 15 – 25 hiljada godina ..
Cena: 
4.798,80 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0285

CALIVITA VITAL AB TABLETE

CALIVITA VITAL AB TABLETEMultivitaminsko mineralni priozvod s dodatkom lekovitog biljaposebno koncipiran za osobe s krvnom grupom AB.Evolutivno najmlađa krvna grupa je kombinacija krvnih grupa A i B. Odgovarajuća dijeta za ovu krvnu grupu je mešovita, ali konzumiranje povrća..
Cena: 
4.798,80 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0284

CALIVITA VITAL B TABLETE

CALIVITA VITAL B TABLETEMultivitaminsko mineralni priozvod s dodatkom lekovitog bilja ,posebno koncipiran za osobe s krvnom grupom B.Krvna grupa B je nastala tokom migracija ljudske populacije tokom prilagođavanja promenjivim klimatskim uslovima. Njihova ishrana je tipično me&scaro..
Cena: 
4.798,80 RSD
Brend: PHARMA S Šifra proizvoda: 20160529

FLORIOTIC DAILY KAPSULE

FLORIOTIC DAILY KAPSULEOpis proizvoda:FLORIOTIC Daily sadrži čak 2 milijarde dobrih bakterija u samo jednoj kapsuli kao i inulin, kao hranu za dobre bakterije.Delovanje: Živi sojevi probiotskih bakterija obnavljaju i održavaju ravnotežu gastrointestinalne mikroflore, dok je pr..
Cena: 
540,00 RSD
Brend: PLUS PHARMACEUTICALS Šifra proizvoda: 860617651699

GASTRO TIN BILJNE KAPI

GASTRO TIN BILJNE KAPIOpis proizvoda:Dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja, bez veštačkih boja, konzervanasa i hormona.Namena proizvoda:- za normalno funkcionisanje digestivnog sistema - kod gubitka apetita - za probleme sa varenjem (nadimanje, mučnina, gorušica) -..
Cena: 
620,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 40000805

HARMONY REHYDROSAL

RehydrosalOpis proizvoda:Rehydrosal je namenjen za pripremu rastvora koji se koristi kod lake i srednje teške dehidracije organizma usled dijareje, opekotina i povraćanja. Preporučuje se u prevenciji dehidracije i održavanju hidracije kod odojčadi, dece i odraslih i u svim drugim stanjima..
Cena: 
1.410,00 RSD
Brend: PHARMA S Šifra proizvoda: 20160519

HELICOBALANS KAPSULE

HELICOBALANS KAPSULEOpis proizvoda:Helicobalans je jedinstveni 2 u 1 koncept, kao pomoć u eradikaciji Helicobacter pylori i u obnovi crevne mikrobiote koja je dovedena u disbalans.Delovanje: Za prirodno lečenje gastritisa uzrokovanog infekcijom Helicobacter pylori Kao pomoć u konvencional..
Cena: 
1.155,00 RSD
Brend: LIFE LINE Šifra proizvoda: 20161225

LIFE LINE GASTROBALANS

LIFE LINE GASTROBALANSOpis proizvoda:Gastrobalans regeneriše crevnu floru i pomaže u regulaciji probavnih smetnji kao što su dijareja, nadutost, zatvor i dispepsija.Korisne bakterije se normalno nalaze u tankom i debelom crevu. One održavaju kiselo-baznu ravnotežu potrebnu za nor..
Cena: 
593,00 RSD
Brend: PHARMA SWISS Šifra proizvoda: 081220221

SIMEGAS TABLETE 30 KOM

Simegas je medicinsko sredstvo koje pomaže u ublažavanju simptoma povezanih sa nadutošću i flatulencijom usled nagomilavanja gasova. Simegas smanjuje grčeve i bolove i sprečava stvaranje gasova i nadutosti.Sastav:Simetikon – sredstvo protiv stvaranja hehurića gasa 50 mgAktivni ugalj – apsorbujuće de..
Cena: 
810,00 RSD
Brend: PHARMA SWISS Šifra proizvoda: 081220222

SIMELAX KESICE 10 KOM

Simelax se primenjuje kod hroničnog zatvora, a posebno u slučajevima kada je povezan sa prekomernim stvaranjem gastrointestinalnog gasa i nadutošću.Sastav:Simetikon – sredstvo protiv stvaranja mehurića gasa, deluje na absorpciju gastrointestinalnog gasa koji je povezan sa zatvorom - 100 mgMakrogol 4..
Cena: 
1.080,00 RSD
Brend: PHARMA SWISS Šifra proizvoda: 2016

SMECTA GO

SMECTA GOOpis proizvoda:Protiv dijareje, zaustavlja i leči!Osnovna komponenta SmectaGo je diosmektit, prirodna glina koja pomaže u zaustavljanju i terapiji dijareje i ublažava bol u abdomenu.Dokazano je da:• Vezuje toksine i mikroorganizme i pomaže u njihovom uklanjanju iz Vaše..
Cena: 
690,00 RSD
Brend: 7NUTRITION Šifra proizvoda: 2025

7NUTRITION L-GLUTATHION

L-Glutathion je najmoćniji antioksidans u organizmu. Prisutan je u svakoj ćeliji i bitan je za eliminaciju slobodnih radikala. Razlikuje se od ostalih antioksidanasa po tome što je intercelularan, čime brže ispoljava svoje pozitivne efekte na organizam.  Kako je apsorpcija L-glutathiona jako mala ka..
Cena: 
4.320,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 300 (20 strana)