APOTEKAONLINE
Korpa

ROSSMAX

Rossmax, lider na globalnom tržištu zdravstvene zaštite, posvećen je razvoju i isporuci vrhunskih proizvoda i rešenja sa vrhunskim tehnologijama na vrhunskom nivou kvaliteta.
Poslovna polja su PREVENCIJA, MONITORING, TERAPIJA. Portfolio proizvoda i usluga sastoji se od zdravstvenih proizvoda iz oblasti hipertenzije, respiratorne nege, upravljanja glukozom u krvi, upravljanja vrućicom, fitnesa, gojaznosti, terapije vrućim i bolnim lečenjem, zarastanja rana, kao i poremećaja spavanja. Svi proizvodi se distribuiraju u više od 90 zemalja i klinički su potvrđeni i odobreni na osnovu najnovijih standarda kvaliteta. Sa jedinom potpuno integrisanom fabrikom u industriji, Rossmax je veoma ponosan na svoje proizvodne mogućnosti svetske klase i kontrolu procesa do kraja. Od pionirskog istraživanja i razvoja proizvoda do visoko efikasne proizvodnje, isporuke i logistike, operativna izvrsnost je presudan ključ uspeha.
Interne i lokalne validacije, kao i dokazi priznatih institucija (kao što su BHS - Britansko društvo za hipertenziju, ESH - Evropsko društvo za hipertenziju) potvrđuju tačnost, sigurnost, stabilnost, pouzdanost i visoke performanse čitavog asortimana proizvoda. Rossmak aparati za merenje krvnog pritiska mogu se u potpunosti preporučiti za primenu i kod trudne populacije.
U Rossmaxu prodaja je samo prvi korak, ali ne i poslednji. Pružanjem odličnih usluga nakon prodaje posvećeni smo izgradnji dugoročnih odnosa.
Tokom poslednjih decenija Rossmax je razvio dinamičan globalni koncept posle prodaje koji se sastoji od tehnika prodaje, naknadnih kontakata i rukovanja žalbama. Kroz obrazovanje i redovne povratne informacije, kvalitet svakog procesa dostigao je veoma visok nivo.

Brend: ROSSMAX Šifra proizvoda: CH155F

APARAT ZA MERENJE KRVNOG PRITISKA ROSSMAX CH155f

ROSSMAX CH155fOtkrivanje pokretaPrava nejasna tehnologijaOznaka rizika od hipertenzijeNepravilno otkrivanje otkucaja srca (IHB)Prosek za poslednja tri čitanja90 sećanjaAutomatski rad jednim dodiromPatentirana univerzalna manžetna bez kontejneraREAL FUZZY TECHNOLOGYReal Fuzzy Technology određuje i..
Cena: 
5.400,00 RSD
Brend: ROSSMAX Šifra proizvoda: 2025

AUTOMATSKI APARAT ZA MERENJE KRVNOG PRITISKA Z1

Rossmax merač krvnog pritiska zadovoljava kriterijume Evropskog društva za hipertenziju ostvarivši sve preduvete. Ovaj uređaj je u skladu s predodređenim standardom koji je postavilo Udruženje za unapeđenje medicinskih instrumenata (AAMI/ANSI/ISO 81060-2).Detektor pokreta pomaže u podsećanju korisni..
Cena: 
6.225,00 RSD
Brend: ROSSMAX Šifra proizvoda: 0504po2226

BESKONTAKTNI TOPLOMER HA 500

Detaljan opisROSSMAX HA 500 infracrveni toplomer za beskontaktno merenje temperature koristi infracrveni detektor za detektovanje telesne temperature sa površine slepoočnice kod odraslih i dece u kućnim uslovima. Ovaj termometar može takođe detektovati temperature prostorije, kao i temperat..
Cena: 
6.471,00 RSD
Brend: ROSSMAX Šifra proizvoda: 0504po2317

KOMPRESORSKI INHALATOR NE 100

Inhalator za decu i odrasle namijenjen inhalaciji donjih disajnih puteva (pluća). Snažan klipni kompresor. Izuzetno jednostavna upotreba. Posuda za lek 2u1 omogućuje lako čišćenje I rasklapanje·         MMAD ≤ 2,6 µm·     ..
Cena: 
4.549,00 RSD
Brend: ROSSMAX Šifra proizvoda: 0504po2253

KOMPRESORSKI INHALATOR NI60 QUTIE SUPER MINI

Dizajnirani za decu Patentirani podesivi ventil s lakoćom daje lekove različitih stepena viskoznosti u skladu sa potrebama I stanjem svakog pacijenta. Naša tehnologija podesivog ventila omogućuje korisnicima podešavanje različitih intenziteta raspršavanja I inhalacije u rasponu od 0..
Cena: 
5.699,00 RSD
Brend: ROSSMAX Šifra proizvoda: rossx1

MERAČ KRVNOG PRITISKA ROSSMAX X1

ROSSMAX X1Profesionalni, tehnološko unapređen automatski merač krvnog pritiska za nadlakticu, koji nije samo merač već ozbiljan medicinski aparat.Detekcija pokretaDetekcija manžetne (CD)Indikator rizika od hipertenzijeDetekcija nepravilnog srčanog ritma (IHB)Prikazivanje zadnjeg memorisanja merenj..
Cena: 
6.723,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)