APOTEKAONLINE
Korpa

Alergije

Alergije su postale sve češći problem modernog doba. Razni faktori poput zagađenja vazduha, nezdrave ishrane, stresa i nedostatka fizičke aktivnosti mogu da dovedu do pojave alergijskih reakcija kod ljudi. Gotovo da nema osobe koja bar jednom nije imala neku vrstu alergijske reakcije, bilo da se radi o iritaciji kože, kijanju ili otežanom disanju. Zbog toga je važno da naše telo bude zaštićeno na najbolji mogući način.

U našoj kategoriji alergija, pronaći ćete sve što vam je potrebno da se izborite sa ovim problemom. U ponudi imamo najkvalitetnije proizvode za zaštitu od alergena, kao i najefikasnije lekove za ublažavanje simptoma. U ponudi imamo, preparate koji se piju i preparate za sluzokožu nosa.

Svi naši proizvodi su testirani i odobreni od strane stručnjaka, a napravljeni su od najkvalitetnijih materijala.

Kod nas ćete naći sve što vam je potrebno kako biste se izborili sa alergijskim reakcijama i uživali u životu bez briga. Naš cilj je da vam omogućimo da živite život bez ograničenja i da se zaštitite od alergena koji vas okružuju.

Kakve sve alergije postoje?

Postoji veliki broj različitih alergija koje mogu uticati na naše zdravlje. Ove alergije mogu biti izazvane različitim faktorima, uključujući hranu, kućnu prašinu, polen, životinjsku dlaku, lekove, ubode insekata i još mnogo toga. Neke od najčešćih alergija uključuju:

Alergiju na polen - ova alergija se javlja tokom proleća i leta i može biti uzrokovana polenom drveća, trava ili korova. Simptomi uključuju kijanje, curenje iz nosa, svrab u grlu i očima, kao i kašalj.

Alergiju na hranu - ova alergija se javlja kada imunološki sistem prepozna određenu hranu kao strano telo i počne da ga napada. Simptomi uključuju otečenje usana, jezika ili grla, osip po koži, mučninu, povraćanje i proliv.

Alergiju na kućnu prašinu - ova alergija se javlja kada udišemo čestice prašine koje se nalaze u našem domu. Simptomi uključuju kijanje, curenje iz nosa, svrab u grlu i očima, kao i astmu.

Alergiju na životinjsku dlaku - ova alergija se javlja kada dođemo u kontakt sa kožom, dlakama ili pljuvačkom kućnih ljubimaca. Simptomi uključuju kijanje, curenje iz nosa, svrab u grlu i očima, kao i astmu.

Alergiju na lekove - ova alergija se javlja kada imunološki sistem reaguje na određene lekove. Simptomi uključuju osip po koži, oticanje usana, jezika ili grla, kao i teškoće u disanju.

Budite sigurni da ćete u našoj kategoriji pronaći sve što vam je potrebno za zaštitu od alergena, kao i najefikasnije lekove za ublažavanje simptoma.

Brend: 7NUTRITION Šifra proizvoda: 2025

7NUTRITION QUERCETIN

Quercetin iz cveta japanskog bagrema  na vrlo efikasan način smanjuje simptome alergija i napada astme. Ukoliko se sa konzumiranjem kvarcetina počne na vreme, on može potpuno sprečiti pojavu alergijske reakcije.Quercetin je hidrosolubilan bioflavonoid koji pokazuje jaku antioksidantnu i antiinflamat..
Cena: 
3.148,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: 2025

GALENIKA PANTENOL SPREJ 10%

Novi PANTENOL sprej sa alantoinom za negu suve kože i kose kao i posle sunčanja.PANTENOL sprej 10% je namenjen za:negu zdrave i osetljive koženegu iritirane i suve koženegu kosenegu kože posle sunčanjaDejstvo:Dekspantenol, aktivan princip PANTENOL rastvora, pretvara se u organizmu u pantotensku kise..
Cena: 
570,00 RSD
Brend: 7NUTRITION Šifra proizvoda: 2025

7NUTRITION VITAMIN C

Vitamin C je svakako suplement koji je najpopularniji. Bilo da je u pitanju prehlada, grip ili neko hronično oboljenje, vitamin C je uvek dobar izbor! Pakovanje od 90 vege kapsula obezbediće vitalnost vašeg organizma puna 3 meseca. Delovanje:Vitamin C učestvuje u ključnim metaboličkim procesima koji..
Cena: 
1.206,00 RSD
Brend: HEALTH AID Šifra proizvoda: 20161246

ALLERGFORTE TABLETE

ALLERGFORTE TABLETEOpis proizvoda:Allergforte® tablete su jedinstvena kombinacija vitamina, mikroelemenata i biljnih ekstrakata sa dokazanimantiin amatornim, antioksidantnim, antialergijskim i imunomodulatornim dejstvom koji daju sinergisticku imunološkupodršku..
Cena: 
3.130,00 RSD
Brend: M.E.V. FELLER Šifra proizvoda: 202124041537

BETA CD GLUKAN TABLETE - M. E. V. FELLER

BETA CD GLUKANTokom cele godine nerijetko se susrećemo s raznim oblicima virusnih i bakterijskih infekcija, a u posednje vreme su se prema učestalosti u tu grupusvrstale i alergijske bolesti koje više nisu usko vezane za određenu sezonu ili područje. Uzrok svega često je smanjen imunosni odgovor o ..
Cena: 
2.560,00 RSD
Brend: CONSEKO PHARM Šifra proizvoda: 20160130

FITOMEL 7 GEL

Fitomel 7 gel, 80 mlAlergije – Akne – Ujedi insekata - OpekotineFitomel 7 gel predstvalja efikasnu kombinaciju 7 prirodnih sastojaka u gel podlozi koji smiruju svrab, crvenilo i bolnu nadraženost kože u stanjima kao što su: alergije, akne, ujedi insekata, opekotine.&nb..
Cena: 
399,00 RSD
Brend: CONSEKO PHARM Šifra proizvoda: 20160791

FITOMEL 7 JUNIOR GEL

  Fitomel 7 junior gel, 80 mlOpis proizvoda:Fitomel 7 junior gel sadrži 7 prirodnih sastojaka u gel podlozi koji smiruju svrab, crvenilo i nadraženost kože nakon alergijskih reakcija, kod ovčijih boginja, ujeda insekta ili žarenja koprivom, opekotina na sunce ili malih kućn..
Cena: 
399,00 RSD
Brend: RAZNO Šifra proizvoda: BR-2281

GD - POLY KAPSULE

Immuno GD-poly pomaže kod: -  Alergija -  Infekcija -  Oštećenja jetreSPREČAVANjE ALERGIJA:Svi koji pate od alergija znaju koliko ona može biti naporna i neprijatna: uporno kijanje u napadima, suzenje i svrab očiju, curenje i svrab nosa, začepljen nos, uporan suvi ka&scaron..
Cena: 
2.250,00 RSD
Brend: NATURA FARMA Šifra proizvoda: 20160600

IMMUNO G KAPSULE

IMMUNO G KAPSULEOpsi proizvoda:Immuno-G je prirodni preparat koji se dobija iz 8 odabranih slojeva medicinske gljive Ganoderma lucidum, uzgajane u laboratorijskim uslovima u Evropskoj uniji. Način uzgoja, sakupljanja materijala i proizvodnje garantuje optimalan sadržaj aktivnih sup..
Cena: 
0,00 RSD
Brend: INNVENTA PHARM Šifra proizvoda: 20161176

INNVENTA RHINOSINN

RHINOSINN® se koristi za ublažavanje zapušenosti nosa i curenja iz nosa, kao i za sprečavanje rinitisa i infekcija respiratornog trakta.RHINOSINN® predstavlja izotonični rastvor za nos u spreju, medicinsko sredstvo I klase.Sastav: RHINOSINN® sadrži aktivne principe ulja eukaliptusa, ulja nane, ulj..
Cena: 
719,00 RSD
Brend: RAZNO Šifra proizvoda: BR-2540

LECTRANAL ACUTE KAPSULE

PRIRODNO REŠENJE ZA UBLAŽAVANJE ALERGIJSKIH REAKCIJALectranal predstavlja inovativni pristup u rešavanju alergijskih simptoma na prirodan način, vrlo delotvorno i bez uspavljujućeg dejstva. Lectranal usmerava odgovor imunog sistema prema eliminaciji alergena bez pojave alergijskih si..
Cena: 
720,00 RSD
Brend: RAZNO Šifra proizvoda: 2021

LERTAL TABLETE

Lertal tablete su prirodni, dijetetski preparat koji se koristi u terapiji alergijskog rinitisa, konjunktivitisa i smanjuju alergijsku simptomatologiju.U svom sastavu imaju: KvercetinVitamin D3 i suvi ekstrakt crne koprive (Perilla frutescens B.)Kvercetin, biljni flavonoid, deluje tako što stabilizu..
Cena: 
959,00 RSD
Brend: PHARMALIFE Šifra proizvoda: 25483010

NASALEZE ALLERGY

 Prirodna zaštita od alergena iz vazduha (polen,prašina,grinje,životinjske dlake)za decu od 18 meseci  i odrasle!NASALEZE ALLERGY-PRIRODNI ŠTIT OD ALERGIJA ZA CELU PORODICU !!!Nasaleze allergy  sprej za nos sadrži prirodnu, inertnu, praškastu celulozu..
Cena: 
1.073,00 RSD
Brend: HIMALAYA Šifra proizvoda: BR-545499999000

SEPTILIN TABLETE

Dijetetski suplement koji poseduje imunomodulatorne i protivzapaljenske osobine čime se potencira i jača nespecifični imuni odgovor organizma. Veoma je efikasan u suzbijanju simptoma polenske alergije.Delovanje: Septilin ima imunomodulatorna i antiinflamatorna svojstva, koja potenciraju nespecifič..
Cena: 
1.225,00 RSD
Brend: TERRANOVA Šifra proizvoda: 161220201034

TERRANOVA QUERCETIN NETTLE COMPLEX

TERRANOVA QUERCETIN NETTLE COMPLEXListovi koprive ili bioaktivne komponente prisutne u njenim žarnim dlakama umanjuju inflamatorni odgovor, sekreciju histamina i deluju na isti način kao i sintetski antihistaminici ali bez neželjenih efekata.Kvercetin je flavonoid čije je antiinflamatorno svojstvo ..
Cena: 
4.062,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 107 (8 strana)