APOTEKAONLINE
Korpa

MICROLIFE

Microlife je lider na svetskom tržištu u razvoju i proizvodnji medicinske dijagnostičke opreme - za upotrebu kod kuće i u zdravstvenim ustanovama.
Microlife je vodeći svetski proizvođač termometara. Kompanija je takođe jedan od lidera na svetskom tržištu u razvoju i proizvodnji medicinske dijagnostičke opreme - za upotrebu kod kuće i u zdravstvenim ustanovama. Monitori krvnog pritiska, digitalni termometri, uređaji za merenje astme i fleksibilni toplotni jastučići neki su od naših osnovnih proizvoda.
Naša vizija
Naši proizvodi i usluge dizajnirani su da omoguće ljudima da nadgledaju i poboljšaju sopstveno zdravlje. Microlife je prva kompanija koja je uvela digitalni termometar bez žive. Nastavili smo tim putem: naši proizvodi su bez štetnih materija po životnu sredinu.
Naš vodeći princip
Kvalitet života je merljiv - za decu i odrasle. Mi to znamo. Naši uređaji pružaju vam informacije potrebne za vaše zdravlje. Tako možete ostati nezavisni i optimizovati svoj životni stil.
Težimo najvišem kvalitetu, preciznosti i pouzdanosti.
Razvijamo tehnologije u korist vašeg zdravlja.
Mi definišemo standarde kvaliteta koji su visoki kao i za profesionalne primene.
Želimo da budemo uz ljude tokom njihovog života.
Naši medicinski uređaji su odobreni za bolničku upotrebu i garantuju najviši nivo sigurnosti. Robusni su i jednostavni za upotrebu. Bilo da se radi o vrućici, krvnom pritisku, astmi, upravljanju težinom ili fleksibilnim jastučićima za grejanje, naša tehnologija nudi precizna i pouzdana rešenja.

Brend: MICROLIFE Šifra proizvoda: BR-561888666

ANEROIDNI APARAT ZA MERENJE KRVNOG PRITISKA BP AG1-20

  Manometarski merač velike preciznosti Profesionalna manžetna prečnika do 32 cm Stetoskop Torbica za čuvanje aparata Garantni rok 2 godineDimenzije: 175 x 70 x 103 mmTežina: 450 g..
Cena: 
2.920,00 RSD
Brend: MICROLIFE Šifra proizvoda: BR-561515154

APARAT ZA MERENJE KRVNOG PRITISKA SA DETEKTOROM ATRIJALNE FIBRILACIJE BP A200 AFIB

 Najnovija svetska tehnologija Merenje  krvnog  pritiska  i pulsa Detektor atrijalne fibrilacije ( specifična srčana aritmija) Klinički ispitan, ocenjen najvišom ocenom za preciznost (A/A), prema BHS protokolu Veliki, pregledan ekran (XL veličina) Univerza..
Cena: 
8.365,00 RSD
Brend: MICROLIFE Šifra proizvoda: 2503ce1812

APARAT ZA MERENJE PRITISKA MICROLIFE BP 3AG1

Osnovne karakteristikeAparat za merenje krvnog pritiska za nadlakticu BP 3AG1 omogućava precizno i komforno merenje krvnog pritiska kod kuće. Poseduje 30 memorijskih mesta i opremljen je PAD tehnologijom – ranom detekcijom srčanih aritmija. Specifikacija merača za krvni pritisak Microlife BP 3A..
Cena: 
5.950,00 RSD
Brend: MICROLIFE Šifra proizvoda: 2503ce1744

APARAT ZA MERENJE PRITISKA MICROLIFE BP A2 CLASSIC

Osnovne karakteristike Aparat za krvni pritisak za nadlakticu BP A2 Classic omogućava precizno i komforno merenje krvnog pritiska kod kuće. Poseduje 30 memorijskih mesta i opremljen je PAD tehnologijom – ranom detekcijom srčanih aritmija.  Specifikacija merača za priti..
Cena: 
5.700,00 RSD
Brend: MICROLIFE Šifra proizvoda: 2303ut2057

APARAT ZA MERENJE PRITISKA MICROLIFE BP A3 PLUS

Osnovne karakteristikeAparat za merenje pritiska, za nadlakticu Microlife BP A3 Plus omogućava komforno i precizno merenje krvnog pritiska i pulsa. Poseduje naprednu PAD tehnologiju – koja pomaže u ranoj detekciji srčanih aritmija.MAM TEHNOLOGIJA 3 uzastopna merenja krvnog pritiska, po prep..
Cena: 
7.400,00 RSD
Brend: MICROLIFE Šifra proizvoda: 2303ut2033

APARAT ZA MERENJE PRITISKA MICROLIFE BP A6 BT

Aparat za merenje krvnog pritiska Microlife BP A6 BT, detektuje atrijalnu fibrilaciju, faktor rizika za nastanak moždanog udara posredstvom AFIB tehnologije. ADAPTER GRATIS. Merenje krvnog pritiska i pulsaMAM Tehnologija koja omogućava da se vrše automatski tri merenja, a a..
Cena: 
7.650,00 RSD
Brend: MICROLIFE Šifra proizvoda: 2303ut2044

APARAT ZA MERENJE PRITISKA MICROLIFE BP B2 BASIC

Aparat za merenje pritiska microlife bp b2 basic omogućava komforno i precizno kućno merenje krvnog pritiska. Poseduje 30 memorijskih mesta i opremljen je PAD tehnologijom – ranom detekcijom srčanih aritmija.Karakteristike:Automatski merač krvnog pritiska, za nadlakticuPoseduje PAD tehnologiju za ra..
Cena: 
6.550,00 RSD
Brend: MICROLIFE Šifra proizvoda: 2303ut2004

APARAT ZA MERENJE PRITISKA MICROLIFE BP B3 AFIB

Osnovne karakteristike Merač krvnog pritiska BP B3 AFIB švajcarskog proizvođača Microlife, poseduje jedinstvenu AFIB tehnologiju koja omogućava detekciju atrijalne fibrilacije pri merenju krvnog pritiska u kućnim uslovima. BP B3 AFIB je klinički validiran za različite grupe pacije..
Cena: 
7.850,00 RSD
Brend: MICROLIFE Šifra proizvoda: 2503ce1753

APARAT ZA MERENJE PRITISKA MICROLIFE BP N2 EASY

Osnovne karakteristikeMicrolife BP N2 Easy je visoko precizan polu-automatski aparat za merenje pritiska za nadlakticu. Zahteva samo dve baterije koje omogućavaju dugotrajnu upotrebu. Vrlo jednostavno se koristi, sa samo jednim dugmetom i omogućava detekciju potencijalnih srčanih aritmija to..
Cena: 
4.550,00 RSD
Brend: MICROLIFE Šifra proizvoda: BR-56177151999

AUTOMATSKI APARAT ZA MERENJE KRVNOG PRITISKA BP W1- ZA RUČNI ZGLOB

Microlife BP W1 BasicOpis proizvoda:Automatski aparat za merenje krvnog pritiska, za ručni zglobDetaljan opis artikla:Merenje krvnog pritiska i pulsa PAD detektor aritmije Klinički ispitan LED indikator položaja ruke Gentle+ tehnologija 60 memorijskih mesta Dimenzije..
Cena: 
4.950,00 RSD
Brend: MICROLIFE Šifra proizvoda: BR-5617299

AUTOMATSKI APARAT ZA MERENJE KRVNOG PRITISKA BP3 AG1- ZA NADLAKTICU

Merenje krvnog pritiska i pulsa Pregledan ekran Klinički ispitan, ocenjen najvišom ocenom za preciznost (A/A), prema BHS protokolu Garantni rok 3 godineDimenzije: 109 x 134 x 54 mmTežina: 363 g..
Cena: 
5.594,00 RSD
Brend: MICROLIFE Šifra proizvoda: UFR106

BESKONTAKTNI TERMOMETAR ALPHAMED UFR106

ALPHAMED UFR106Beskontaktni, infracrveni toplomer za čelo.Beskontaktni infracrveni toplomer Alphamed UFR106 predstavlja celovito rešenje za precizno merenje temperature tela i prostora.Uputstvo za upotrebu:https://www.rbmedical.rs/pdf/beskontaktni-toplomer-ufr106-uputstvo.pdfSaveti za pravilnu upot..
Cena: 
6.850,00 RSD
Brend: MICROLIFE Šifra proizvoda: NC200

BESKONTAKTNI TERMOMETAR MICROLIFE NC 200

MICROLIFE NC 200Osnovne karakteristike:Beskontaktni toplomer Microlife NC 200 poseduje inovativnu infracrvenu tehnologiju koja omogućava merenje temperature bez kontakata sa objektom. Uređaj može automatski da obavi merenje, kada detektuje propisanu udaljenost od 5 cm. AUTOMATSKO MERENJE SA KON..
Cena: 
6.200,00 RSD
Brend: MICROLIFE Šifra proizvoda: NC400

BESKONTAKTNI TOPLOMER DIZAJNIRAN ZA DECU MICROLIFE NC 400

Osnovne karakteristikeBeskontaktni toplomer Microlife NC 400 omogućava precizno i neinvanzivno merenje telesne temperature. Dizajniran za decu, u obliku delfina omogućava prijatno merenje temperature najmlađih. Microlife NC 400 toplomer je pouzdan, precizan i lak za upotrebu.Specifikacija be..
Cena: 
5.650,00 RSD
Brend: MICROLIFE Šifra proizvoda: nc150

BEZKONTAKTNI TERMOMETAR ZA BEBE NC 150

Microlife termometar je visoko kvalitetan proizvod koji u sebi sadrži najnovije tehnologije i koji je testiran u skladu sa međunarodnim standarima. Sa svojom jedinstvenom tehnologijom, termometar pri svakom merenju može dati stabilno merenje na koje ne utiče temperatura okoline. Svaki put kad se ukl..
Cena: 
5.799,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 31 (3 strana)