APOTEKAONLINE
Korpa

EVDERMIA

Evdermia je osnovana 2005. godine.
Uključuje Evdermia Dermacuticals koji je aktivan na polju dermatologije sa sopstvenom proizvodnjom inovativnih i naprednih dermatoloških formulacija koje pomažu i pružaju rešenja dermatologu kože; i Evdermia Healthcare u zdravstvenom sektoru pružajući visokokvalitetne medicinske uređaje, medicinske potrepštine i usluge kućne nege.
U Evdermiji gradimo odnose poverenja i sa lekarima i sa onima koji koriste naše proizvode.
Evdermijina dinamika rezultat je njenog značajnog položaja na grčkom tržištu i pomaže u postizanju svog primarnog cilja pružanjem visokokvalitetnih usluga i direktnom korisničkom uslugom.
Sa odgovornošću, Evdermia je posvećena nastavku značajnog doprinosa uslugama javnosti kroz apoteke, nastavljajući da inicira i stvara nove horizonte u poslovnom sektoru gde je aktivna u poboljšanju kvaliteta ljudskog života.

Brend: EVDERMIA Šifra proizvoda: ed-koz05

EVDERMIA - Ato krema

Efikasno doprinosi uspostavljanju fizičke ravnoteže kože.Sadrži aktivne supstance kao  što su:Defencil: hidrira i ublažava iritaciju kožeMikrosilver: antimikrobno , antibakterijsko , antiinflamatorno dejstvoHijaluronska kiselina , zinc pca : hidrirajuće i obnavljajuće dejstvoCeramide III, ..
Cena: 
2.100,00 RSD
Brend: EVDERMIA Šifra proizvoda: ed-koz04

EVDERMIA - Ato krema za telo

Krema za telo za poboljšanje izgleda kože sa snažnim hidratantnim, umirujućim, regenerativnim dejstvom.Sadrži aktivne sastojke kao što su:Defencil: hidrira i umiruje kožu od iritacijeHijaluronska kiselina, zinc pca: hidrirajuće i obnavljajuće dejstvoCeramid III: hidrirajuće i regenera..
Cena: 
2.520,00 RSD
Brend: EVDERMIA Šifra proizvoda: ed-akn02

EVDERMIA - Caladerm cleanser

Sadrži aktivne sastojke kao što su:Saw palmetto extract: Sprečava delovanje  enzima 5a reduktaze, neophodno za pretvaranje testosterona u dihidrotestosteron i kao rezultat toga smanjenje lučenja sebuma.Salicilna kiselina: Ima antimikrobno i keratolitičko dejstvoDermosoft dec..
Cena: 
1.400,00 RSD
Brend: EVDERMIA Šifra proizvoda: ed-akn04

EVDERMIA - Caladerm krema

Caladerm cream, u skladu sa svojstvima sastojaka koje sadrži, pogodna je za brzo i efikasno lečenje akni.Sadrži aktivne sastojke kao što su:MikrosilverAzelaična kiselinaSalicilna kiselinaBisabololPentavitinNanoxPanthenolAlantoinGlicerinVitamin EDejstvo:Anti-inflamatorna i anti-mikrobna: bori se..
Cena: 
2.100,00 RSD
Brend: EVDERMIA Šifra proizvoda: ed-akn01

EVDERMIA - Caladerm losion

Caladerm Lotion sa svojim sastojcima je idealan za masnu kožu i kožu sklonu aknama.Aktivni sastojci:Azelaična kiselina, Salicilna kiselina, Ekstrakt Testeraste palme,Ulje Eukaliptusa, ulje Čajevca, Nikotinamid,Unimoist U-125, Pantenol, Alantoin. Delovanje:Keratolitičko Smanjuje Sebum ..
Cena: 
1.890,00 RSD
Brend: EVDERMIA Šifra proizvoda: ed-akn05

EVDERMIA - Caladerm maska

Caladerm mask u skladu sa svojstvima sastojaka koje sadrži je izuzetno aktivna i efikasna za probleme masne kože sklone aknama i koži sa aknama.Može se koristiti zasebno ili u kombinaciji sa terapeutskim tretmanomSadrži aktivne sastoke kao što su:Salicilna kiselinaCinkov oksidEkstrakt kanadske vrbe ..
Cena: 
2.100,00 RSD
Brend: EVDERMIA Šifra proizvoda: ed-kos05

EVDERMIA - Ceramis šampon

Tonirajući šampon za suvu, oštećenu i normalnu kosu.Evdermia Ceramis Shampoon sadrži:Vitamin PPProvitamin B5KeramidiHidrolizovani keratinHidrolizovani pšenični proteinOligosaharidi od pšeničnog skrobaKoncentrat jogurtaFukogelFaktori regeneratoraDejstvo:HidratacionoHranljivostElastičnostObnavlja..
Cena: 
1.750,00 RSD
Brend: EVDERMIA Šifra proizvoda: ed-akn03

EVDERMIA - Palmetin krema

Protiv masnoće i simptoma akni.Sadrži aktivne sastojke kao što su:Saw palmettoPhytosphingosiniSebopessinaSalicilna kiselinaBisabololAllantoinkoenzim Q 10Zeleni čajKamilicaDejstvo:Smanjuje proizvodnju sebumaBori se protiv zapaljenja i crvenila kožeSprečava začepljenje trichosmigmatic sacSprečava razv..
Cena: 
2.100,00 RSD
Brend: EVDERMIA Šifra proizvoda: ed-kos02

EVDERMIA - Palmogen kapsule

Supliment za sprečavanje gubitka kose.Sastojci Palmogen Soft GelSaw Palmetto Berry ExtractGelatinGlycerinPurified WaterDoziranje:Uobičajena doza je od 320 mg ekstrakta (jedna kapsula soft gela) dnevno za šest meseci , što znači konstantno uzimanje na najmanje 85-95% (295 mg) masnih kiselina i 0.2-0...
Cena: 
3.050,00 RSD
Brend: EVDERMIA Šifra proizvoda: ed-kos03

EVDERMIA - Palmogen losion za kosu

Palmogen Hair Lotion je inovativan proizvod vrlo efikasan protiv gubitka kose.Evdermia Palmogen Hair Lotion sadrži biljne i prirodne supstance kao sto su:Ekstrakt Saw PalmettoCisteinMetioninJedinstvena formula sa :Biotin (vitamin H)NikotinamidAllantoinPanthenolHijaluronPalmogen hair lotion ..
Cena: 
2.100,00 RSD
Brend: EVDERMIA Šifra proizvoda: ed-kos01

EVDERMIA - Revolotion losion za negu vlasišta i kose

Revolotion Scalp & Hair Care losion za negu vlasišta i kose je inovativni proizvod koji kombinuje hidrataciju, tonik za kosu sa aktivnim sastojcima protiv starenja i za delotvorniju negu vlasišta i koseAktivni sastojci :Azelaična kiselina, Ekstrakt Saw Palmeto, Aminokiseline: toni..
Cena: 
2.520,00 RSD
Brend: EVDERMIA Šifra proizvoda: ed-kos04

EVDERMIA - Sandal šampon

Šampon za kontrolu masnoće kose za masnu kosu.Evdermia Sandal Shampoo sadrži:CisteinMetioninProvitamin 5Kompleks vtamina BEkstrakt katrana iz biljke Salix albaGingsengEkstrakt kopriveEkstrakt Sandalovog drvetaOmekšavajući faktori ekstrakta kamilicePanthenolFaktori regeneratoraDejstvo:Reguliše s..
Cena: 
1.750,00 RSD
Brend: EVDERMIA Šifra proizvoda: ed-koz02

EVDERMIA - SILKEN DNEVNA KREMA ZA LICE

Evdermia - silken dnevna krema za lice je hidratantna krema za sunčanje, pogodna za korišćenje tokom cele godine i pruža svilenkast izgled kože.Silken face day cream pruža dugatrajnu i konstantnu zaštitu, zahvaljujući njenoj izuzetnoj otpornosti na vodu i znoj. Hipoalergični proizvod lak za upo..
Cena: 
2.515,00 RSD
Brend: EVDERMIA Šifra proizvoda: ed-koz01

EVDERMIA - Silken Face BB krema

Krema za sunčanje – hidratantna tonirana krema za liceMože se koristiti tokom cele godineUVB SPF 30 UVA***Filteri za zaštitu od sunca:Silken Face BB cream sadrži kombinaciju savremenih filtera za zaštitu od sunca visoke fotostabilnosti , za dugotrajnu  zaštitu:Ethylhexyl Methoxycinnam..
Cena: 
2.850,00 RSD
Brend: EVDERMIA Šifra proizvoda: 2025

EVDERMIA - SILKEN NOĆNA KREMA ZA LICE

Evdermia Silken Face Night Cream Skin Booster je multifunkcionalna krema, sa inovativnim i modernim sastojcima, koja pokriva sve potrebe kože tokom noći.DELOVANJE :Protiv bora – Antioksidativno dejstvo.Zaštita prirodnog ciklusa melatonina.Povećanje proizvodnje hijalurona u koži.Štiti i poboljšava ..
Cena: 
3.965,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 16 (2 strana)