APOTEKAONLINE
Korpa

San i nesanica

San i nesanica kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži kompletnu ponudu dijetetskih suplemenata u vidu vitamina i minerala koji će poboljšati kvalitet vašeg sna.

San bez prekida je osnova zdravlja. Ali ti prekidi često pokvare noć i učine da jutro dočekamo umorni, nimalo spremni za dnevne obaveze. Ipak, možemo da se izborimo sa njima. Nesanica dolazi kao posledica otežanog padanja u san i lakog prekida sna.

San je izuzeto bitan faktor za bolje funkcionisanja celog organizma. Uz bolji san dolazi i bolje jutro i samim tim i Vi ćete se osećati bolje, produktivnije i srećnije.

Brend: VITAE Šifra proizvoda: 20201306

RECONNECT TABLETE

ReConnectDodatak ishrani koji sadrži koenzim Q10, koenzim E1 (NADH), serin i vitamin C.Doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema, normalnim psihološkim funkcijama, energetskom metabolizmu i smanjenju zamora i iscrpljenosti.Koenzim Q10 se smatra „skupljačem“ slobodnih radikala, deluje antioksid..
Cena: 
1.660,00 RSD
Brend: TG-FARM MEDICO Šifra proizvoda: 20160969

TG FARM RELAX TABLETE

RELAX TABLETE Opis proizvoda:Relax je potpuno prirodni preparat za smirenje na bazi valerijane, matičnjaka i hmelja, koji se preporučuje kod uznemirenosti, napetosti, razdražljivosti, zabrinutosti i poremećaja sna usled pojačane nervoze. Doprinosi potpunoj psihičkoj relaksaciji, deluje umir..
Cena: 
645,00 RSD
Brend: PLUS PHARMACEUTICALS Šifra proizvoda: 860617651736

NEURO TIN BILJNE KAPI

NEURO TIN BILJNE KAPIOpis proizvoda:Dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja, bez veštačkih boja, konzervanasa i hormona.Namena proizvoda:- kod nervne napetosti - kod stresa i uznemirenosti - kod nesanice i problema sa spavanjemNačin primene:: Kod blage nervne napetos..
Cena: 
620,00 RSD
Brend: 7NUTRITION Šifra proizvoda: 2025

7NUTRITION MAGNESIUM CITRATE

Magnesium citrate je organsko jedinjenje i ima  bolju apsorpciju nego neorganski oblici magnezijuma. Bolja apsorpcija i otpornost na kiselu sredinu digestivnog sistema su dve najvažnije prednosti citratnog oblika magnezijuma, koje dovode do velike efikasnosti magezijuma u održavanju normalne funkcij..
Cena: 
1.728,00 RSD
Brend: 7NUTRITION Šifra proizvoda: 2025

7NUTRITION MAGNESIUM TAURATE

Magnezijum taurat je novi oblik magnezijuma na tržištu koji ima odličnu apsorpciju i vrlo brzo ispoljava sve pozitivne efekte.  Magnezijum taurat je jedini oblik  koji ne dovodi do gastrointestinalnih smetnji i nema laksativni efekat. Magnezijum taurat najbolje deluje na kardiovaskularni sistem, pob..
Cena: 
2.113,00 RSD
Brend: ADRIEN GAGNON Šifra proizvoda: 20220019

ADRIEN GAGNON MELATONIN KAPSULE

Adrien Gagnon Melatonin kapsule su dodatak ishrani namenjen svima sa problemima sa spavanjem.Melatonin je hormon za regulaciju ciklusa spavanja koji se u telu prirodno proizvodi. Neravnoteža u izlučivanju melatonina izaziva probleme sa spavanjem.Delovanje:Melatonin može da popravi neuravnoteženi cik..
Cena: 
2.016,00 RSD
Brend: VITALIA FARM Šifra proizvoda: vitalia-13

BILJNE KAPI VALERIJANE

   BILJNE KAPI VALERIJANE(Valerianae tinctura) Biljne kapi valerijane imaju umirujuće i opuštajuće dejstvo. Povoljno deluju kod:-          Poremećaja sna-       ..
Cena: 
187,00 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: CV0223

CALIVITA MELATONIN KAPSULE

CALIVITA MELATONIN KAPSULEOpis proizvoda:Melatonin je hormon koji pomaže uspostavljanju uravnoteženih navika spavanja i mentalnoj mirnoći. Melatonin se povezuje i s boljim imunitetom, plodnošću, mladolikim izgledom, umnom svežinom. Tome se ne treba čuditi budući da su odmor i san neop..
Cena: 
4.329,60 RSD
Brend: CALIVITA Šifra proizvoda: FL0120

CALIVITA POLINESIAN NONI KAPSULE

CALIVITA POLINESIAN NONI KAPSULEOpis proizvoda:Uz polinežanski Noni đus, uživajte u blagotvornim efektima noni-ja u formi kapsula. Svaka kapsula sadrži 400 mg dragocenih aktivnih sastojaka. Morinda citrifolia (noni) je voćka odomaćena na ostrvima Polinezije, Tahitija i Havaja. Jedan..
Cena: 
5.534,40 RSD
Brend: RAZNO Šifra proizvoda: 2016

CHIROFOL 500 TABLETE

CHIROFOL 500 TABLETEOpis proizvoda:CHIROFOL 500 je dodatak ishrani na bazi D-hidro-inozitola, folne kiseline, vitamina B12 i mangana koji se koristi u slučajevima povećanih potreba za ovim hranjivim supstancama ili usled njihovog nedostatka u ishrani. D-hidro-inozitol se stvara u ljuds..
Cena: 
2.999,00 RSD
Brend: PHARMA S Šifra proizvoda: 20150518

DORMIRIN FORTE KAPSULE

  Delovanje: Dormirin forte je proizvod sa melatoninom koji omogućava  brže uspavljivanje i miran i kvalitetan san. Originalna formula, pored melatonina, sadrži i ekstrakte korena valerijane i lista matičnjaka, dobro poznate prirodne sastojke koji dodatno umiruju i..
Cena: 
840,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: 25041042

ERBE DELLA NOTTE KAPSULE

Erbe della notteDijetetski proizvod (dodatak ishrani) na bazi lekovitog bilja, vitamina B6i magnezijuma, namenjen svima koji imaju problema sa spavanjemi održavanjem sna tokom noći. Pravilnom upotrebom može da dovede do opuštanja i omogućava normalan san bez osećaja pospanosti n..
Cena: 
616,00 RSD
Brend: ANAFARM Šifra proizvoda: 20160591

KANTARION TABLETE

KANTARION TABLETEOpis proizoda:Preparat Kantarion sadrži suvi ekstrakt nadzemnog dela biljke kantarion. Kantarion se, pored tradicionalne primene, koristi za poboljšanje raspoloženja i ublažavanja poremećaja sna. Navedena dejstva potvrđena su brojnim istraživanjima.Način upotrebe:Odra..
Cena: 
690,00 RSD
Brend: ALTERNATIVA MEDICA Šifra proizvoda: 20161305

KAPI VALERIJANE

KAPI VALERIJANEOpis proizvoda:Kapi Valerijane predstavljaju 100% prirodni, organski proizvod na bazi ekstrakta organskg korena valerijane (Valerianae radix), organskim voćnim destilatom.Valerijan biljne kapi  sadrže iridoidne monoterpene – valepotrijate do 2%, etarsko ulje do 1%, al..
Cena: 
499,00 RSD
Brend: SINEFARM Šifra proizvoda: BR-52132

KAPI ZA UMIRENJE I PROTIV NESANICE

KAPI ZA SPAVANJE Tinctura insomniaSASTAV: Tinct. Angelicae Tinct. Chamomillae Tinct. Lavandulae Tinct. Valerianae Tinct. Lupuli Tinct. Majoranae Tinct. MelissaeDELOVANJE: Aktivni sastojci preparata deluju umirujuće kod stanja nervne napetosti, osećaja straha i poremećaja sna usled nervoze. Prepa..
Cena: 
237,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 71 (5 strana)