APOTEKAONLINE
Korpa

BULARDI

NAŠ MIKROBIOM - NASA PRICA 
Mikrobiom
Humani mikrobiom je impresivni ekosistem sačinjen od stotina triliona mikroorganizama koji žive u simbiozi sa telom čoveka. Ovi mikroorganizmi se mogu naći na površini kože, u crevima, ustima itd…Crevni mikrobiom je posebno značajan jer u velikoj meri utiče na zdravlje čoveka.
Bakterije
Bakterije čovek doživljava primarno kao nepoželjne mikroorganizme. Činjenica da digestivni trakt zdravog čoveka nastanjuje čak 300 do 500 različitih vrtsa bakterija, koje poput otiska prsta, definišu svakog od nas, govori o neophodnosti „dobrih“ bakterija. Broj i vrsta „dobrih“ bakterija definisane su genetskim materijalom koji naslejdujemo, načinom ishrane, životnim stilom i okruženjem.
Raznovrsnost
Zastupljenost određenog broja, određene vrste bakterija je specifičnost mikrobioma čoveka. Svako odstupanje u broju i vrsti bakterija negativno utiče na zdravlje čoveka. Zato je važna različitost sa jedne, i izbalansiranost sa druge strane. Prihvatajući naučne postavke o mikrobiomu, razvijamo probiotike na bazi određene vrste i broja probitoskih mikroorganizama.
Promene
Oblikovanje mikrobioma je trajni proces koji počinje i pre rođenja. Tokom života, on se menja, kao što se svako živo biće menja. U želji da uskladimo potrebe humanog mikrobioma za raličite životne dobi, razvijamo formulacije za sve uzraste…

Brend: BULARDI Šifra proizvoda: BR-54156

BULARDI PLUS KAPSULE

POPUST 8%Bulardi u kratkom roku zaustavlja dijareju, normalizuje rad creva, ublažava simptome i skraćuje trajanje već postojeće dijareje. Svojim jedinstvenim mehanizmom delovanja Bulardi vezuje loše bakterije za sebe i razgrađuje bakterijske toksine pa samim tim potpuno eliminiše u..
Cena: 
666,00 RSD
Brend: BULARDI Šifra proizvoda: BR-5415641

BULARDI PROBIOTIK ZA DECU

POPUST 10% Bulardi probiotik za decu je potpuno prirodan probiotik koji povoljno deluje na ravnotežu crevne mikroflore, prevenciju i zaustavljanje dijareje kod dece. Jedini je probiotik na tržištu koji mogu koristiti deca već od 2. meseca života, a koji sadrži provereno efikasnu kombinaciju:..
Cena: 
750,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)