APOTEKAONLINE
Korpa

HUMANA

Kao globalni brend dečje hrane svakodnevno nas inspirišu roditelji i bebe. Pored toga, vrlo pažljivo slušamo šta ste potrebni vama i vašem mališanu za savladavanje svakodnevnih izazova i uživanje u vašim dragocenim zajedničkim trenucima. To nam omogućava da optimizujemo rešenja za te potrebe dok vas pratimo na vašem uzbudljivom putovanju. Bilo da se radi o mleku za bebe, hrani za bebe ili dodacima ishrani - naši proizvodi su naučno dokazani i zasnivaju se na najnovijim saznanjima o ishrani dojenčadi. Nije ni čudo što ne samo roditelji, već i lekari i babice veruju i preporučuju naše proizvode u više od 60 zemalja sveta.
Srećno detinjstvo započinje zdravim okruženjem. U Humani volimo decu i svesni smo svoje odgovornosti prema sledećoj generaciji koja će naslediti ovu planetu. Zbog toga doprinosimo zdravoj, prirodnoj i zaštićenoj životnoj sredini održavajući svoj uticaj na prirodu što je moguće nižim - preuzimajući odgovornost za sutrašnji svet.

Brend: HUMANA Šifra proizvoda: BR-2393

HUMANA ČAJ ZA DOJILJE I TRUDNICE 200g

Humana čaj za dojilje (namenjen majkama koje doje svoje bebe, kao i trudnicama) predstavlja veoma ukusnu i dobro izbalansiranu mešavinu ekstrakata lekovitog bilja i voća, koja pruža osećaj zadovoljstva. Humana čaj za dojilje uspešno odgovara povećanim potrebama majke dojilje za unosom ..
Cena: 
699,00 RSD
Brend: HUMANA Šifra proizvoda: BR-2388

HUMANA MLEČNA KAŠICA SA JAGODOM I JOGURTOM 250g, OD 8. MESECA

Humana mlečna kašica griz-vanila -  Od 8. meseca -  Ukusna i izbalansirana -  Sa kalcijumom, gvožđem i vitaminom D -  Bez konzervanasa i veštačkih boja -  Jednostavna priprema sa vodom -  Bez glutena -  Neto masa: 250 g – za pripremu 5 obrokaP..
Cena: 
359,00 RSD
Brend: HUMANA Šifra proizvoda: BR-2389

HUMANA MLEČNA KAŠICA SA KEKSOM 250g, OD 6. MESECA

Humana mlečna kašica griz-vanila -  od 6. meseca -  izuzetno ukusna i zrnaste strukture za podsticaj žvakanja -  Sa kalcijumom, gvožđem i vitaminom D -  Bez konzervanasa i veštačkih boja -  Jednostavna priprema sa vodom -  Sadrži gluten -  Neto masa: ..
Cena: 
359,00 RSD
Brend: HUMANA Šifra proizvoda: 0001017

Humana mleko 1 300g

Opis proizvoda:Humana 1, početno mleko za odojčadHumana 1 sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je prilagođena posebnim nutritivnim potrebama novorođenčeta i odojčeta tokom prvih 6 meseci života Humana 1 je pogodna za ishranu odojčadi kao dopuna majčinom mleku ili za i..
Cena: 
635,00 RSD
Brend: HUMANA Šifra proizvoda: 0010218

Humana mleko 2 600 g

Opis proizvoda:Humana 2, prelazno mleko za odojčadHumana 2 sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je usklađena sa povećanim nutritivnim potrebama odojčeta starijeg od 6 meseci Humana 2 može da predstavlja deo raznovrsne ishrane, kao dopunska hrana u slučaju da majčino..
Cena: 
1.799,00 RSD
Brend: HUMANA Šifra proizvoda: BR-2377

HUMANA MLEKO 3 BANANA 500g, OD 10. MESECA

Humana 3 banana-vanila sa prebiotikom je prelazna mlečna formula idealna za ishranu odojčeta od 10. meseca,  posle prelazne mlečne formule Humana 2 sa prebiotikom ili bilo koje druge prelazne mlečne formule. Humana 3 banana-vanila sa prebiotikom se detetu može ponuditi iz flašice ili kas..
Cena: 
860,00 RSD
Brend: HUMANA Šifra proizvoda: BR-2378

HUMANA MLEKO 3 PB JABUKA 500g, OD 10. MESECA

Humana 3 jabuka sa prebiotikom je prelazna mlečna formula idealna za ishranu odojčeta od 10. meseca,  posle prelazne mlečne formule Humana 2 sa prebiotikom ili bilo koje druge prelazne mlečne formule. Humana 3 jabuka sa prebiotikom se detetu može ponuditi iz flašice ili kasnije iz ča&sca..
Cena: 
860,00 RSD
Brend: HUMANA Šifra proizvoda: BR-2380

HUMANA MLEKO HA 1- 300 i 600gr, OD ROĐENJA

Humana 1 sa prebiotikom je početna mlečna formula pogodna za ishranu odojčadi od rođenja do 6 meseci starosti. Može se koristiti kao dohrana, kada majčino mleko nije količinski dovoljno, ili kao jedini mlečni obrok kada majka više ne doji.Posle perioda korišćenja početne mlečne formu..
Cena: 
630,00 RSD
HUMANA MLEKO HA 2 PB- 300 i 600g, POSLE 6. MESECA
SUPER CENA
Brend: HUMANA Šifra proizvoda: BR-2381

HUMANA MLEKO HA 2 PB- 300 i 600g, POSLE 6. MESECA

Humana 2 sa prebiotikom je prelazna mlečna formula pogodna za ishranu odojčeta starijeg od 6 meseci, nakon majčinog mleka ili početne mlečne formule Humana 1 sa prebiotikom.Humana 2 sa prebiotikom može da predstavlja deo raznovrsne ishrane, kao dopunska hrana u slučaju da majčino mleko nije količi..
Cena: 
630,00 RSD
HUMANA MLEKO HN 300g, ZA ODOJČAD, DECU I ODRASLE
SUPER CENA
Brend: HUMANA Šifra proizvoda: BR-2382

HUMANA MLEKO HN 300g, ZA ODOJČAD, DECU I ODRASLE

Humana HN je mlečna formula za osnovnu ili dodatnu ishranu u slučaju dijareja, kod odojčadi, dece i odraslih. Humana HN (HEILNAHRUNG = lekovita hrana) sadrži sve minerale, elemente u tragovima i vitamine u količinama koje odgovaraju potrebama osobe sa dijarejom i može se, nakon konsultacije sa lekar..
Cena: 
499,00 RSD
Brend: HUMANA Šifra proizvoda: 4031244767530

HUMANA BABY FIT

HUMANA BABY FITOpis proizvoda:Humana Baby Fit je hrana za posebne medicinske namene, za odojčad od rođenja sa povećanim nagonom za vraćanje želudačnog sadržaja.Sadrži bananu i može se koristiti od roženja kao jedini mlečni obrok kada majka više ne moji ili kao dopuska hrana uz doj..
Cena: 
1.298,00 RSD
Brend: HUMANA Šifra proizvoda: BR-2373

HUMANA BEZMLEČNA KAŠICA SA GRIZOM 200g, POSLE 4. MESECA

Bezmlečne kašice sa kukuruzno-pirinčanim grizom su idealan obrok za bebe kod kojih postoji povećan alergijski rizik ili intolerancija na kravlje mleko i/ili laktozu. Za normalnu ishranu (ishrana zdrave dece koja nemaju sklonost ka alergijama) naše bezmlečne kašice se mogu takođe..
Cena: 
465,00 RSD
Brend: HUMANA Šifra proizvoda: BR-2374

HUMANA BEZMLEČNA KAŠICA SA JABUKOM 200g, POSLE 4. MESECA

Bezmlečne kašice sa kukuruzno-pirinčanim grizom su idealan obrok za bebe kod kojih postoji povećan alergijski rizik ili intolerancija na kravlje mleko i/ili laktozu. Za normalnu ishranu (ishrana zdrave dece koja nemaju sklonost ka alergijama) naše bezmlečne kašice se mogu takođe..
Cena: 
465,00 RSD
Brend: HUMANA Šifra proizvoda: BR-2392

HUMANA ČAJ OD KOMORAČA SA KIMOM 200g, OD 2. NEDELJE

Humana čaj od komorača i kima je napravljen od veoma kvalitetnih i pažljivo odabranih plodova komorača i kima. Ovaj čaj je veoma blag i idealan je za dodatni unos tečnosti kod beba posle 1. nedelje života. -  Posle prve nedelje života -  Ukus komorača prikladan za bebe -  Bez ve&scaro..
Cena: 
434,00 RSD
Brend: HUMANA Šifra proizvoda: BR-2375

HUMANA HA 3 PB 500g, OD 10. MESECA

Humana HA3 sa prebiotikom je prelazna hipoalergena formula pogodna za ishranu odojčeta sa povećanim alergijskim rizikom. Humana HA3 sa prebiotikom se daje odojčetu uzrasta od 10. meseca nadalje, posle prelazne hipoalergene formule Humana HA2 sa prebiotikom ili bilo koje druge prelazne hipoalergene f..
Cena: 
1.059,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 24 (2 strana)