APOTEKAONLINE
Korpa

OSVEŽIVAČI

OSVEŽIVAČI
Brend: RAZNO Šifra proizvoda: 20161024

APSORBER VLAGE

APSORBER VLAGEOpis proizvoda:..
Cena: 
699,00 RSD
Brend: RAZNO Šifra proizvoda: 20161025

APSORBER VLAGE DOPUNSKE TABLETE

APSORBER VLAGE DOPUNSKE TABLETEOpis proizvoda:Dopunske tablete za Apsorber vlage GET 2901 2 kom u pakovanju..
Cena: 
759,00 RSD
Brend: CHICCO Šifra proizvoda: A037966

CHICCO OSVEŽIVAČ ZA GARDEROBU 3KOM

Chicco osveživač za garderobu  daje odeći Vaše dece i cele porodice svež i prijatan miris.Pojedinačno upakovano kako bi sačuvalo miris do upotrebe. Da bi ste sačuvali maksimalnu svežinu, menjajte osveživač na svakih 6 nedelja. Dermatološki testirano na osetljivoj koži.Pakovanje:3kom...
Cena: 
555,00 RSD
Brend: GRAVIER Šifra proizvoda: 101

GRAVIER CVETNI OSVEŽIVAČ VAZDUHA

Gravier cvetni osveživač vazduha u zatvorenom prostoru je dizajniran da uništi neprijatne mirise u vašem domu i ostavi prijatan cvetni miris. Cvetni osveživač vazduha sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 55% sastojaka je iz organske poljoprivrede.* Napravljen od biorazgradivih sirovina, ne sad..
Cena: 
1.590,00 RSD
Brend: GRAVIER Šifra proizvoda: 102

GRAVIER OSVEŽIVAČ VAZDUHA LAVANDA

Gravier osveživač vazduha lavanda za zatvoreni prostor je dizajniran da prečisti i delikatno ispuni atmosferu mirisima Provanse zahvaljujući eteričnim uljima koje sadrži. Osveživač vazduha lavanda za zatvorene prostore sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 59% sastojaka je iz organske poljopri..
Cena: 
1.590,00 RSD
Brend: GRAVIER Šifra proizvoda: 103

GRAVIER ULTRA-KONCENTROVANI OSVEŽIVAČ VAZDUHA ZA KUPATILO

Gravier ultra-koncentrovani osveživač vazduha za kupatilo uništava sve neprijatne mirise u vašem kupatilu i stvara prijatan i osvežavajući miris zahvaljujući eteričnim uljima narandže. Ultra-koncentrovani osveživač vazduha za kupatilo sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 57% sastojaka je iz o..
Cena: 
1.590,00 RSD
Brend: MEDISANA Šifra proizvoda: 20160950

Jonizator i prečistač vazduha XJ-2000

Jonizator i prečistač vazduha XJ-2000Opis proizvoda:Izuzetno efikasan proizvod firme "Medisana" jonizator vazduha "Prečistač XJ 2000" za prečišćavanje vazduha u kući, stanu ili poslovnom objektu. Radi na principu korištenja napredne tehnologije jonskog lahora i ..
Cena: 
11.949,00 RSD
Brend: MEDISANA Šifra proizvoda: 20160951

Jonizator i prečistač vazduha XJ-2100

Jonizator i prečistač vazduha XJ-2100Opis proizvoda:Uredjaj za prečišćavanje vazduha firme "Medisana" poznat pod nazivom "Prečistač XJ 2100" obezbedjuje Vam za vrlo kratko vreme konstatan priliv svežeg i čistog vazduha u prostoriji u kojoj boravite.Svojim radom "..
Cena: 
14.949,00 RSD
Brend: MEDISANA Šifra proizvoda: 20160015

Jonizator i prečistač vazduha XJ201

Zatvoren prostor u kome ljudi borave neretko je ispunjen ustajalim vazduhom i prašinom. Bilo da se radi o prostorijama u kući, sobama, kupatilima ili na radnom mestu, kancelarijlama, kuhinjama problem nastaje usled sakupljanja nečistoća u vazduhu. Nakon vrlo kratkog vremena bakterije i virusi..
Cena: 
4.950,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI Šifra proizvoda: BR-612

XSUPPORT™ ANTISTRES - PRIZMA SA DODATKOM ETARSKOG ULJA

Personalna antistres dezodorans prizma za aromaterapiju. AROMA: XSUPPORT™ ANTISTRES PRIZMA - Vaš lični osveživač i aromaterapeut - Aromaterapija uvek, svuda i na svakom mestu. Ne podnosimo svi na isti način iste mirise, naročito veštačke ali i onda kada ti mirisi potiču iz prirode. Na primer, v..
Cena: 
0,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI Šifra proizvoda: BR-164160

XSUPPORT™ CAR - KESICA OSVEŽIVAČ ZA SVE VRSTE AUTOMOBILA

Kesica dezodorans i osveživač za sve vrste vozila.Vozila: Koristi se za osvežavanje vazduha i upijanje nepoželjnih mirisa iz kabine vozila. XSUPPORT™ CAR kesica za kontrolu mirisa je mineralni proizvod koji efikasno upija sve mirise. XSUPPORT™ CAR je jedinstveni proizvod koji čini vazd..
Cena: 
0,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI Šifra proizvoda: BR-51561

XSUPPORT™ MINI KESICE - ZA UPIJANJE LOŠIH MIRISA I VLAGE

Par dezodorans kesica za sve vrste i veličine obuće, sportske ili radne rukavice.Obuća: XSUPPORT™ MINI kesice upijaju loše mirise i isušuju vlagu iz svih vrsta obuće - Zeolit efektom isušivanja efikasno sprečava formiranje uslova za razvoj bakterija i gljivica, čime znač..
Cena: 
999,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI Šifra proizvoda: BR-6151

XSUPPORT™ PIRAMIDA - UNIVERZALNI ODSTRANJIVAČ MIRISA

Univerzalni dezodorans za hotele, restorane, kancelarije i dom.Način upotrebe: XSUPPORT™ PIRAMIDA upija mirise i isušuje vlagu. Na taj način smanjuje mogućnost respiratornih iritacija u hotelima, restoranima, kancelarijama, domu, automobilu, kamperu i na svakom drugom mestu gde vam je..
Cena: 
345,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI Šifra proizvoda: BR-5641561

XSUPPORT™ PRIZME - DEZODORANS ZA SVE VRSTE VOZILA I PLOVILA

Prizma dezodorans za kabine svih vrsta vozila i plovila.Vozila: XSUPPORT™ PRIZME se koriste za uklanjanje svih nepoželjnih mirisa i vlage iz kabina vozila i plovila. XSUPPORT™ PRIZME za kontrolu mirisa i vlage u vozilima i plovilima je mineralni proizvod koji efikasno upija sve mirise..
Cena: 
250,00 RSD
Brend: OSTALO Šifra proizvoda: BR-461

XSUPPORT™ REFRIGERATOR - ZA NEUTRALISANJE SVIH MIRISA U FRIŽIDERU

Dezodorans prizma za sve vrste rashladnih uređaja.Frižider: XSUPPORT™ REFRIGERATOR prizma - višekratno obnovljiv upijač mirisa za frižidere i zamrzivače. Čest problem sa hranom u frižideru je promena ukusa zbog prelaska mirisa iz jedne hrane na drugu ili dugog boravka u zamrzivaču. U ..
Cena: 
153,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 17 (2 strana)