APOTEKAONLINE
Korpa

ESI

Kompanija ESI srl je, već 40 godina, jedan od vodećih evropskih proizvođača dijetetskih dodataka ishrani, fitoterapijskih i kozmetičkih proizvoda. Osnovao ju je sadašnji predsednik, Antonio Maria Galleano, 1975. godine. 
Fabrika se nalazi u Albisola Marini, kod Savone (Italija), i prostire na 19.000 kvadratnih metara, od čega je 10.000 kvadratnih metara namenjeno proizvodnim pogonima, a preostali deo se koristi u administrativne i komercijalne svrhe.
Kompanija posluje u potpunosti u skladu sa normativima HACCP sistema, garantujući da se proizvodnja, skladištenje proizvoda i njihov transport sprovode u skladu sa svim važećim propisima. Pored toga, ESI kompanija ima i 9001 ISO SERTIFIKAT, koji garantuje UKUPNI KVALITET proizvoda, počevši od planiranja, do proizvodnje i komercijalizacije.
MISIJA
Misija kompanije ESI srl je da doprinese dobrobiti ljudi sa proizvodima koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta.
PROIZVODNJA
Ekspertiza koja je sticana u periodu preko trideset pet godina poslovanja, zahvaljujući kontinuiranim naporima koji su usmereni ka naučnim istraživanjima, razvoju delotvornih proizvoda i efikasne inovacije formulacija, kao i striktan odabir i pažljiva kontrola sirovina, dovele su do toga da kompanija ESI bude među najboljim kompanijama u proizvodnji proizvoda prirodnog porekla.
Proizvodni standardi na najvišim nivoima kvaliteta su rezultat najmodernijih proizvodnih postrojenja i istraživanja, kao i razvoja i kontrole koja se odvija u savremenim laboratorijama. Detaljne i sveobuhvatne ESI kontrole kvaliteta počinju već od sirovina - Laboratorija za kontrolu kvaliteta je direktno uključena u organoleptičke, fizičko-hemijske i mikrobiološke testove.

Brend: ESI Šifra proizvoda: 25041138

FERROLIN C RASTVOR

Ferrolin C rastvorFERROLIN C je dijetetski dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C i folnom kiselinom u obliku rastvora, pije se posle obroka nerazblažen.Bez neprijatnog metalnog ukusa, karakterističnog za druge preparate gvožđa (veoma je prijatnog ukusa limuna), dobro se podnosi pa se pre..
Cena: 
799,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: 20161195

NO-DOL KOLAGEN TABLETE DUO PACK

NO-DOL KOLAGEN TABLETE DUO PACKOpis proizvoda:NODOL® KOLAGEN je dijetetski suplement inovativne formulacije sa kolagenom, kurkumom, hijaluronskom kiselinom, hondroitin-sulfatom i vitaminom C.  Namenjen je profesionalnim sportistima i rekreativcima, ali i svim osobama ko..
Cena: 
2.600,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: 20161325

BIO COLLAGENIX LIFT

BIO COLLAGEN LIFTOpis proizvoda:Beauty drink sa tečnim KOLAGENOM koji briše godine sa vašeg lica!Revolucionarni proizvod koji pruža vašoj koži antiejdžing negu iznutra, zateže kožu, smanjuje dubinu bora i sprečava nastanak novih.BIOCOLLAGENIX LIFT sadrži ultrav..
Cena: 
2.999,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: 25041166

FERROLIN C KAPSULE

FERROLIN C kapsuleFERROLIN C je dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C, folnom kiselinom i vitaminom B12 u obliku kapsula.Veoma dobro se podnosi pa se preporučuje i trudnicama.Ne boji zube i ne izaziva mučninu.Ferrolin C kapsule se preporučuju i starijim osobama, ženama u trudnoći i..
Cena: 
779,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: 20160810

ACKNES GEL PROTIV AKNI I BUBULJICA

ACKNES GEL - protiv akni, bubuljica i mitiseraInovativni proizvod za lice i telo, namenjen brzom ukljanjanju akni i bubuljica. Preporučuje se osobama, sa masnom i mešovitom kožom, svih uzrasta. Redovna upotreba sprečava nastanak ožiljaka i hiperpigmentacije.Transparentni gel za lice, ..
Cena: 
580,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: 25041147

ALOE FRESH CRYSTAL MINT

ALOE FRESH CRYSTAL MINT, 100mlOpis proizvoda:Pasta za zube u obliku gela, prirodnog porekla, sa produženim zaštitnim delovanjem. Sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih prirodnih sastojaka i namenjena je prevenciji karijesa, naslaga i kamenca, jačanju oslabljenih desni i osvežavanju ..
Cena: 
432,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: 25041108

ALOE FRESH SENSITIVE ZUBNA PASTA

ALOE FRESH SENSITIVE ZUBNA PASTAOpis porizvoda: Pasta za zube sa jedinstvenom kombinacijom prirodnih sastojaka. Posebno namenjena osobama koja imaju problem sa: - Upaljenim desnima  - Paradontopatijom   - Povećanom osetljivošću zuba  ..
Cena: 
432,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: 25041145

ALOE FRESH SMILE WHITENING

ALOE FRESH SMILE WHITENING, 100mlOpis proizvoda:Pasta za zube sa sastojcima prirodnog porekla, sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih prirodnih satojaka za belje i sjajnije zube. Korišćenjem nakon svakog obroka u trajanju od najmanje 1 minuta, pomaže da se zubii desni sačuvaju ..
Cena: 
432,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: BR-45213

ALOE FRESH SPREJ OSVEŽIVAČ DAHA

ALOE FRESH ® sprej osveživač dahaOpis proizvoda:ALOE FRESH sprej osvežava dah i sprečava razvoj bakterija u usnoj duplji  zahvaljujući  svom jedinstvenom  sastavu.Sadrži aloju, etarsko ulje čajevca, ekstrakt semenki  grejpfrutai kitosan koji  deluju ant..
Cena: 
499,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: 20161321

ALOE FRESH WHITENING HOMEOPATHIC COMPATIBLE

ALOE FRESH WHITENING HOMEOPATHIC COMPATIBLEOpis proizvoda:Pasta za zube sa sastojcima prirodnog porekla, sadrži jedinstvenu kombinaciju prirodnih satojaka za belje i sjajnije zube. Pasta sadrži mikrogranule silikata koje pospešuju čišćenje zuba bez iritacije desnii o&scar..
Cena: 
432,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: BR-34567

ALOE VERA GEL 100ml

ALOE VERA GELOpis proizvoda:Trenutno umiruje crvenilo i upale nakon sunčanja, solarijuma, depilacije, epilacije i brijanja. Ubrzava lečenje i zarastanje rana kod manjih ogrebotina, kao i kod žuljeva uzrokovanih tesnom obućom.Ublažava simptome psorijaze, smanjuje perutanje i dubinski hi..
Cena: 
533,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: BR-34567-2

ALOE VERA GEL 200ml

ALOE VERA GELOpis proizvoda:Trenutno umiruje crvenilo i upale nakon sunčanja, solarijuma, depilacije, epilacije i brijanja. Ubrzava lečenje i zarastanje rana kod manjih ogrebotina, kao i kod žuljeva uzrokovanih tesnom obućom.Ublažava simptome psorijaze, smanjuje perutanje i dubinski hi..
Cena: 
778,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: 25041151

ALOE VERA GEL 500ml

ALOE VERA GELOpis proizvoda:Trenutno umiruje crvenilo i upale nakon sunčanja, solarijuma, depilacije, epilacije i brijanja. Ubrzava lečenje i zarastanje rana kod manjih ogrebotina, kao i kod žuljeva uzrokovanih tesnom obućom.Ublažava simptome psorijaze, smanjuje perutanje i dubinski hi..
Cena: 
936,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: 20161324

ALOE VERA GEL SA ARGANOVIM ULJEM

ALOE VERA GEL SA ARGANOVIM ULJEMOpis proizvoda:Hipoalergijski gel za za brzu revitalizaciju kože, sa alojom i uljem argana - bez parabena, veštačkih boja i parfema.Aloja i argan vraćaju koži elastičnost i tonus, dubinski je hidriraju, sprečavaju nastanak strija i daju mladalački s..
Cena: 
792,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: 20161322

ALOE VERA LIP BALM

ALOE VERA LIP BALMOpis proizvoda:Balzam za usta sa prirodnim sastojcima - alojom, uljem argana, ši piuterom, uljem jojobe i vitaminom E.Aloja je ima umirujuće delovanje i obnavlja sluzokožu pa se posebno proporučuje i kod ispucalih usana. Arganovo ulje i ši puter dubinski..
Cena: 
497,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 91 (7 strana)