APOTEKAONLINE
Korpa

AVENT

Tokom protekle decenije transformisali smo se u fokusiranog lidera u zdravstvenoj tehnologiji
Naša svrha kompanije Philips je da poboljšamo zdravlje i dobrobit ljudi kroz značajne inovacije. Cilj nam je da poboljšamo 2,5 milijarde života godišnje do 2030. godine, uključujući 400 miliona u siromašnim zajednicama.
Kao tehnološka kompanija, mi - i vlasnici licenci naših brendova - inoviramo za ljude sa jedinstvenim uverenjem: uvek postoji način da život učinimo boljim.
U kompaniji Philips zdravstvo vidimo kao povezanu celinu. Pomaganje ljudima da žive zdravo i sprečavaju bolesti. Davanje kliničarima alata potrebnih za postavljanje precizne dijagnoze i pružanje personalizovanog tretmana. Pomaganje oporavku pacijenta kod kuće u zajednici. Sve to podržava neometan protok podataka.
Imamo ponosno nasleđe revolucionarnih inovacija koje se protežu skoro 130 godina unazad.
Značajna inovacija - usredsređena na potrebe naših kupaca - ostaje u središtu svega što radimo.
Ipak, u tako brzoj industriji kao što je naša, retko možemo izolovati inovacije. Sve češće to znači partnerstvo sa zdravstvenim radnicima, novoosnovanim preduzećima, univerzitetima (posebno univerzitetskim bolnicama) i drugim kompanijama.
Kao odgovorna kompanija poslujemo održivo, u skladu sa visokim standardima zaštite životne sredine, socijalne politike i upravljanja (ESG). Nastavljamo da ugrađujemo održivost sve dublje u način poslovanja - u sopstvenom poslovanju i šire, zajedno sa našim partnerima.

Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF430/10

AVENT MANUELNA PUMPICA ZA IZMAZANJE - NATURAL

Avent manuelna pumpica za izmazanje - natural ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje.Pakovanje:Manuelna pumpica sa stalk..
Cena: 
6.498,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF330/20

AVENT RUČNA PUMPICA ZA IZMAZANJE

Avent ručna pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje.Pakovanje:Manuelna pumpica sa stalkom za flašice..
Cena: 
6.498,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCD831/52

AVENT BEBI ALARM - VIDEO MONITOR DIGITALNI

Avent bebi alarm - video monitor digitalni video nadzor za vaše dete danju i noću, savršen kvalitet slike i zvuka.Karakteristike:Prenosna jedinica spoljašnji domet: 300m.Prenosna jedinica unutrašnji domet: 50m.Celodnevno i noćno praćenje deteta s bilo kojeg mesta.2,7 inča LCD monitor savršene čistoć..
Cena: 
27.504,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF286/03

AVENT ELEKTRIČNI STERILIZATOR 4 U 1

Avent električni sterilizator 4 u 1 pod punim opterećenjem može da sterilizuje 6 avent flašica zapremine 330 ml.Funkcionalnost 4 u 1 sterilizatora pruža sledeće:Malu konfiguraciju za sterilizaciju cucli varalica.Konfiguraciju srednje veličine za sterilizaciju pumpi za izmazanje, tanjire, noževe i vi..
Cena: 
13.662,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF291/00

AVENT ELEKTRIČNI STERILIZATOR NA PARU

Avent električni sterilizator na paru je brzi i higijenski čist, eliminiše do 99,9% bakterija.Karakteristike:Podesiv po visini.Mala veličina za sterilizaciju cucli.Srednja veličina za sterilizaciju pumpica, kašika i viljuški (pribora).Velika za sterilizaciju flašica.Potrebno je oko 10 minuta da prip..
Cena: 
11.899,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF293/00

AVENT ELEKTRIČNI STERILIZATOR NA PARU 3 U 1

Avent električni sterilizator na paru je brzi i higijenski čist, eliminiše do 99,9% bakterija.Budite spremni za sledeće hranjenje u roku od 40 minuta, novi Aventov sterilizator na paru steriliše i suši flašice koristeći mlazove filtriranog vazduha pre isključivanja.Karakteristike:Podesiv po visini.M..
Cena: 
16.999,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF254/13

AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 100KOM

Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni imaju jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom.Karakteristike:Ultra tanki tuferi.Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali.Dermatološki ispitani.Pakovanje:100 komada..
Cena: 
1.398,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF254/24

AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 24KOM

Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni imaju jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom.Karakteristike:Ultra tanki tuferi.Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali.Dermatološki ispitani.Pakovanje:24 komada..
Cena: 
625,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF254/61

AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 60KOM

Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni imaju jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom.Karakteristike:Ultra tanki tuferi.Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali.Dermatološki ispitani.Pakovanje:60 komada..
Cena: 
900,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF870/22

AVENT BLENDER

Avent blender je kombinovani aparat za kuvanje i miksovanje hrane, koji omogućava pripremu obroka na jednostavan način.Skuvaćete na pari a zatim jednostavno okrenuti posudu kako biste izmiksali sadržinu. Neće biti nereda kao ni nepotrebnog bacanja hrane i poseduje kompaktan dizajn za lagano odlaganj..
Cena: 
23.999,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF636/27

AVENT CUCLA KLASIK 6M+ Y - REZ ZA KAŠASTI OBROK

Avent cucla klasik 6m+ y - rez za kašasti obrok vrlo nežna silikonska cucla bez BPA, pogodna za sprečavanje stomačnih grčeva kod beba.Karakteristike:Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.Za uzrast 6m+.Otvor - prorez.Za gustu hranu, brzi protok.Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje pre..
Cena: 
859,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF634/27

AVENT CUCLA KLASIK BRZ PROTOK 6M+

Avent cucla klasik brz protok 6m+ su izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa jednim otvorom za novorođenče.Karakteristike:Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.Za uzrast 6m+.Brz protok sa 4 otvora.M..
Cena: 
859,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF632/27

AVENT CUCLA KLASIK SPOR PROTOK 1M+

Avent cucla klasik spor protok 1m+ su izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa dva otvora.Karakteristike:Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.Za uzrast 1-6m.2 otvora.Spor protok.Mleko teče brzinom k..
Cena: 
859,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF633/27

AVENT CUCLA KLASIK SREDNJI PROTOK 3M+

Avent cucla klasik srednji protok 3m+ su izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa tri otvora srednjeg protoka.Karakteristike:Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.Za uzrast 3-6m.Srednji protok sa 3 o..
Cena: 
859,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF631/27

AVENT CUCLA KLASIK ZA NOVOROĐENČE 0M+

Avent cucla klasik za novorođenče 0m+ su izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa jednim otvorom za novorođenče.Karakteristike:Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.Za uzrast 0-6m.Prikladna za novoro..
Cena: 
859,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 73 (5 strana)