APOTEKAONLINE
Korpa

ESENSA

Politikom Kvaliteta i bezbednosti proizvoda, ESENSA d.o.o. je definisala svoju misiju, viziju, ciljeve, kao i strategiju za ostvarenje ciljeva.
Misija ESENSA d.o.o. je zadovoljenje zahteva korisnika i prevazilaženje njihovih očekivanja kao i svih zainteresovanih strana, kroz stalno jačanje konkurentske pozicije na domaćem i svetskom tržištu, vrhunskim kvalitetom proizvoda.
Vizija ESENSA d.o.o. je da bude vodeća organizacija u regionu u proizvodnji bezbednih proizvoda za svoje korisnike.
Paletu od preko 200 proizvoda prate nova stručna saznanja uz uvažavanje potreba korisnika.  Esensini proizvodi su jedinstvene formulacije nastale kao rezultat sopstvenog razvoja, utemeljenog na znanju i iskustvu, u kombinaciji sa dokazanim tehnologijama.
ESENSA d.o.o. je kod sertifikacionog tela SGS, sertifikovala sisteme upravljanja kvalitetom prema zahtevima: ISO 9001, SGS Certificate No. CH08/0344 za razvoj i proizvodnju dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i predmeta opšte upotrebe i ISO 13485  SGS Certificate No. GB14/91600 za razvoj, proizvodnju i distribuciju sprej rastvora za nos, spreja za uši, flastera, ultrazvuk i intim gela, gela i spreja za sportske povrede, hipertoničnog spreja za grlo i izotermalnog prekrivača, i sistem upravljanja bezbednošću hrane ISO 22000 SGS Certificate No. RS19/0025 za proizvodnju dijetetskih suplemenata. Neki od naših proizvoda iz programa medicinskih sredstava, poput Marisola dobili su CE znak i izvoze se na tržište EU. Takođe, Esensa je dobila potvrdu da u razvoju i proizvodnji dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i predmeta opšte upotrebe primenjuje zahteve  međunarodnog propisa EudraLex Volume IV EU Guidelines to Good Manufacturing Practice (GMP).
Esensin brend Marisol je dobitnik priznanja „Najbolje iz Srbije 2011“.

Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 40000930

Dr PLANT SHEA BUTTER MEDICINSKI KREM ZA RUKE

Dr PLANT SHEA BUTTER MEDICINSKI KREM ZA RUKEOpis proizvoda:Dr Plant Shea butter medicinski krem za ruke svojom inovativnom formulacijom efikasno neguje i regeneriše suvu i oštećenu kožu ruku. Na koži stvarna zaštitni film koji stimuli&sc..
Cena: 
331,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: esensXibiz

XIBIZ BITE INSTANT RELIEF GEL NAKON UBODA INSEKATA

Xibiz Bite instant relief gel nakon uboda insekata sadrži jedinstvenu formulaciju na bazi natrijum bikarbonata, amonijum hidroksida i etarskog ulja čajevca.Natrijum bikarbonat ima blago protivupalno i antiseptičko dejstvo. Koristi se protiv osipa koji su praćeni simptomima crvenila i svraba i i..
Cena: 
789,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 40000701

XIBIZ JAO GEL

XIBIZ JAO GELXibiz Jao gel efikasno umiruje upaljenu i iritiranu kožu, nakon uboda komaraca, opekotina, brijanja, depilacije. Sinergistički efekat hamamelisa, kamilice i mente smanjuje crvenilo, osip, svrab i perutanje kože na mestu primene. Ekstrakt hamamelisa ima adstrigentno, protivupalno i regen..
Cena: 
499,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 2005ce2234

XIBIZ NATURAL PROTECTION GEL 45ML

Opis:Xibiz natural protection gel, namenjen za decu i odrasle. Bez prisustva parabena, parfema i alkohola, na efikasan i prirodan način štiti kožu od uboda komaraca i insekata. Njegova formula na bazi etarskih ulja bosiljka, ruzmarina, lavande, pantenola, bisabolola, vitamina E i limunove tra..
Cena: 
499,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 2005ce2223

XIBIZ NATURAL PROTECTION SPRAY 100ML

Opis:Xibiz natural protection spray, namenjen je za decu i odrasle. Bez prisustva parabena, parfema i alkohola, na efikasan i prirodan način štiti kožu od uboda komaraca i insekata. Njegova formula na bazi etarskih ulja bosiljka, ruzmarina, lavande, pantenola, bisabolola, vitamina E i limunove tr..
Cena: 
649,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 2005ce2157

XIBIZ STRONG PROTECTION IKARIDIN ROLL-ON 50ML

Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on predstavlja idealno rešenje za dugotrajnu i sigurnu zaštitu od uboda komaraca, krpelja i muva i do 5 sati nakon primene, uz produženo delovanje nakon ponovnog nanošenja. Formulisan je na bazi 20% ikaridina koji SZO (Svetska zdravstvena organizacija) p..
Cena: 
649,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 2005ce2210

XIBIZ STRONG PROTECTION IKARIDIN SPRAY, PROTIV UBODA KOMARACA I KRPELJA, 100 ML

XIBIZ STRONG PROTECTION IKARIDIN SPRAY protiv uboda komaraca i krpelja pruža dugotrajnu i sigurnu zaštitu od komaraca i krpelja i do 5h nakon primene, ili duže uz ponovo nanošenje. Formulisan je na bazi ikaridina koji je izuzetno efikasan ali i potpuno bezbedan za celu porodicu, te je XIBIZ ..
Cena: 
849,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 40002397

BURRA SUN BODY MILK SPF 50+

BURRA SUN BODY MILK SPF 50+Opis proizvoda:BURЯA Sun Body milk SPF 50+ štiti kožu lica i tela od štetnog zračenja u širokom opsegu ultraljubičastih (UVA/UVB) i infracrvenih (IR-A) zraka. Pored hemijskih, sadrži inkapsulirani titan-dioksid kao fizički filter i matične ćeli..
Cena: 
1.728,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 40002396

BURRA SUN BODY MILK SPF 30

BURRA SUN BODY MILK SPF 30Opis proizvoda:BURЯA Sun mleko za zaštitu kože lica i tela od sunca SPF30, štiti od štetnog ultraljubičastog zračenja u širokom opsegu UVA i UVB kombinacijom hemijskih filtera. Upotrebom savremenih emulgatora postignuto je da se proizvod ..
Cena: 
1.180,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 2023

BURRA SUN MILK BABY MLEKO ZA TELO SPF50+

Burra sun baby&kids mleko za bebe i decu je posebno formulisano kako bi pružilo pouzdanu i sveobuhvatnu zaštitu od sunca za osetljivu i nežnu kožu. Ovo mleko kombinuje najbolje prirodne sastojke radi zaštite i nege kože.Sa formulacijom koja se sastoji od 100% mineralnih sastojaka, uključujući cink o..
Cena: 
1.650,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 26011351

EKTOIN EKCEM GEL

EKTOIN EKCEM GELOpis proizvoda:Ektoin ekcem gel je proizvod inovativnog sastava namenjen tretmanu upalnih stanja na koži. Formulisan je na bazi ektoina, glicirizinske kiseline i alantoina u bioadhezivnoj gel podlozi. Zahvaljujući ektoinu i glicirizinskoj kiselin..
Cena: 
1.368,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 31048004

Dr PLANT ANTIBAKTERIJSKI TEČNI SAPUN CLASSIC 500ml

Dr PLANT ANTIBAKTERIJSKI TEČNI SAPUN CLASSIC 500mlOpis porizvoda:Dr Plant Antibakterijski tečni sapun je blago sredstvo za dubinsko čišcenje kože.Antibakterijsko svojstvo sapuna omogućava temeljno čišcen..
Cena: 
289,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 31048001

Dr PLANT ANTIBAKTERIJSKI TEČNI SAPUN ALOE VERA 1L

Dr PLANT ANTIBAKTERIJSKI TEČNI SAPUN ALOE VERA 1LOpis porizvoda:Dr Plant Antibakterijski tečni sapun sa dodatkom ekstrakta Aloe vere je neutralan sapun koji temeljno čisti, istovremeno neguje kožu i čuva njenu prirodnu vlažnost.može se koristiti za svakodnevno pranje kože lica i tela ..
Cena: 
399,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 31048003

Dr PLANT ANTIBAKTERIJSKI TEČNI SAPUN CLASSIC 1L

Dr PLANT ANTIBAKTERIJSKI TEČNI SAPUN CLASSIC 1LOpis porizvoda:Dr Plant Antibakterijski tečni sapun je blago sredstvo za dubinsko čišcenje kože.Antibakterijsko svojstvo sapuna omogućava temeljno čišcenje kože sklone aknama, otklanjajući prekomernu masnoću i oslobađajući pore.Ne isušuj..
Cena: 
399,00 RSD
Brend: ESENSA Šifra proizvoda: 31015001

Dr PLANT GLICERINSKI SAPUN BOROVNICA

Dr PLANT GLICERINSKI SAPUN BOROVNICAOpis porizvoda:Dr Plant glicerinski sapun borovnica nežno i temeljno čisti kožu. Zahvaljujući glicerinu koji ima u svom sastavu, vezuje vodu, hidrira kožu i čini je mekom i nežnom..
Cena: 
97,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 316 (22 strana)