APOTEKAONLINE
Korpa

TRUDNICE I PORODILJE

TRUDNICE I PORODILJE
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF430/10

AVENT MANUELNA PUMPICA ZA IZMAZANJE - NATURAL

Avent manuelna pumpica za izmazanje - natural ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje.Pakovanje:Manuelna pumpica sa stalk..
Cena: 
6.498,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF330/20

AVENT RUČNA PUMPICA ZA IZMAZANJE

Avent ručna pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje.Pakovanje:Manuelna pumpica sa stalkom za flašice..
Cena: 
6.498,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: BR-2692

OLIGOVIT ZA TRUDNICE FILM TABLETE

DEJSTVO: Oligovit® za trudnice, film tablete je dijetetski proizvod namenjen trudnicama i ženama u periodu posle porođaja i tokom dojenja. U toku trudnoće, periodu posle porođaja i u vreme laktacije znatno su povećane potrebe za vitaminima i mineralima, jer organizam trudnice mora da zadovolji ..
Cena: 
920,00 RSD
Brend: AVE PHARMACEUTICAL Šifra proizvoda: 2016

AVE VIT D3 KAPI

AVE VIT D3 KAPIOpis proizvoda:Ave Vit D od prvog dana života!Dodatak ishrani.- Za izgradnju kostiju, zuba- Omogućava normalnu mišićnu funkciju- Neophodan za pravilan razvoj mozga, kongitivnih i mentalnih funkcija- Za normalan razvoj vida- Smanjuje rizik od kardiovaskularnih, autoimunih bolesti i upa..
Cena: 
438,00 RSD
Brend: AVE PHARMACEUTICAL Šifra proizvoda: 2303ut1912

AVE VIT D3 KAPI 1+1 GRATIS

AVE VIT D3 KAPIOpis proizvoda:Ave Vit D od prvog dana života!Dodatak ishrani.- Za izgradnju kostiju, zuba- Omogućava normalnu mišićnu funkciju- Neophodan za pravilan razvoj mozga, kongitivnih i mentalnih funkcija- Za normalan razvoj vida- Smanjuje rizik od kardiovaskularnih, autoimunih bolesti i upa..
Cena: 
0,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF254/13

AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 100KOM

Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni imaju jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom.Karakteristike:Ultra tanki tuferi.Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali.Dermatološki ispitani.Pakovanje:100 komada..
Cena: 
1.398,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF254/24

AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 24KOM

Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni imaju jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom.Karakteristike:Ultra tanki tuferi.Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali.Dermatološki ispitani.Pakovanje:24 komada..
Cena: 
625,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF254/61

AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 60KOM

Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni imaju jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom.Karakteristike:Ultra tanki tuferi.Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali.Dermatološki ispitani.Pakovanje:60 komada..
Cena: 
900,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 2016

FERROFOL KAPSULE

FERROFOL KAPSULEOpis proizvoda:Delotvornost proizvoda MaxMedica FerrofolFerrofol sadrži helirano gvožđe (gvožđe bisglicinat) koje omogućava maksimalnu apsorpciju sa odličnom gastrointestinalnom podnošljivošću.Namenjeno ženama u reproduktivnom dobu, ženama koje planiraju..
Cena: 
813,00 RSD
Brend: ESI Šifra proizvoda: 25041166

FERROLIN C KAPSULE

FERROLIN C kapsuleFERROLIN C je dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C, folnom kiselinom i vitaminom B12 u obliku kapsula.Veoma dobro se podnosi pa se preporučuje i trudnicama.Ne boji zube i ne izaziva mučninu.Ferrolin C kapsule se preporučuju i starijim osobama, ženama u trudnoći i..
Cena: 
779,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 2023

FERTIL MAX GEL - Preparat za prirodno začeće i pokretljivost spermatozoida

Fertil Max gel je vaša tajna oružja u borbi protiv neplodnosti i sanjanju o roditeljstvu!Fertil Max gel je odličan izbor za parove koji žele prirodno začeće. Sastojci u gelu su pažljivo odabrani i kombinovani da pruže optimalnu sredinu za spermatozoide, pomažući im da se lakše kreću i postignu cilj ..
Cena: 
1.463,00 RSD
Brend: MAX MEDICA Šifra proizvoda: 2023

FERTIL MAX KAPSULE - Preparat za povećanje potencije i libida

Fertil Max kapsule su odličan izbor za sve muškarce koji žele da poboljšaju svoju reproduktivnu funkciju, povećaju potenciju i libido na prirodan način.Fertil Max zahvaljujući kombinaciji svojih sastojaka ima pozitivan efekat na proces spermatogeneze, povećanje koncentracije i poboljšanje pokretljiv..
Cena: 
5.850,00 RSD
Brend: PHARMA SWISS Šifra proizvoda: 2407su1349

GLOBIFER FORTE + TABLETE

Globifer Forte + je dodatak ishrani u slučajevima kada uobičajena ishrana ne obezbeđuje dovoljnu količinu gvožđa. Nizak nivo ili ispražnjene rezerve gvožđa u organizmu dovode do pojave vrtoglavice, slabosti i zamora. Pored gvozdja Globifer Forte + u svom sastavu ima folnu kiselinu i vitamin B12.DODA..
Cena: 
3.299,00 RSD
Brend: PHARMA SWISS Šifra proizvoda: 20160684

GLOBIFER FORTE TABLETE

GLOBIFER FORTE TABLETEOpis proizvoda:Gvožđe pomaže normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i sintezi hemoglobina. Gvožđe je neophodno za obavljanje velikog broja vitalnih funkcija u čovekovom organizmu koje onda direktno zavise od njegovog dovoljnog unosa. Esencijalno je za biosintezu hemoglob..
Cena: 
3.299,00 RSD
Brend: PHARMA SWISS Šifra proizvoda: 20160668

GLOBIFER PLUS TABLETE

GLOBIFER PLUS TABLETEOpis proizvoda:Globifer plus je pomoćno lekovito sredstvo,namenjeno lečenju anemije uzrokovane nedostatkom gvožđa. Nizak nivo ili ispražnjene rezerve gvožđa u organizmu dovode do pojave vrtoglavice,slabosti i zamora.Preporučuje se:Osobama sa dokazanom sideropeničn..
Cena: 
2.799,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 291 (20 strana)