APOTEKAONLINE
Korpa

BEBI PROGRAM

Dobrodošli u naš BEBI PROGRAM na sajtu www.apotekaonline.com! Mi smo tu da Vam pružimo sve što Vam treba od rođenja Vaše bebe, pa sve do kasnijeg perioda njenog odrastanja.

Naša BEBI PROGRAM kategorija sadrži sve što je potrebno da se Vaša beba oseća sigurno i udobno - od odgovarajuće ishrane i opreme, pa sve do kozmetičkih proizvoda. Naši proizvodi su pažljivo odabrani i namenjeni su da olakšaju Vašu svakodnevnicu, a pri tom pruže najbolju negu i zaštitu Vašoj bebi.

Bebi program kategorija je pregledna i organizovana po odeljcima namene, kako bi Vam olakšali pretragu i pronalaženje odgovarajućeg proizvoda. Od pelena, preko igračaka i hrane, pa sve do kozmetičkih sredstava - naša ponuda ima sve što Vam treba.

U našoj online apoteci, ne samo da Vam nudimo visokokvalitetne proizvode i podršku za brigu o Vašoj bebi. Naš tim stručnjaka je uvek tu za Vas, kako bi Vam pomogli u donošenju odluka o pravilnoj ishrani, kupovini adekvatne opreme i nezi kože Vaše bebe.

Učinite Vašu kupovinu jednostavnom, sigurnom i udobnom - posetite naš BEBI PROGRAM kategoriju na sajtu www.apotekaonline.com i pronađite sve što Vam je potrebno za Vašu bebu!

Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF430/10

AVENT MANUELNA PUMPICA ZA IZMAZANJE - NATURAL

Avent manuelna pumpica za izmazanje - natural ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje.Pakovanje:Manuelna pumpica sa stalk..
Cena: 
6.498,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF330/20

AVENT RUČNA PUMPICA ZA IZMAZANJE

Avent ručna pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje.Pakovanje:Manuelna pumpica sa stalkom za flašice..
Cena: 
6.498,00 RSD
Brend: ALKALOID Šifra proizvoda: 20161536

BECUTAN DEČIJA KREMA 100ml

BECUTAN DEČIJA KREMA 100mlOpis proizvodaSadrži visokokvalitetne brižljivo odabrane supstance koje obezbeđuju dugotrajnu zaštitu i intenzivnu negu dečije kože celog tela. Njegov je sastav u celosti prilagođen potrebama najosetljivije bebine kože. Lako se upija, a zahvaljujući svojoj je..
Cena: 
320,00 RSD
Brend: DR. THEISS NATURWAREN Šifra proizvoda: 20161572

LACALUT BABY ČETKICA ZA ZUBE

LACALUT BABY ČETKICA ZA ZUBEOpis proizovda:Četkice za zube za decu do 4 godine sa mekim vlaknima imalim zaobljenim vrhom radi zaštite od povreda,pri neveštom pranju zuba kod najmlađih...
Cena: 
279,00 RSD
Brend: DR. THEISS NATURWAREN Šifra proizvoda: 20161573

LACALUT KIDS ČETKICA ZA ZUBE

LACALUT KIDS ČETKICA ZA ZUBEOpis proizovda:Četkica 4+ sa mekim vrhovima doprinosi efektu zdravog osmeha...
Cena: 
279,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: 2021

VITUP D3

Vitup d3 dodatak ishrani namenjen je za normalan rast i razvoj kostiju dece od 8 dana života do navršenih godinu dana. Vitup d3 sadrži optimalnu dozu vitamina D3, vitamin D3 doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju dece i normalnoj funkciji imunog sistema kod dece.Sastav: Vitamin D..
Cena: 
515,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: 2021

VITUP D3 PLUS DHA

Vitup d3 plus dha je dodatak ishrani namenjen za odojčad od 8. dana od rođenja i  za malu decu, za normalno funkcionisanje imunog sistema kod dece. Vitup d3 plus dha predstavlja dopunski izvor vitamina D3 i dokozaheksaenske kiseline DHA – omega 3 masne kiseline.Vitamin D3 doprinosi normaln..
Cena: 
907,00 RSD
Brend: GALENIKA Šifra proizvoda: 2021

VITUP D3 PLUS K1 KAPSULE

Vitup d3 plus k1 kapsule je dodatak ishrani namenjen je deci od 8.dana života do navršena 3 meseca za normalno funkcionisanje imunog sistema kod dece.  Vitup d3 plus k1 kapsule sadrže kombinaciju vitamina D3 i K1 u optimalnoj dozi. Vitamin K1 je neophodan za normalnu koagulaciju krvi.Vitamin D3..
Cena: 
565,00 RSD
Brend: OSTALO Šifra proizvoda: BR-34654

HIPER JEKO - Zn MAST

KAKO HIPER JEKO - ZN MAST DELUJE? Cink oksid podstiče sintezu kolagena pa igra značajnu ulogu u procesima zarastanja i epitelizacije oštećene kože. Smanjuje iritaciju i deluje protivupalno. Snažan je antioksidans.Riblje uje je bogato omega tri masnim kiselinama, među kojima je najznačajnija..
Cena: 
352,00 RSD
Brend: AGU Šifra proizvoda: 1297299

AGU GIRAFFE BEZKONTAKTNI TOPLOMER

AGU Giraffe beskontaktni toplomer meri temperaturu bez dodirivanja kože. Potrebna je samo 1 sekunda da se temperatura ocita sa tacnošcu od ±0,2°C. Signalizira završetak merenja i obaveštava zvučnim i svetlosnim signalom ako je temperatura povišena. AGU Giraffe beskontaktni toplomer može takođe merit..
Cena: 
6.980,00 RSD
Brend: AGU Šifra proizvoda: 1297292

AGU PENGUIN NAZALNI ASPIRATOR

AGU Penguin nazalni aspirator za udobno i brzo čišćenje nosa za novorođenčad i decu.  AGU Penguin nazalni aspirator je specijalno dizajniran za čišćenje nosa novorođenčeta ili deteta kod kuće ili na putu. Mekani i udobni nastavci aspiratora (dostupni su i kratki i dugi) omogućavaju in..
Cena: 
5.640,00 RSD
Brend: AGU Šifra proizvoda: 1297294

AGU TOPLOMER INFRACRVENI SMART BRAINY

AGU toplomer infracrveni smart brainy čini merenje temperature i čuvanje rezultata veoma jednostavnim i preciznim. Temperatura se može meriti na dva načina: merenjem u unutrašnjosti ušnog kanala ili na čelu. Vrednosti merenja se čuvaju u jedinstvenoj AGU aplikaciji. Istorija merenja se takođe čuva i..
Cena: 
8.349,00 RSD
Brend: AGU Šifra proizvoda: 1297290

AGU WALLY PAMETNA VAGA ZA BEBE

Agu Wally pametna vaga za bebe sa stadiometrom čini merenje težine i visine deteta lakim i prijatnim. Čuvanje i analiziranje podataka je praktično i jednostavno. Agu Wally pametna vaga za bebe se kontroliše ručno ili uz pomoć jednostavne AGU aplikacije. Praćenje bebine težine i razvoja je ..
Cena: 
12.942,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCD831/52

AVENT BEBI ALARM - VIDEO MONITOR DIGITALNI

Avent bebi alarm - video monitor digitalni video nadzor za vaše dete danju i noću, savršen kvalitet slike i zvuka.Karakteristike:Prenosna jedinica spoljašnji domet: 300m.Prenosna jedinica unutrašnji domet: 50m.Celodnevno i noćno praćenje deteta s bilo kojeg mesta.2,7 inča LCD monitor savršene čistoć..
Cena: 
27.504,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF286/03

AVENT ELEKTRIČNI STERILIZATOR 4 U 1

Avent električni sterilizator 4 u 1 pod punim opterećenjem može da sterilizuje 6 avent flašica zapremine 330 ml.Funkcionalnost 4 u 1 sterilizatora pruža sledeće:Malu konfiguraciju za sterilizaciju cucli varalica.Konfiguraciju srednje veličine za sterilizaciju pumpi za izmazanje, tanjire, noževe i vi..
Cena: 
13.662,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 2287 (153 strana)