APOTEKAONLINE
Korpa

Oprema za bebe

Oprema za bebe na sajtu www.apotekaonline.com sadrže ponudu auto sedišta za bebe, kolica za bebe, ležaljke za bebe, ljuljaške za bebe, hranilice za bebe, flašice za bebe, kolica za blizance za bebe, dubak za bebe.

Oprema za bebe i Apoteka online nude proizvode najpoznatijih stranih brendova kao što su: AVENT, INGLESINA, PEG- PEREGO, LORELLI BERTONI, 4 MOMS i drugi.

Za vaše mališane možete naći sve na jednom mestu, sve što je potrebno za vašu bebu.

Auto sedišta za bebe

Izbor pravog auto sedista nije lak zadatak, ali nije ni nemoguć. Kada birate odgovarajuće sedište, morate biti sigurni da veličina odgovara vašem detetu i da se sedište uklapa u vaš auto.

U našoj ponudi imamo više vrsta auto sedišta za bebe, ali možemo da izdvojimo jedan iz brenda Lorelli auto sedište Galaxy 0-36m. Pruža maksimalnu zaštitu, ima mekane jastuke koje vašu bebu štite. Poseduje sigurnosne pojaseve, lako se postavlja, vaša beba je sigurna.

Iskustva naših korisnika koji su koristili auto sedište za bebe, razlozi za to su brojni: od atraktivnog izgleda, funkcionalnosti pa sve do možda i onog najvažnijeg – pristupačne cene. Lorelli sedišta imaju odličan odnos kvaliteta i cene.

Kolica za bebe

Dečija kolica za bebe spadaju u neophodni deo opreme za bebu. Ona su takođe korisna kada treba umiriti i uspavati nervoznu bebu, jer ništa ne pomaže kao ljuljuškanje i šetnja po svežem vazduhu.

Trik je u tome da izaberete kolica koja će odgovoriti na izazove i situacija sa kojima ćete se sustretati. Da bismo vam olakšali možemo Vam izdvojiti Jungle kolica za bebe 3u1. Trio sistem je vrlo praktičan jer vam može poslužiti doslovce od rođenja deteta do njegove treće godine. 3 u 1 su skupa, ali budući da uz njih dobijate i auto-sedište, koje vam je ionako potrebno, a i nosiljku, koje se savršeno montiraju, ovakva kolica su vrlo popularna, jer jednim potezom rešavate sve brige oko transporta vašeg mališana.

Iskustva korisnika koje su koristile kolica za bebe, da su praktična, nisu previše velika, kvalitetna i najbitnije da Vaše dete uživa u vožnji.

Kišobran kolica za bebe

Kišobran kolica su najlakša i zauzimaju ubedljivo najmanje mesta. U ponudi imamo Peg - perego kišobran kolica za bebe, ona su lagana i idealna za putovanje. Ima naslon koji se podešava, tako da možete spustiti naslon ako dete zaspi u kolicima. Kolica su predviđena za decu uzrasta od 0-36 meseci.

Iskustva korisnika koje su koristile peg - perego kišobran kolica za bebe, su jako lagana, praktična, lako se sklapaju i možete ih staviti gde hoćete, izdržljiva su.

Ležaljke za bebe

Ležaljke su savršene za kratki odmor, omogućavaju bebi da posmatra šta se dešava oko nje a mami da završi i druge poslove. Toliko su mekane da se oseća skoro kao u naručju i mogu se koristiti već od rođenja pa sve dok beba ne nauči da sedi. Iz naše ponude možemo da izdvojimo Chicco ležaljka za bebe Balloon Baby Dots 0-18 kg. Ležaljka za bebe je udobna, vaša beba će uživati. Od rođenja do 12 meseci se koristi kao ležaljka, od 12 meseci do 18 kg ležaljku možete koristiti kao stolicu.

Iskustva naših korisnika koje su koristile Chicco ležaljku za bebe Balloon Baby Dots 0-18 kg, da je bezbedna za vašu bebu, udobna, jako zanimljiva, vaša beba će uživati.

Hranilice za bebe

Hranilica za bebe je ključna oprema za bebe. Stolice za hranjenje beba su toliko važne zato što ona utiče na nekoliko stvari istovremeno, one pospešuju razvoj deteta. Hranilice pomažu detetu da stekne autonomiju u pokretu. Kako će sada hrana biti ispred njega moraće da se hrani sam, što povećava njegovu pokretljivost. Pritom, pomaže mu da se drži pravilno i drži kičmu i leđa u pravilnom položaju. Uz to, dete će u hranilici imati priliku da nauči prve manire za stolom. Iz naše ponude možemo da Vam izvodjimo Lorelli hranilica za bebe, predviđena je za decu uzrasta od 6 meseci do 15kg. Lagana i udobna, ima sigurnosni pojaseve, jednostavno se sklapa.

Iskustva naših korisnika koje su koristile Lorelli hranilicu za bebe su zadovoljni, beba uživa dok sedi u hranilici, bezbedna je, dete može normalno da jede i da uživa u svojim malim obrocima.

Flašice za bebe

Prvi dani života bebe svakako su protkani najlepšim emocijama roditelja. Nije važno da li bebu dojite ili hranite adaptiranim mlekom, cucle za flašice će vam svakako biti potrebne kada dajete bebi vodu ili čaj. U našoj ponudi imamo više vrsta flašica za bebe, ali ćemo izdvojiti jednu iz brenda Avent. Avent cucla za novorođenče Natural 0m+, je jedinstvenog fleksibilnog i spiralnog dizajna, Avent cucle za flasice su široke poput dojke, te omogućavaju vrlo lako i potpuno prirodno hvatanje, a time umiruju vašu bebu ulivajući joj osećaj sigurnosti.

Iskustva naših korisnika, koje su koristile Avent flašice za bebe da su Avent cucle svetski je broj 1 kada su u pitanju cucle za bebe, cucle su vrlo nežne i mekane, vrlo se jednostavno i održavaju.

Dubak za bebe

Dubak za bebe nudi pravu zabavu za najmlađe. Pored zabave Vašeg mališana, šetalica će podržati razvoj i ravnotežu deteta. U našoj ponudi imamo više vrsta modela i dezena, ali ćemo izdvojiti jedan dubak za bebe. Dubak Lorelli School Green za bebe, za uzrast od 6m, do težine 12kg. Dubak za bebe je edukativnog i zabavnog karaktera. Dubak Lorelli School Green za bebe oslobodiće roditelje neprekidnog hodanja uz dete, dok uči da održava balans i pravi korake.

Iskustva naših korisnika, koje su koristile Dubak Lorelli School Green za bebe da je udoban, stabilan i što je najvažnije bezbedan, Vaši mališani će uživati.

Brend: AGU Šifra proizvoda: 1297299

AGU GIRAFFE BEZKONTAKTNI TOPLOMER

AGU Giraffe beskontaktni toplomer meri temperaturu bez dodirivanja kože. Potrebna je samo 1 sekunda da se temperatura ocita sa tacnošcu od ±0,2°C. Signalizira završetak merenja i obaveštava zvučnim i svetlosnim signalom ako je temperatura povišena. AGU Giraffe beskontaktni toplomer može takođe merit..
Cena: 
6.980,00 RSD
Brend: AGU Šifra proizvoda: 1297292

AGU PENGUIN NAZALNI ASPIRATOR

AGU Penguin nazalni aspirator za udobno i brzo čišćenje nosa za novorođenčad i decu.  AGU Penguin nazalni aspirator je specijalno dizajniran za čišćenje nosa novorođenčeta ili deteta kod kuće ili na putu. Mekani i udobni nastavci aspiratora (dostupni su i kratki i dugi) omogućavaju in..
Cena: 
5.640,00 RSD
Brend: AGU Šifra proizvoda: 1297294

AGU TOPLOMER INFRACRVENI SMART BRAINY

AGU toplomer infracrveni smart brainy čini merenje temperature i čuvanje rezultata veoma jednostavnim i preciznim. Temperatura se može meriti na dva načina: merenjem u unutrašnjosti ušnog kanala ili na čelu. Vrednosti merenja se čuvaju u jedinstvenoj AGU aplikaciji. Istorija merenja se takođe čuva i..
Cena: 
8.349,00 RSD
Brend: AGU Šifra proizvoda: 1297290

AGU WALLY PAMETNA VAGA ZA BEBE

Agu Wally pametna vaga za bebe sa stadiometrom čini merenje težine i visine deteta lakim i prijatnim. Čuvanje i analiziranje podataka je praktično i jednostavno. Agu Wally pametna vaga za bebe se kontroliše ručno ili uz pomoć jednostavne AGU aplikacije. Praćenje bebine težine i razvoja je ..
Cena: 
12.942,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCD831/52

AVENT BEBI ALARM - VIDEO MONITOR DIGITALNI

Avent bebi alarm - video monitor digitalni video nadzor za vaše dete danju i noću, savršen kvalitet slike i zvuka.Karakteristike:Prenosna jedinica spoljašnji domet: 300m.Prenosna jedinica unutrašnji domet: 50m.Celodnevno i noćno praćenje deteta s bilo kojeg mesta.2,7 inča LCD monitor savršene čistoć..
Cena: 
27.504,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF286/03

AVENT ELEKTRIČNI STERILIZATOR 4 U 1

Avent električni sterilizator 4 u 1 pod punim opterećenjem može da sterilizuje 6 avent flašica zapremine 330 ml.Funkcionalnost 4 u 1 sterilizatora pruža sledeće:Malu konfiguraciju za sterilizaciju cucli varalica.Konfiguraciju srednje veličine za sterilizaciju pumpi za izmazanje, tanjire, noževe i vi..
Cena: 
13.662,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF291/00

AVENT ELEKTRIČNI STERILIZATOR NA PARU

Avent električni sterilizator na paru je brzi i higijenski čist, eliminiše do 99,9% bakterija.Karakteristike:Podesiv po visini.Mala veličina za sterilizaciju cucli.Srednja veličina za sterilizaciju pumpica, kašika i viljuški (pribora).Velika za sterilizaciju flašica.Potrebno je oko 10 minuta da prip..
Cena: 
11.899,00 RSD
Brend: AVENT Šifra proizvoda: SCF293/00

AVENT ELEKTRIČNI STERILIZATOR NA PARU 3 U 1

Avent električni sterilizator na paru je brzi i higijenski čist, eliminiše do 99,9% bakterija.Budite spremni za sledeće hranjenje u roku od 40 minuta, novi Aventov sterilizator na paru steriliše i suši flašice koristeći mlazove filtriranog vazduha pre isključivanja.Karakteristike:Podesiv po visini.M..
Cena: 
16.999,00 RSD
Brend: INGLESINA Šifra proizvoda: 20161491

INGLESINA TORBA AVIO LIGHT BLUE

INGLESINA TORBA AVIO LIGHT BLUEOpis proizvoda:Rameni kaiš koji se može ukloniti Postavljeno jastuče na ramenom kaišu za udobnije nošenje Široki untrašnji odeljci za smeštanje stvari Spoljni džep sa zatvaranjem na magnet Ojačano dno Lako se posta..
Cena: 
6.999,00 RSD
Brend: GEROLYMATOS INTERNATIONAL S.A. Šifra proizvoda: 25737004

SINOMARIN MINI SPRAY

Sinomarin® Mini SprayOpis proizvoda: KLINIČKI ISPITANO PATENTIRANO SREDSTVO100% PRIRODNO, 2.3% HIPERTONIČNO, MORSKA VODASPREJ BOČICA SA PUMPICOMPre upotrebe medicinskog sredstva obavezno pročitajte uputstvo za upotrebu, koje se nalazi unutar pakovanja.Sinomarin® ..
Cena: 
559,00 RSD
Brend: AGU Šifra proizvoda: 1297457

AGU BRUSHY PAMETNA ČETKICA ZA ZUBE ZA DECU

AGU Brushy pametna četkica za zube za decu je četkica koja će naučiti dete pravilnom pranju zuba. AGU pametna četkica za zube za decu, sa svojom jedinstvenom aplikacijom za učenje, naučiće vašu decu da pravilno peru zube potpuno samostalno. Zabavan lik i zanimljiva priča čine učenje interesantnim i ..
Cena: 
12.510,00 RSD
Brend: AGU Šifra proizvoda: 1297329

AGU BUBBLY MULTIFUNKCIONALNI KETLER 6 U 1

AGU Bubbly multifunkcionalni ketler 6 u 1 je uređaj koji poseduje kombinaciju svih potrebnih funkcija za pripremu zdravih obroka. AGU Bubbly multifunkcionalni ketler 6 u 1 kombinuje sve operacije koje su potrebne za pripremu zdravih obroka za bebe. Ovaj sveobuhvatni proizvod kombinuje nekoliko koris..
Cena: 
11.373,00 RSD
Brend: AGU Šifra proizvoda: 1297296

AGU COOKEE MINI APARAT ZA PRIPREMU HRANE 3 U 1

AGU Cookee mini aparat za pripremu hrane 3 u 1 je kompaktni model aparata za pripremu hrane. AGU mini aparat za pripremu hrane 3 u 1 uklapa se u svaku kuhinju i obaviće sve ključne zadatke vezane za kuvanje zdrave i ukusne hrane za najmlađe...i još ponešto. Ima funkcije kuvanja na pari, blendiranja ..
Cena: 
16.413,00 RSD
Brend: AGU Šifra proizvoda: 1297289

AGU HAPPI SHAKER-APARAT ZA PRIPREMU MLEČNE FORMULE

AGU Happi Shaker pametni aparat za pripremu mlečne formule za bebe  je dizajniran tako da olakša život roditeljima što je više moguće. U isto vreme, obezbeđuje se pravilna priprema mlečne formule u slučajevima kada je dojenje onemogućeno. Samo jednim klikom, pomoću jednostavne AGU aplikacije, m..
Cena: 
31.230,00 RSD
Brend: AGU Šifra proizvoda: 1297300

AGU INFRACRVENI TOPLOMER EAGLET

AGU infracrveni toplomer elegat pruža brzo i precizno merenje telesne temperature. Toplomer vam pruža precizna očitavanja bez obzira na temperaturu okoline. Za udobnost roditelja ima 2 različita načina merenja telesne temperature: postavljanjem toplomera unutar ušnog kanala ili očitavanjem temperatu..
Cena: 
7.500,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 1107 (74 strana)