APOTEKAONLINE
Korpa

DR. NIEDERMAIER

istorija Dr. Od svog osnivanja, Niedermaier Pharma GmbH ima neverovatnu priču o uspehu i od male porodične firme i proizvođača ugovora preskočio je lidera na svetskom tržištu na polju multi fermentisanih dodataka prehrani.
Početkom Drugog svetskog rata dr Hans Niedermaier (1913-2003), farmaceut i hemičar, imao je hrabrosti da osnuje kompaniju kako bi sledio njegovu ideju i viziju „zdravlja na prirodan način“ i kako bi svoje filozofija „lečenja samoizlečenjem“ stvarnost. 1939. osnovao je kompaniju Dr. Niedermaier Pharma GmbH, fabriku lekova.
Istraživanjem lekovitih biljaka, njihovih prirodnih aktivnih sastojaka i njihovog regulacionog efekta na zdravlje, dr. Hans Niedermaier je lansirao svoje prve proizvode, pre svega GALAMA.
Empirijska ispitivanja dubokih efekata enzima u naturopatiji dala su osnivaču kompanije osnovno znanje o funkcionalnosti sopstvenih enzima u telu. Dr Hans Niedermaier o razvoju nove proizvodne tehnologije - današnje kaskadne fermentacije, što je prekretnica u istoriji kompanije.
Porodično preduzeće osnovala je 2001. godine ćerka osnivača kompanije, farmaceut dr rer. nat. Cordula Niedermaier-Mai je preuzela i učinila ga velikim.
Odmah nakon studija farmacije, Cordula Niedermaier-Mai je krenula u posao za sebe i otvorila svoju apoteku - sa velikim uspehom. Ali onda je došlo do prekretnice. Porodični pas se 2000. godine razboleo kao posledica trovanja pesticidima. Osnivač kompanije dr. U to vreme, Hans Niedermaier je eksperimentisao sa fermentacijom enzima u svojoj laboratoriji i odlučio je da psu da 2 mililitara esencije koju je dobio, a koju je nazvao „Regulat“, što je očigledno bilo dobro za psa. . Ovo iskustvo podstaklo je Cordulu Niedermaier-Mai da proda svoju apoteku i preuzme očevu kompaniju koja je u to vreme bila bolesna.
Kroz sopstveno istraživanje o REGULATESSENZ®, ona je sve više otkrivala njegovu neverovatnu i svestranu efikasnost. Tako se vozila od jednog alternativnog praktičara do drugog i činila sve da se suština obznani.
Njena vizija: da pomogne ljudima da očuvaju svoje zdravlje i lepotu na prirodan način.
Strast, hrabrost, njen pozitivan manir, njena neumorna marljivost i njeno verovanje u proizvod pomogli su bavarskoj moćnici da kompaniju učini uspešnom.
Vaša obaveza se isplatila. Veliki proboj dogodio se u proleće 2003. godine kada je novinarka objavila svoju ličnu priču o uspehu u PR članku od 6 stranica u časopisu Natur und Heilen.
Od jednog dana do sledećeg naručeno je na hiljade flaša, jedan telefonski poziv jurio je sledeći. Više upita, više proizvodnje, više osoblja i od sada i mašinska podrška - sve u kompaniji je poludelo.
2004. godine, kaskadna fermentacija, jedinstvena u svetu, konačno je registrovana kod Evropskog zavoda za patente pod brojem br. 1153549.

Brend: DR. NIEDERMAIER Šifra proizvoda: 25798802

REGULATPRO BIO

REGULATPRO BIOOpis proizvoda:Regulatpro® Bio je proizveden putem kaskadne fermentacije – jedinstvene metode patentirane 2004. godine. Predstavlja bioaktivni koncentrat koji sadrži fragmente enzima: di-, tri- i oligopeptide kao i polifenole, flavonoide i probiotske komponente iz voća, o..
Cena: 
8.193,75 RSD
Brend: DR. NIEDERMAIER Šifra proizvoda: 25798803

REGULATPRO HYALURON

Regulatpro hyaluron je dodatak ishrani sa hijaluronskom kiselinom za tretman bora na koži.Tajna je u patentiranoj Regulat esenciji, koja ima sposobnost da transportuje molekule hijaluronske kiseline i na taj način omogući organizmu brzu i jednostavnu apsorpciju.Cink doprinosi održavanju normalne kos..
Cena: 
9.142,50 RSD
Brend: DR. NIEDERMAIER Šifra proizvoda: 25798802

REGULATPRO METABOLIC

REGULATPRO METABOLICOpis proizvoda:Regulatpro® Metabolic je dodatak ishrani koji aktivira enzimske procese u organizmu. Bioaktivnom koncentratu od fragmenata enzima Regulatpro Bio dodati su vitamini iz grupe B, vitamin C, vitamin D, minerali i mikro elementi, koji deluju kao prirodni kofakto..
Cena: 
8.193,75 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)